4.7.13

Αυτή είναι διαπραγμάτευση!!! Η κυβέρνηση δεν μασάει…

Διαπραγμάτευση μ’ αρχίδια ή αρχίδια διαπραγμάτευση; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει χιλιάδες απολύσεις, αλλά η Τρόικα θέλει κι άλλες! Ανάπτυξη ρε…

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/7/13 11:27

    ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

    ΝΙΚΟΛΗ ΜΟΥ ΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ.

    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/7/13 11:50

    Να πω κάποιες σκέψεις για τον Γιώργο Παπανδρέου με την ευκαιρία της ανάρτησης:

    -Για την ανάγκη του μνημονίου ως μοναδική λύση?
    -Δικαιώθηκε από τις πολιτικές όλων των μετέπειτα κυβερνήσεων.

    -Για την διαπραγματευση, την υποτιθέμενη βοήθεια της Ρωσίας?
    -Δικαιώθηκε από τα γεγονότα της Κύπρου.

    -Για την ανάγκη μεταρρυθμίσεων και αντιμετώπισης διαφθοράς?
    -Δικαιώθηκε, έγινε το σύνθημα μέχρι και του τελευταίου κομματος. Τότε έλεγαν για εξωγενής τεχνητή κρίση, ότι εμείς δεν φταίμε σε τίποτα.

    -Για την ανάγκη συνεργασίας όλων των πολιτικών παρατάξεων για την εξεύρεση λύσης?
    -Δικαιώθηκε, μετά την αποχώρηση του υπήρξε σταθερή προσπάθεια δημιουργίας συνεργασιών από όλους (όχι επιτυχημένα).

    -Για το δημοψήφισμα?
    -Δικαιώθηκε, λόγω των εξελίξεων. Όλες οι μετέπειτα εκλογές έγιναν με κεντρικό διακύβευμα το ερώτημα του δημοψηφίσματος, με την διαφορά ότι οι εκλογές, με τις συνθήκες που έγιναν, ενίσχυσαν όλα τα λαικιστικά ακραία κόμματα, διαμορφώνοντας το μετα-αποκαλυπτικό κοινοβούλιο που ζούμε σήμερα.

    -Για το ΠΑΣΟΚ, επέμεινε να συνεχίσει την μεταρρυθμιστική φιλοευρωπαική πολιτική, που αυτός χάραξε, ως μόνη ρεαλιστική λύση εξόδου από την κρίση, απέναντι στον λαικιστικό λόγο του μπλοκ της δραχμής.
    -Δικαιώθηκε...από τον Βενιζέλο! Αναδίπλωσε την εως τότε πολιτική του κόμματος, προσπαθώντας να συναγωνιστεί σε αντιμνημονιακό λαικισμό τον σύριζα, ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε αναγκαστικά σε μια κυβέρνηση εφαρμογής του μνημονίου. Έδωσε τον ρόλο του σοβαρού φιλοευρωπαίου μεταρρυθμιστή στην μέχρι τότε αντιμνημονιακή ΝΔ και άφησε το κόμμα μετέωρο και μπερδεμένο μεταξύ αντιμνημονιακού λόγου και μνημονιακής πράξης, το αυτοακύρωσε και στην ουσία το διέλυσε. Μπράβο Βαγγέλη!

    -Μέχρι και για τον νομο ιθαγένειας...η δικαίωση ήρθε καρφωτή μέσω ΝΒΑ.

    -Δεν μιλάω για το κάπνισμα...θα σας τα πουν οι γιατροί κάποια στιγμή. :)


    Όταν έχεις δίκιο, είναι σπατάλη δυνάμεων να επιχειρηματολογείς απέναντι στην λάσπη.
    Όταν έχεις δίκιο, το δυνατότερο επιχείρημα το φέρνει μόνος του ο χρόνος.

