23.7.13

Από υποψήφιος Δήμαρχος … υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Γιώργος Πεταλωτής

Δημοσίευμα του blog Alexandroupolis OnLine, θέλουν τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή, να είναι ο υποψήφιος που θέλουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας λέμε εμείς, αλλά όπως και με τα δημοσιεύματα για την επικείμενη υποψηφιότητα του στο Δήμο Κομοτηνής, περιμένουμε να τα διαψεύσει!!! Το δημοσίευμα έχει ως εξής:
Κοινό μυστικό στις πολιτικές πιάτσες της Κομοτηνής, ήταν ότι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής θα δήλωνε παρών στις εκλογές της αυτοδιοίκησης το 2014. Ήδη συζητιέται πως στο πρόσωπό του, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έχουν βρει τον επόμενο υποψήφιο Περιφερειάρχη στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη.
Ο ίδιος είχε προτάσεις να συμμετέχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα αλλά τις απέρριψε και ο λόγος ήταν προφανής. Το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων στην Συγγρού, αλλά και στην Ιπποκράτους, αλλά όλοι περιμένουν να ακούσουν τους βουλευτές των κομμάτων τους από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Οι συνεργάτες του πάντως στην Κομοτηνή, έχουν ξεκινήσει «παιχνίδι».

21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/7/13 09:38

    Πολύ Μεγάλη ποικιλία ... προσώπων αυτά τα κόμματα στην Περιοχή.
    Άλλωστε ο Γιώργος είναι δοκιμασμένος αυτοδιοικητικός !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/7/13 09:46

    Αφήστε τα κόλπα του διχασμού:

    Στη διάψευση του για το δημαρχιλίκι ο Γιώργος είπε μερικά βασικά που ξεχνάτε:

    1. Μίλησε για κάποιους που βάζουν φυτίλια επίτηδες ανάμεσα σε πολιτικούς φίλους. Αυτό λέγεται μία φορά. Δε χρειάζεται και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη.

    2. Είπε ξεκάθαρα και πολύ πρόσφατα ότι ο ίδιος θα κάνει ότι ανακοινωσεις είναι έγκυρες και τον αφορούν. Καθε άλλη συνεπώς είναι άκυρη. Δε χρειάζεται να το υπενθυμίζει διαρκώς για να παράγει δουλειά για σχολιαστές. Στο κάτω κάτω ας τεκμηριώσει το σχόλιο αυτός που το παρήγαγε.

    3. Το σημαντικότερο. Είπε ότι η Κομοτηνή έχει Δήμαρχο. Προφανώς έχει και περιφερειάρχη το φίλο του τον Άρη. Αν όμως δεν είχε περιφερειάρχη, δεν θα άλλαζε το θέμα;; Πώς μπορεί να πει κάποιος για υποψηφιότητα Πεταλωτή (ή οποιουδήποτε άλλου) αν δεν ξέρει κάποιος για το βασικό: ο νυν κάτοχος της θέσης ενδιαφέρεται ή όχι;;;; Αν ενδιαφέρεται να συνεχισει ο παλιός γιατί να χαλαστούν; Αν δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει ο παλιός στο θώκο, τότε αρχίζει η μελέτη της θέσης για τους καινούριους, εφόσον - και μην το ξεχνάτε - είναι φίλοι και συνεργάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/7/13 11:18

    Eιναι δυσκολη η περιφερεια Γιωργο!!! κατσε στην ησυχια σου θα ξεφτιλιστεις παλι! Μη βιαζεσαι περιμενε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/13 15:52

      Πότε "ξευτιλίστηκε"? Παίρνοντας το μεγαλύτερο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα? Ναι, ναι ξέρω...ας είναι καλά οι Μουσουλμάνοι. Μα και για το ότι δεν εκλέχτηκε ας είναι καλά οι Μουσουλμάνοι. Πήρε περισσότερες ψήφους από πολλούς που εκλέχτηκαν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/7/13 10:18

