3.7.13

Ο Σαμαράς έβγαλε την άσπρη κουκούλα της Κου Κλουξ Κλαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να δέχθηκε τον Γιάννη Αντετοκούμπο στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους, αλλά αμέσως μετά φόρεσε ξανά την άσπρη κουκούλα της Κου Κλουξ Κλαν!!! Ρατσιστής και φασίστας ο άνθρωπος ήταν πάντοτε. Ας θυμηθούμε τι έλεγε για τις οικογένειες των μεταναστών … όπως αυτή του Αντετοκούμπο!

30 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/7/13 22:27

    Παρατηρώ ότι στην περίπτωση Αντετοκούμπο όλες εκείνες οι υστερικές φωνές που θεωρούσαν ότι με το νόμο Ραγκούση θα αλλοιωθεί η καθαρότητα της ράτσας σώπασαν. Έτσι είναι αγαπητοί φίλοι. Τα ιδεολογήματα είναι σαν τα θαύματα. Κρατάνε τρεις μερες.

    Και όχι μόνο τα ιδεολογήματα των Χρυσαυγιτών αλλά και των σαλεμένων συριζιωτών.

    Βάστα Τόμσεν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/13 00:10

      Για να καταλαβω κι εγω που ειμαι απο χωριο... ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηριξε ποτε πως "με το νόμο Ραγκούση θα αλλοιωθεί η καθαρότητα της ράτσας" ; αν ναι, μπορεις να δωσεις το σχετικο λινκ;

      ΥΓ. ειπαμε, μαλακες μπορει να ειναι, αλλα να τους λες και εθνικιστες μονο και μονο ετσι βολευει την προπαγανδα σου παει πολυ...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/7/13 22:28

    Μετά την επιτυχία της ΕΛΑΣ στη συμπλοκή με τους δραπέτες, μειον ΔΥΟ ψήφοι για τον συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/13 09:33

      Απ οτι ξερω, αλλοι ειναι πρωτη δυναμη στον χωρο του υποκοσμου (φαινεται αλλωστε και απο τις φατσες των βουλευτων τους και τα σιδερικα που κουβαλανε) και μαλλον τους εχεις ψηφισει κι εσυ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/7/13 22:30

    Ντροπή! Αντί οι αστυνομικοί να πάνε εχτές να μοιράσουν λουλούδια στους εγκληματίες και να τους ζητήσουν να παραδωθούν ευγενικά, ήταν αναιδέστατοι! Τους καθάρισαν τους δραπέτες!!!

    Ντροπή! Τελικά πρέπει να έρθει ο Βούτσης και να "αφοπλίσει τους μπάτσους" ώστε να μην έχουμε συμβάντα σαν το χθεσινό.

    Ο λαός απαιτεί να παρέμβει άμεσα ο Βούτσης, καταθέτοντας αύριο πρωί-πρωί επερώτηση στο ελληνικό κοινοβούλιο, καθότι καταστρατηγήθηκαν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των, εκτελεσθέντων από τις κρατικές δυνάμεις καταστολής, άτυχων οικονομικών μεταναστών..¨

    ....και να δωσει συνταξη στις χειρες τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/13 00:13

      μαθε ρε βλακα πρωτα ελληνικα και μετα πες την ΠΑΠΑΡΙΑ σου...

      το σωστο ειναι "χήρες" και οχι "χειρες" - "χειρες" ειναι αλλο πραγμα που θα στο εξηγησω μια αλλη φορα γιατι τωρα βαριεμαι, καλά?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/7/13 08:18

      Μπορεί να εννοούσε ότι, οι χείρες μετά απο τόσο κοπιαστικά χρόνια, επιτέλους θα πρέπει να συνταξιοδοτηθούν.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/7/13 09:08

      Καλά 00:13 άσε τη συζήτηση περί ορθών ελληνικών για άλλη φορά. Επι της ουσίας κανένα σχόλιο;;;;

      Και από όσο καταλαβαίνω ο 22:30 copy paste έκανε

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/7/13 22:30

      Αγαπητε 9.08, εγω προσωπικα στα χρυσαυγουλα της πολης μας οπως ο 22.30 και στην Ομαδα Ηλιθιων της ΝΔ (απ όπου εκανε το copy-paste) ετσι ξερω να απανταω - και πολυ τους ειναι δηλαδη...