    Η δικαίωση ήρθε αναποφευκτα. Τώρα ήρθε ο χρόνος της επιστροφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/13 16:19

      Ας καθισει εκει που καθεται, αν μπορει και εκει, γιατι αν ερθει θα εχουμε επεισοδεια Τουρκιας τουλαχιστον !!!!!
      Μαλλον μονον για εσας εχει δικαιωθει σε ολα αυτα που περιγραφεται παραπανω, αυτο που εγινε ειναι το εξης μπηκαμε στο μνημονιο ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, και αυτο του καταλογιζεται περισσοτερο απο ολα τα υπολοιπα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/7/13 12:35

      Δέστε βλακεία και αντιΓΑπικό μίσος που έχει σαλτάρει πολύ κόσμο (σαν τον 16:19) και τον σπρώχνει σε απίστευτες σαχλαμάρες. Διαβάστε βλακείες να δειτε ποιοι δηλητηριάζουν τους πολίτες και τους εθίζουν στον ανορθολογισμό. Διαβάστε:

      http://www.newsbomb.gr/politikh/story/323298/o-aigyptiakos-laos-gkremise-to-mnimonio

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/7/13 07:39

      Τι ακριβως λογο εχω να ειναι αντιγαπικος? εξηγηστε μου ? πειτε μου που γραφω σαχλαμαρες? κυριε 12.35 . ΑΠΟΨΗ εχω και την εκφραζω και δεν με ενδιαφερει κανενας τους, δεν βλεπω τηλεοραση και διαβαζω 3-4 sait για να ενημερωθω, και ποτε μα ποτε δεν επηρεαστηκα απο κανεναν στο τι θα ψηφισω και τι θα πω. Καποιος φιλος που ητανε πολυ ΠΑΣΟΚ ξερετε τι μου ειπε οταν αγαπας κατι παρα πολυ και σε προδωσει το μισεις εξισου πολυ !!!! Ολοι οι ανθρωποι ομως δεν θεωρουν οτι προδωθηκαν ο καθενας με τα κριτιρια του και τα ορια του. Και νομιζετε εσεις οτι ειναι τυχαιο το γεγονος (ειναι ο μονος πολιτικος) οτι οπου και να παει (στο εξωτερικο που ειναι και το γηπεδο του)μαζευουν υπογραφες για να φυγει.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/7/13 09:35

      Αυτό το τελευταίο ημιμαθή μου καλοπροαίρετε 07:39 για τις υπογραφές να το ψάξεις λίγο. Είσαι πολύ θύμα. Η δική σου άποψη στην τελική ποια είναι;;; Να μαζεύουν ... αυθορμήτως υπογραφές για να ΦΙΜΩΣΟΥΝ τον αντίπαλο ή όχι; Αυθορμήτως πάντα, οι ... ελληναράδες του εξωτερικού.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/7/13 09:36

      Ρε 07:39, άσε τις τσιριμόνιες και τα παρθενοποπίστικα.

      Επί της ουσίας έχεις κάτι να πεις εκτός του να προπαγανδίζεις τον στημένο φασισμό του σΥΡΙΖΑ που δηλητηριάζει ανορθολογικά την ελληνική κοινωνία για να δημιουργήσει τεχνητούς εχθρούς και αποδιοπομπαίους τράγους και να φύγει το μάτι από το πραγματικό πρόβλημα;;;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος6/7/13 23:58

