29.7.13

Γέμισαν οι παραλίες στο Φανάρι

Με το θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινο και συγκεκριμένα τη Κυριακή 28 Ιουλίου στις 14:00 άγγιξε έως και τους 38 βαθμούς Κελσίου, από το πρωί οι παραλίες Ροδόπης γέμισαν από κόσμο.
Τόσο στην παραλία της Αρωγής, όσο και σ’ αυτή του Φαναρίου, δεν έπεφτε στην κυριολεξία καρφίτσα, με τους Κομοτηναίους, του Ξανθιώτες και τους τουρίστες να ξεχύνονται στην θάλασσα και ν’ αναζητούν λίγη δροσιά! Διαβάστε ρεπορτάζ, καθώς και πως κυμαίνεται η τουριστική περίοδος στο Φανάρι, στο inpost.gr!

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/7/13 20:37

    Στο άδειο Φανάρι θέλεις να πεις με τα μπαράκια που μάζευαν κόσμο κι έγιναν τροχόσπιτα με πλααστικές καρέκλες.Σπουδαία τουριστική ανάπτυξη ας είναι καλά ο Δήμος Κομοτηνής που δίνει μάχες για την περιοχή!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/13 23:00

    και καφε delivery!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/7/13 11:15

    Καλά 20:37 ότι είσαι κολημένος είσαι! Αλλά και τυφλός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/7/13 16:02

      Μήπως είμαστε όλοι τυφλοί; Διαφώτισε μας...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/7/13 18:08

      Τυφλοι είναι ολοι που διαπιστωνουν την ερημια; Προφανως μανδαμ η πολλη δουλεια (χρατς χρουτς) δεν σε αφηνει ουτε να πας στην ερημο του Φαναριου ουτε να ακουσεις τα γα@@@@δια του κοσμου.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/7/13 15:40

    Γιατι κυριε 11.15 σας αρεσει εσας αυτη η εικονα που εχει το Φαναρι και η Αρωγη φετος, σαν παραγκουπολη ειναι, και ολα αυτα με τις καντινες και τον καφε delivery γιατι? ας μας απαντησει ενας υπευθυνος του Δημου γιατι ολη η παραιακη ζωνη που ανηκει στον Δημο Καομοτηνης την καταντησανε ετσι? βαλανε καντινες ,για να ανοιξουνε τελικα τα μπαρακια ?που λειτουργουσαν και περυσι, με δικαστικη αποφαση. Δεν υπαρχει οραμα αλλα δεν υπαρχει και θεληση για αξιοποιηση απο τον δημο της παραλιακης ζωνης. Φυσικα και θα εχει κοσμο η εικονα ειναι αυτη που ειναι για κλαματα και μαζι με την εικονα και αυτοι που την διαχειριζονται.Ειτε εισαι τυφλος ειτε κολλημενος αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/7/13 02:14

    Tρία χρόνια χαμένα για τον Δήμο Κομοτηνής. Ενας προβληματικός ποδηλατόδρομος και τα πάντα ρημαδιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/7/13 12:06

    Ο Πετρίδης και ο κόσμος πλήρωσε δυο χρόνια την ανεγκεφαλιά των "επιχειρηματιών" τις παραλίας. Είναι οι ίδιοι που βρίζαν τότε το δήμαρχο. Κάποιοι φαίνεται δεν έβαλαν μυαλό και συνεχίζουν. Τουλάχιστον τώρα μόνο προβοκάρουν και κόψανε τα μπινελίκια! Πρόοδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/7/13 18:59

      Γιαυτο υπαρχει δημαρχος οχι για να ειναι θεατης.Ο κοσμος πληρωνει την ανυπαρξια της δημοτικης αρχης και τον βαρυ υπνο της.Εσβησε η οικονομια της περιοχης και γυρισαμε στις τσιγγενε καντινες. Παραδεχτειτε επιτελους οτι τα κανατε θαλασσα και ζητειστε συγγνωμη!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/7/13 23:49

      Με την ιδια λογικη κ. 12.06 και οι καφετεριες στην πλατεια και οχι μονο θα επρεπε να ειχαν κλειεσει για τον ιδιο λογο, γιατι δεν εγινε? και τι τον νοιαζει τον δημαρχο τι πρατουν μεταξυ τους οι επιχειραηματιες? αυτοι την δουλεια τους και αυτος την δικη του !!! αυτο γινετε ΠΑΝΤΟΥ.Ο κοσμος δεν γελαει με τους επιχειραηματιες με τον δημαρχο γελαει και με αυτα που κανει (γιατι μονο για γελια ειναι).

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.