24.7.13

Κι άλλη καθυστέρηση στον Κάθετο Άξονα της Εγνατίας Αρδάνιο – Ορμένιο

Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις στον «μαρτυρικό» κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Αρδάνιο – Ορμένιο που με μήκος 124 χλμ. είναι άξονας στρατηγικής σημασίας και βασική σύνδεση με την Βουλγαρία και αποτελεί τμήμα του Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών και απόληξη του Πανευρωπαϊκού Διαδρόμου IX στο ελληνικό έδαφος.
Αυτή την εποχή υπό κατασκευή είναι τα τμήματα Αρδάνιο-Μάνδρα (ανάδοχος ΙΟΝΙΟΣ)  και Μάνδρα-Ψαθάδες (ανάδοχος ΑΕΓΕΚ), με τα δύο έργα να παρουσιάζουν σημαντικές καθυστερήσεις. Διαβάστε για τις καθυστερήσεις και που οφείλονται αυτές, στο inpost.gr!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/7/13 08:41

    Την Κυριακή που μας πέρασε, εκεί που σκοτώθηκε ο Φαρασόπουλος, μέτρησα παρκαρισμένα 10 Φορτηγά. Αν δεν μετρήσεις 50 δεν τελειώνει το κομμάτι. Ασε που το 3Α χορτάριασε και σε λίγο θα χρειασθεί ανακατασκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/7/13 08:58

    Οι άχρηστες δημόσιες υπηρεσίες
    Των άχρηστων δημόσιων υπηρεσιών
    Τις άχρηστες δημόσιες υπηρεσίες
    Ω άχρηστες δημόσιες υπηρεσίες

    (Η Κυβέρνηση κλίνει τις άχρηστες δημόσιες υπηρεσίες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.