      Να ψαξω λιγο ποιο? κυριε 9.35 το οτι μαζευαν υπογραφες για να μην μιλησει σε συνεδριο ο κ. Παπανδρεου ειναι γεγονος, τις επιθετικες ερωτησεις που δεχτηκε στο πανεπιστημιο της Columbia ειναι γεγονος, την φραστικη επιθεση που δεχτηκε σε εστιατοριο στο Βερολινο ειναι γεγονος,το οτι τον "εκραξαν" απο την βουλη γιατι παιρνει συνεχως αδειες για να βρισκεται στο εξωτερικο ειναι γεγονος, το οτι του επιτεθηκε φραστικα Ελληνας τουριστας στην πλατεια ταξιμ ειναι γεγονος, το οτι τον εκραξε μια "συντροφος" του πολιτικα ισπανιδα ειναι γεγονος, δεν ξερω αν ολα αυτα εγιναν "αυθορμητα" ή οχι ξερω ομως οτι γινονται σε συγκεκριμενο πολιτικο και μονο, και δεν εχουν διαψευστει απο κανεναν. Δεν ξερω αν ειμαι θυμα, ημιμαθης ή οχι ξερω ομως οτι δεν εχω παροπιδες και βλεπω και ακουω. Η δικη μου αποψη ειναι οτι την μονη τιμωρια που μπορουμε να την δωσουμε στις εκλογες. Κυριε 9.36 συμφωνω απολυτως μαζι σου στο δευτερο σκελος αυτων που γραφεις και εχω να πω για τον Συριζα πολλα παραπανω, εκφραζω αποψη αυτη ειναι και δεν το παιζω παρθενοποποστικα ουτε κανω τσιριμονιες, δεν ειναι του χαρακτηρα μου, και φυσικα αφου δεν με ξερετε καλο θα ηταν να μην βγαζετε λαθος και βιαστικα συμπερασματα. Για την λεξη Δημοκρατια εχετε ακουσει κατι? ή σας διεφυγε?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/7/13 12:23

    Εκείνος ο Μαγαλιός , πρόεδρος του εργατικού κέντρου Κομοτηνής που το ρήμαξε τελικά, πού βρίσκεται άραγε. Στην δουλειά του στην Εθνική δε νομίζω αφού έχει να φανεί χρόνια. Κάποτε έσκουζε κι αυτός και πολλοί άλλοι όμοιοί του. Τώρα που η ανεργία έπιασε ταβάνι βουβάθηκαν!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Τσουκαλάς μετά από μια βόλτα στο Συριζα ξαναπήγε στο Πασοκ.!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/7/13 12:32

    Ευτυχώς που υπάρχει η καλή μας αντιπολίτευση!

    Ραχήλ Μακρή (ΑΝΕΛ): «Λάσπη του Γεωργιάδη τα περί σκάφους» - «Όποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα» - «Ναι, αν ο Ψυχάρης θέλει να κάνει παρανομίες με τον Καμμένο τότε κι ο Καμμένος μπορεί να κάνει παρανομίες με το σκάφος» - «Δεν το ξέρω εγώ αυτό αν υπάρχει ηθικό θέμα σε περίπτωση offshore» - «Δε θα πάρετε από μένα τις απαντήσεις που θέλετε.»


    Όλγα Γεροβασίλη (ΣΥΡΙΖΑ): «Μπορεί να είναι και λάσπη τα περί σκάφους» - «Δε μας ενδιαφέρει η πολιτική σταθερότητα αλλά η λύση στα προβλήματα του ελληνικού λαού» - «Πρόταση μομφής δεν κάνουμε γιατί θέλουμε να πέσει από τον λαό η κυβέρνηση.»


    Και οι δυο μαζί: «Η κυβέρνηση είναι παράνομη!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/7/13 13:01

    Όταν οι ηλίθιοι κυριαρχούν…

    Τις τελευταίες ημέρες βλέπω αρχηγούς-ουρακοτάγκους, εκνευριστικούς τύπους από ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞΕΛ, Χρυσή Αυγή, κάποιους επίσης λαϊκιστές και παλαιάς κοπής ψευτοπολιτικούς της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ να λένε απίστευτα πράγματα.

    Κατ΄ αρχάς κοινή συνισταμένη να καταργηθεί το Μνημόνιο και να φύγει η Τρόικα. Μην σκάτε! Η Τρόικα θέλει να φύγει πιο γρήγορα απ΄ όσο φανταζόμαστε.

    Τι θα γίνει άραγε αύριο το πρωί στην περίπτωση που θα εμείς αποφασίσουμε ότι δεν θέλουμε Μνημόνια και θέλουμε να είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον… μάταιο κόσμο…

    1. Αν δεν θέλουμε τα λεφτά, από πού θα βρούμε για να επιβιώσουμε;

    2. Αν κάνουμε του κεφαλιού μας σημαίνει ότι θέλουμε να επιστρέψουμε στο εθνικό μας νόμισμα. Αυτό σημαίνει υποτίμηση της δραχμής (τουλάχιστον 80% σύμφωνα με το προηγούμενο της Λευκορωσίας) και το δημόσιο χρέος που σήμερα είναι 317 δισ. ευρώ ή 108 τρισ. δρχ. θα εκτοξευτεί στα 560 δισ. ευρώ δηλαδή 200 τρισ. δρχ.

