10.7.13

Άσχημες εντυπώσεις…

Άσχημη εντύπωση προκαλεί τον τελευταίο μήνα (!!!), τόσο στους επισκέπτες της Κομοτηνής, όσο και στους επαγγελματίες της περιοχής, η θέα της στάσης στα παλιά Πρυτανεία και η πινακίδα διαφημίσεων που κείτονται στο γρασίδι της νησίδας στην οδό Δημοκρίτου.
Στην περιοχή εκτελούνται τα έργα κατασκευής του Ποδηλατόδρομου και μετά το πέρασμα του εργολάβου από το συγκεκριμένο σημείο, έχουμε την κατάσταση της φωτογραφίας. Γνωρίζοντας την ευαισθητοποίηση του Δημάρχου για την καθαριότητα, καλό θα ήταν τόσο η στάση, όσο και η διαφημιστική πινακίδα, να μεταφερθούν στο χώρο της Παλιάς Πρυτανείας (αν είναι να τοποθετηθούν ξανά) ή στο χώρο της Υπηρεσίας Καθαριότητας…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/7/13 14:53

    Πείτε κάτι και για τα αυτοκίνητα που παρκάρουν όλοι σαν ζώα πάνω στον ποδηλατόδρομο καθώς πείτε και κάτι για τον ίδιο τον ποδηλατόδρομο επί της Νικ. Ζοίδου που είναι πολύ μεγαλύτερος από το πεζοδρόμιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/7/13 11:00

    Ποδήλατο, το νέο life style του χαζοχαρούμενου νεοέλληνα. Στην πόλη μας περισσότερα προβλήματα δημιουργεί ο ποδηλατόδρομος, παρά λύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.