      Και στους Χριστιανούς η Ροδόπη το Μάιο του 2012 πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό πανελληνίως. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν ας πανε να ξαναρχίσουν από το νηπιαγωγείο την αριθμητική. Και αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στο προσωπικό στίγμα και την πολιτική υπόσταση του Γιώργου Πεταλωτή. Που ήταν ΠΑΣΟΚ ε;;; Όχι "ΠΑΣΟΚ". Ούτε "κόμμα της Ροδόπης" ούτε τίποτα. ΠΑΣΟΚ με τα καλά του και τα (πάρα πολλά) κακά του. Και ΓΑΠικός σε μια περίοδο που οργανωμένα απαξιωνόταν ο ΓΑΠ. Μάγκας ο σιωπηλός τώρα Γιώργος. Αν αρχίσει όμως και μιλάει και παρεμβαίνει;;; Τότε να δείτε πόσες από τις φαρμακόγλωσσες θα αγχωθούν να τον ηρεμήσουν...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/7/13 15:32

      Για να μπουν καποια πργματα στην θεση τους, κυριε 15.52 παντα το ΠΑΣΟΚ στον νομο Ροδοπης επαιρνε απο τα μεγαλυτερα ποσοστα στην Ελλαδα και παντα ηταν κυριαρχο στους μουσουλμανους και ερχοταν δευτερο στους χριστιανους εκτος βεβαια καποιων εξαιρεσεων (2004-2009), τωρα αν θεωρειται πολλους ψηφους 4500 για τον Πεταλωτη αυτο ειναι στην κριση του καθενος και ποσο ψηλα η χαμηλα θελει να εχει τον πηχη.Κυριε 10.18 στους χριστιανους το 2012 πηρε το ΠΑΣΟΚ περι τους 6500 σταυρους (ισως λεω και πολλα) αν τους θεωρειται πολλους σε ενα εκλογικο σωμα περιπου 32000 χριστιανων, δεν ξερω αν οφειλεται η οχι στον κ. Πεταλωτη και δεν μπορω να το κρινω. Απλα επειδη μαλλον μαθηματικα ξερουμε ολοι μας και επειδη σε ενα προβλημα υπαρχουν παντα δυο τροποι να το λυσουμε επιλεγουμε και λυνουμε στο τελος ομως πρεπει να κανουμε και επαληθευση της λυσης.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/7/13 22:34

      15.32 τα μαηθηματικά σου πάσχουν γιατί το μέγεθος των ψήφων θα το κρίνεις σχετικά με το τι πήρε το ΠΑΣΟΚ πανελλαδικά. Γιαυτό κάνε μια φορά ακόμη το λογαριασμό για να δεις ότι οι 4.500 ψήφοι του Πεταλωτή με μονοσταυρία και σε ένα νομό που ο μισός είναι μειονοτικός και με ψήφο που πηγαίνει μαζικά και προγραμματισμένα, είναι από τα μεγαλύτερα ποσοστά πανελλήνια. Ο Ντόλιος για παράδειγμα, για να σε βοηθήσω να καταλάβεις δηλαδή, πήρε 5.000 φήφους με δισταυρία σε έναν νομό καθαρά χριστιανικό και σχεδόν διπλάσιο από τη Ροδόπη.Το εκλογικό σώμα που απυθυνόταν ήταν τριπλάσιο δηλαδή από του Πεταλωτή. Ο Σαλτούρος της Ξάνθης βγήκε με 2.000 σταυρούς. Αυτά ήταν τα ποσοστά των εκλεγμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα και τα ξέρεις ειδικά εσύ καλά.
      Και μην απομονώνεις τα μαθηματικά που σε βολεύουν, γιατί αδικείσαι.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/7/13 08:19

      κύριε 15:32, δεν μπορώ να παρακολουθήσω το συλλογισμό σας και κυρίως πού διαφωνείτε με τους 10:18 και 15:52.

      ακόμα και με τα ελαφρά λανθασμένα νούμερά σας, το ΠΑΣΟΚ στους χριστιανούς πήρε 21%, βρείτε μου πού στην υπόλοιπη Ελλάδα πήρε μεγαλύτερο ποσοστό και πόσο και μετά να το ερμηνεύσουμε

      με ΔΙΚΑ σας νούμερα, φαίνεται ότι σε μια παραδοσιακά άγονη για χριστινούς περιοχή, το ΠΑΣΟΚ καταγράφει - στους χριστιανούς - πρωταθλητικό ποσοστό, αν δεν οφείλεται αυτό στον Πεταλωτή, τότε πού να οφείλεται άραγε;;;;;

      Ο 15:52 πάλι, συντρίβει την καραμέλα περί "ξεφτίλας" Πεταλωτή με το τετράγωνο επιχείρημα:

      -με 4500 ψήφους έμπαινε με τα τσαρούχια στη Βουλή σε 4εδρικές ή 5εδρικές περιφέρειες (που έχουν και 2σταυρία...)
      -η μη εκλογή του οφείλεται στην αγελοποίηση και ειδική εκλογική συμπεριφορά ενός ιδιαίτερων χαρακτηριστικών συμπαγούς εκλογικού σώματος και όχι σε προσωπική του αποτυχία στην σχέση του με τους πολίτες
      -"ξεφτίλα" είναι μάλλον η περίοδος συνολικά για τον τόπο
      -δεν μπορείς να λες από τη μία "το ΠΑΣΟΚ πήγε εξαιρετικά στη Ροδόπη λόγω μουσουλμάνων και όχι λόγω Πεταλωτή" και την ίδια στιγμή να λες "ο ΠΕταλωτής ξεφτιλίστηκε επειδή δεν εκλέχτηκε από τους χριστιανούς ψηφοφόρους" τη στιγμή που πολύ απλά οι χριστιανοί ψηφοφόροι δεν αρκούν να σε εκλέξουν όταν οι μουσουλμάνοι ψηφίζουν μαζικά το κόμμα σου

      Ευγενής είστε κύριε 15:32 και απαντώ ευγενικά. Στο όριο όμως να είμαι περισσότερο οξύς με την ασχετίλα και την προκατάληψη που διακρίνουν πολλούς

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος26/7/13 14:31

      Εγω σας εγραψα οτι καθε προβλημα εχει δυο λυσεις εσεις διαλεγετε και λυνετε, οπως επισης βαζετε και τον πηχη. Δεν εγραψα πουθενα αν φταιει γι αυτο ο κ. Πεταλωτης η οχι (γνωμη μου ειναι πως οχι αλλα η συλλογικη πολιτικη του Πασοκ), και στις εκλογες του 2009 η κ. Μανωλια ειχε περι τους 3700 σταυρους και δεν εκλεχτηκε,δεν εγραψα πουθενα αν το ποσοστο του Πασοκ ειναι η οχι απο τα ψηλοτερα η τα χαμηλοτερα πανελαδικα. Τα νουμερα ειναι απο επισημη πηγη και οχι δικα μου, δεν εχω προκαταληψη με κανεναν. Αυτη ειναι η γνωμη μου και η εκτιμηση μου. Εξαλλου ο κ. Λαλιωτης στις εκλογες του 2000 ηταν αυτος που ειπε (οταν εβγαιναν τα πρωτα αποτελεσματα και εβγαινε η ΝΔ πρωτο κομμα) περιμενετε τις ψηφους απο τον ορεινο ογκο των εκλογικων κεντρων της Ροδοπης και Ξανθης.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος27/7/13 05:13

      14.31 εκτός διαλόγου είμαι,αλλά όλα αυτά τα άσχετα γιατί τα γράφεις, πού θελεις να καταλήξεις, ως και την Μανωλιά θυμήθηκες που πάτωσε και της άξιζε , όταν το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε 45% .
      Μου θυμίζεις έναν φίλο μου τον Θανασάκη που πάει στις κουβέντες του Αλεξανδρούπολη μέσω Λάρισας.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος27/7/13 18:38

      Κυριε 5.13 εχετε αποψη και ειναι σεβαστη, αλλα αφου ειστε εκτος διαλογου δεν περιμενω να καταλαβετε (για να πουμε την αληθεια ομως ΔΕΝ θελετε να καταλαβετε), γιατι εδω αληθειες λεμε, ομως δεν θα μπορουσα να ειμαι ο φιλος σας ο Θανασακης μπορει ομως Θανασαινα !!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος23/7/13 14:19

    Απέρριψε τη θέση του αναπληρωτή Πολιτισμού που προοριζόταν μαζί με την Γεννηματά για να γίνει περιφερειάρχης? Χλωμό το βλέπω. Και πόσοι περιφερειάρχες πια. Εκτός κι αν στο παιχνίδι είναι κι ο κολλητός του ο Γιαννακίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/13 16:39

      Ο Γιαννακίδης τέλειωσε γιαυτό στον Πεταλωτή βλέπουν καλή ευκαρία.Και ειδικά μετά την τελευταία δημοσκόπηση που έρχεται πρώτος με μεγάλη διαφορά. Το θέμα είναι αν θέλει κι ο ίδιος να τραβήξει το κάρο αυτό.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/7/13 10:20