    3. Όταν το χρέος σου θα είναι στα 190 τρισ. δρχ. εσύ ως ηλίθιος θα μιλάς για εθνική ανεξαρτησία για της νομισματικής πολιτικής σου και ταυτόχρονα θα αναγκαστείς να προχωρήσεις σε διαγραφή του χρέους. Και τότε βρε ηλίθιε για γίνει εμφύλιος πόλεμος και οι ξένοι θα έρθουν και θα σου τα πάρουν όλα, βρε βλάκα…

    4. Το χρέος κατά 205 δισ. ευρώ είναι εξωτερικό και κατά τα υπόλοιπα εσωτερικό. Δηλαδή θα χρεοκοπήσεις και τις τράπεζες (μάλλον θα έχουν λεηλατηθεί νωρίτερα…) και συνεπώς δεν θα υπάρχουν ασφαλιστικά ταμεία. Βρε ελλεινέ πολιτικάντη, βρε άθλιε βουλευτή , βρε αδαή δημοσιογράφε…

    5. Από κει και πέρα αντιλαμβάνεσαι ότι κάθε επιχείρηση που εισάγει φάρμακα δεν θα μπορεί να φέρει ούτε ασπιρίνη. Ομοίως, τα διυλιστήρια που εισάγουν πετρέλαιο, δεν θα μπορούν να φέρουν ούτε λίτρο. Η επιστροφή στη γη βρε ηλίθιοι δεν θα γίνει με όρους παραγωγής και πώλησης αγαθών αλλά με όρους ατομικής και οικογενειακής επιβίωσης. Για όσους κατέχουν γη και για όσους πάνε στα χωριά τους…

    6. Βρε ηλίθιοι, όταν θα έχεις αρνηθεί τη διεθνή χρηματοδότηση, την επόμενη μέρα θα ξεσπάσει εξέγερση, κανένας δεν θα πληρώνει φόρους και ο γείτονας θα εισβάλλει στο σπίτι σου για να βγει και να φάει. Βρε ανόητε…

    7. Βρε ηλίθιοι, βρε ανεγκέφαλοι, εσείς, που έχετε επενδύσει στην οργή του κόσμου, διατυπώνετε απόψεις που ουσιαστικά ισοδυναμούν με τον αφανισμό της χώρας. Βρε εγκληματίες… Καθόμαστε ακόμη και σας ακούμε και σας βλέπουμε ελεεινοί του κερατά…

    ΒΡΕ ΑΘΛΙΟΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΑΧΡΕΙΟΙ Η ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΥΑΛΟ. ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΜΟΛΗΘΕΙ ΤΟΣΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ, ΑΔΑΕΙΣ ΠΕΡΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ… ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ… ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ…. ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ…


    Υ.Γ. ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/13 00:12

      Γεια σου ρε Λουκά Γεωργιάδη, μεγα αναλυτη του... πώς το ειπαμε το τσοντοκαναλο που δουλευεις?

      Αnyway, μπραβο και παλι!


      και ακομα μεγαλυτερο μπραβο στον ΠΑΣΟΚτση σχολιαστη του piazza που γαμηθηκε να κανει copy paste απο το "Παρατηρητηριο Δηλωσεων Τσιπρα Κανελλη κτλ", την πλεον αντι-ΠΑΣΟΚικη και φιλο-ΝΔ σελιδα του ΦΒ. Μπραβο και σε σενα!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/7/13 09:33

      Δηλαδή το ... φιλοΠΑΣΟΚ μπλογκ σας δεν ανέχεται άλλη άποψη;;;; Πάλι οι ταμπελίτσες για να υπεκφύγουμε την ουσία;;;

      Όσο για το άλλο μπλογκ που λες γιατί το εμφανίζεις σαν να ανακάλυψες κάτι συνταρακτικό; χχααααααα, άντε εισαι ωραίος χάκερ!!!!

