2.7.13

Πέφτει στην μάχη των Περιφερειακών εκλογών ο Γιώργος Παυλίδης … με την στήριξη της Χρυσής Αυγής

Βρήκε η Χρυσή Αυγή υποψήφιο Περιφερειάρχη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ο οποίος της ταιριάζει ιδεολογικά και έχει όλα εκείνα τα εχέγγυα ώστε να … ξεβρωμίσει ο τόπος!
Κομιστής εγγράφων σε ομοϊδεάτες δημοσιογράφους της Χρυσής Αυγής, σταθερός υποστηρικτής των Χρυσωρυχείων, υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες στο ψηφοδέλτιο του το 2010 απόστρατοι του ελληνικού στρατού που θήτευσαν την περίοδο της δικτατορίας, ΕΣΑτζήδες! Στα συν του, η οικονομική διαχείριση που είχε ως Νομάρχης στην Ξάνθη, καθώς κατάφερε, σε ότι αφορά τις σχολικές μετακινήσεις, να του στοιχίσουν τριπλάσια απ’ ότι στον Έβρο. Ο μικρότερος νομός στην Περιφέρεια, αλλά με το … «περισσότερο χρήμα»! Αν προσθέσουμε ότι και ο ίδιος ήταν αστυνομικός … τότε ο Μιχαλολιάκος τρίβει τα χέρια του!!!
Επιτέλους ο Γιώργος Παυλίδης, έχει υποστηρικτές…

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/7/13 11:15

    Αν καταφέρει ο μπάτσος Παυλίδης να πείσει για την συνεπή του αντιμνημονιακότητα, τον βλέπουμε να υποστηρίζεται και από το ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τη ΧΑ εξασφαλίζοντας λογικά προβάδισμα εκλογής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/7/13 21:00

    Από τα μεγαλύτερα αρπαχτικά κατα την θητεία του ως Νομάρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξανθιωτησ2/7/13 22:28

    δεν ξερω τι λετε εσεισ,αλλα ηταν καλοσ νομαρχησ.μεχρι εκει ομωσ,πρεπει να παει σπιτι του τωρα.η πολιτικη δεν ειναι επαγγελμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/7/13 00:43

    Άντε ρε οι ίδιοι και οι ίδιοι.....άντε Σπιτι σας να ασχοληθούν νέα παιδια με όρεξη χωρίς παρελθόν...
    Ψήφο στους νέους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/7/13 15:34

    Το καλο με αυτου του ειδους τις ειδησεις ειναι οτι γινεσαι τελειως ρομπα καθε φορα.... Οπως με τον Μιχαλολιακο που τον βλεπεις καθε τρεις και λιγο στην Κομοτηνη. Ετσι και τωρα λοιπον οταν τα χρυσαυγουλα θα κατεβασουν δικο τους υποψηφιο τον Μαη του 14, παλι την παπια θα κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/7/13 11:07

    Καλά ακόμη κοιμάστε?
    Ο Παυλίδης φεύγει ο Στυλιανιδης έρχεται και μαζί του ο Αγγελίδης.
    Αυτά είναι τα νέα και θα δείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.