      Είμαι σίγουρη ότι θα συζητήσει με τον ΆΡη, θα τα βάλουν κάτω, θα ανταλλάξουν απόψεις και αν κρίνει ο Πεταλωτής ότι αξίζει να ασχοληθεί με το διοικητικό κυρίως και δευτερευόντως πολιτικό θεσμό της περιφέρειας, θα κατεβεί συντεταγμένα και νικηφόρα με τον Άρη συμπαραστάτη, είτε διακριτικά είτε φανατικά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/7/13 11:52

      Να και κάτι σοβαρό και μετριοπαθές.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/7/13 12:46

      Να μην είσαι σίγουρη εσύ και οι λοιποί για τίποτα γιατί:
      Οι πολιτικές της παρέας δίχως πολιτικό και ιδεολογικό προσανατολισμό, με τις ίντριγκες τις λυκοφιλίες τα ψεύδη τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα την υπερτροφική αλαζονεία τις λαμογιές είναι αιτία του ευτελισμού της πολιτικής και της υπανάπτυξης της Ροδόπης.
      Λανθασμένες είναι οι προσεγγίσεις περί το ποιος θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης ή δήμαρχος οι οποίοι θα υποστηριχθούν από τους ιδιοτελείς της πρόσκαιρης δόξας από την δήθεν γνωστή πασοκοπαρέα της τελευταίας δεκαετίας που αναρριχήθηκε στην εξουσία έρποντας και γλείφοντας με αποτέλεσμα να καταστραφεί ο τόπος.
      Επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς, δεν τους έγινε δίδαγμα το τελευταίο εκλογικό αποτέλεσμα και οι ανώριμοι πολιτικά ιδεολογικά κοινωνικά επιμένουν στις ίδιες τακτικές για να εξαφανίσουν το ΠΑΣΟΚ από τον πολιτικό χάρτη για πάντα.
      Συνέλθετε ανεγκέφαλοι ο λαός σας πήρε χαμπάρι, στις επόμενες εκλογές θα τρέχει το το μπουλούκι σας, και δεν θα προλαβαίνει να σωθεί.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/7/13 22:23

      12.46 εσύ μάλλον ήσουν από τα πασοκικά λαμόγια που βρήκαν την ζεστή αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ αφού κόπηκε η μάσα και αντί να πεις άντε γειά κάνεις και υποδείξεις σε όσυς δεν την κοπάνησαν από το ΠΑΣΟΚ για να πάνε σε μεγαλύτερες μασέλες.
      Άντε λοιπόν με το μπουλούκι σου εσύ κι άσε τις υποδείξεις για ιδεολογικό προσανατολισμό μια ζωή στην αρπαχτή ήσουν.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος25/7/13 00:58

    Ο Γιώργος έχει να προσφέρει πολλά! Νέος αυτοδημιουργητος κ καθαρός! Τόσο απέναντι στις αρχές μας όσο και στις αξίες του! Η διαδρομή του δείχνει όραμα, πίστη κ ηθική που δύσκολα τη συναντάς στα πολιτικά ανθρωπάκια που ξεφυλλίζονται ! Μακάρι να μην μείνει στο περιθώριο όπως άλλοι αξιόλογοι νέοι άνθρωποι !
    Εβριτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/7/13 08:11

    Βλεπω σωτηρη μπουζαρα και νικο αρβανιτη υποψηφιους δημοτικους συμβουλους στο ψηφοδελτιο του κ. πετριδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/7/13 11:54

      Τον πρώτο δεν τον ξέρω αλλά όχι και χρυσή αυγή στο ψηφοδέλτιο τόση ξεφτίλα

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος26/7/13 14:01

    Στην Αγία Παρασκευή χθές όλη η Κομοτηνέικη πραγματικότητα. Ο περιφερειάρχης εξαφανισμένος ο Δαμιανίδης μόνος του μακριά από όλους, ο Πετρίδης με τον αντιδήμαρχο οι δυό τους ψουψουψου να κυνηγάν τον δεσπότη κι ο κόσμος από πίσω αγανακτισμένος να σκοντάφτει στον ποδηλατόδρομο της συμφοράς και να κουτρουβαλιέται βρίζοντας τον δήμαρχο . Μια ωραία ατμόσφαιρα παρακμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.