      Επί της ουσίας θα πεις κάτι ρε; Που έχετε χεστεί στην προπαγάνδιση των άκρων;;;; Συριζαύγουλα, ε συριζαύγουλα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/7/13 17:20

      Εισαι για γέλια μεχρι τελικης πτωσης... γιατι? γιατι ενω παριστανεις τον ΠΑΣΟΚτση, κανεις copy paste απο μια ιστοσελιδα που υμνει την ΝΔ και την ΧΑ και βριζει το ΣΥΡΙΖΑ και την ιδια στιγμη μιλας και για... συριζαυγουλα!

      αληθεια, αν υπηρχαν τα συριζαυγουλα, δεν θα επρεπε αυτοι που υμνουν την (αντιμνημονιακη - εδω κλανουμε!) ΧΑ να συμπαθουν και τον Συριζα? γιατι αντιθετα ειναι υπερ της ΝΔ? (ξερω δυσκολα σε βαζω να σκεφτεις και δεν το κατεχεις το αθλημα)

      αλλα θα με πεις "εδω ψηφισα ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ και μιλαω για αξιολογηγση, αξιοκρατια κτλ εκει κολλησες?" και θα εχεις απολυτο δικιο...

      Αιντε καληνυχτα τωρα και ονειρα γλυκα!


      ΥΓ. ποτε μου δεν προπαγανδισα την ακρα δεξια, αυτο το κανουν αλλοι εδω και 15 χρονια... να μη πω ονοματα, ετσι?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/7/13 18:42

      "Δηλαδή το ... φιλοΠΑΣΟΚ μπλογκ σας δεν ανέχεται άλλη άποψη;;;;"

      Ρε αδερφε, αμα θελω να διαβασω την "αλλη αποψη" (δηλαδη την αποψη του Φαηλου, του Μουρουτη και του Κασιδιαρη) μπορω ανετα να παω στην κωλοσελιδα "Παρατηρητηριο δηλωσεων κτλ κτλ" και να τη διαβασω (αν ποτε αποκτησω τετοια ΝΔ-ΧΑ βιτσια οπως εσυ)

      γιατι πρεπει να την διαβαζω ΚΑΙ εδω μεσα?

      ή νομιζεις πως διαβαζοντας τις πιπες της Ομαδας Ηλιθιων της ΝΔ θα πειστω να ψηφισω... Πεταλωτη?

      "Επί της ουσίας θα πεις κάτι ρε;"

      γιατί, εσυ εχεις πει ποτε κατι απο μονος σου?
      βασικα, μπορεις να πεις κατι απο μονος σου?
      μονο copy paste ξερεις να κανεις τις μαλακιες που διαβαζεις

      Τραβα τωρα στο ΦΒ ο Μουρουτης εκανε νεα αναρτηση υπερ του Σαμαρα και κατα του Τσιπρα (με το γνωστο σκατοΔΑΠιτικο στυλακι που σου αρεσει!), να την διαβασεις και να χαρεις

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/7/13 20:54

      αυτο το "ποτε μου δεν προπαγανδισα την ακρα δεξια" τι το θες;;;

      παράσημο θες;;;; σαν να κλέβεις εκκλησία!!!!

      μου αρκεί που προπαγανδίζεις το άλλο άκρο - τα άκρα γενικά και ειδικά τα αστοιχείωτα, απαίδευτα και επικίνδυνα ελληνικά άκρα, είναι ένα και το αυτό στις συνέπειές τους για το λαό και τον τόπο

      τράβα σε καμια κούβα να ξεχαρμανιάσεις και άσε την πολιτική σε κανέναν που ξέρει

      ταμπελιτσοβάλτη, ε ταμπελιτσοβάλτη

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος6/7/13 21:29

      Εσυ με στελνεις στην Κουβα, εγω ο ταμπελιτσοβαλτης...
      ρε τί παθαμε σαββατιατικα!!!


      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.