      τωρα αν εσυ θελεις να μιλας σοβαρα μαζι τους, στα πλαισα ευρυτερων συνεργασιων που εχετε κατα νου, ειναι δικο σου θεμα


      ΥΓ. ξερω πως εκανε copy paste και εννοειται ξερω και απο ΠΟΥ το εκανε - μη γινεσαι χαζουλης

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/7/13 09:30

      Ρε 22:30, για ΑΥΤΟ είσαι ξεπερασμένος. Γιατί λειτουργείς με ταμπελίτσες. Στο λέει ο 09:08. Επί της ουσίας κανενα σχόλιο; Ή δεν μας ενδιαφέρει η ουσία;;;;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/7/13 22:30

    Ομάδα διαπραγμάτευσης του συριζα με επικεφαλής τον Βούτση οδεύει άοπλη στον χώρο που κρύβονται οι επικίνδυνοι δραπέτες για να τους πείσουν να παραδοθούν. Φήμες αναφέρουν ότι θα τους τάξουν διορισμό στο δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/7/13 00:37

    Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΕΤΟΝΜΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/7/13 08:04

    Βάστα γερά Τόμσεν!!!!

    Σε ένα αιχμηρό σχόλιο, με αφορμή τα γεγονότα στην Αίγυπτο και την κριτική που ασκείται από την αντιπολίτευση για τους χειρισμούς της κυβέρνησης, προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών.

    «Θα ήμασταν σαν την Αίγυπτο, εάν χρεοκοπούσαμε και βγαίναμε από το ευρώ, όπως υποστήριζαν κάποιοι» τόνισε, μετά το πέρας των διαπραγματεύσεων με την τρόικα αργά το βράδυ της Τετάρτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς δεν γίναμε Αίγυπτος και είμαστε τώρα ... Καμερούν!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/7/13 09:01

      Kι εκεί που προσπαθεί κάποιος να ορθώσει πολιτικά επιχειρήματα και να απαιτήσει μεταρρυθμίσεις επιτέλους απο την κυβέρνηση, εμφανίζεται ο Βούτσης και μας εξηγεί το plan B του ΣΥΡΙΖΑ.

      Θα καταργήσουν (ξανά) το μνημόνιο και για 5-6 μήνες το πολύ όσο θα διαρκέσει η αναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης θα ζήσουμε με ότι παράγουμε. (φάρμακα και πετρέλαιο δεν παράγουμε πάντως). Αν δεν "μας βγει" θα κάτσουν μαζί με τον "λαό" και θα δούνε τι θα κάνουνε.

      Υπενθυμίζω ότι στην πρόσφατη "πρόταση διακυβέρνησης" του ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει την δωρεάν υγεία, παιδεία και πρώτη κατοικία, για όλους τους κατοίκους της χώρας, η οποία θα εξαιρείται των δημοσιονομικών ελλειμμάτων. Δηλαδή δεν θα χρειάζεται να πληρώνουμε φόρους για ένα 15% του ΑΕΠ. Προφανώς απο αυτό το μεγαλοφυές σχέδιο και την εξοικονόμηση πόρων, θα χρηματοδοτηθεί η ηρωική πράξη επανάστασης των κουμουνιστών.

      Ζούμε ιστορικές στιγμές εθνικής παράνοιας. Μέρκελ κόψε τη χρηματοδότηση.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/7/13 09:46

      Για πες μας όμως για να μάθουμε, σαν πιο κράτος θα ήθελες να ήμασταν, να πλησιάσουμε τέλος πάντων. Για να δούμε τι καθεστώς έχει και να ξέρουμε τι μας περιμένει σε τι να ελπίζουμε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/7/13 14:35

      Στην καλή Ελλάδα, με σώας τα φρένας και συνείδηση της κοινής μοίρας. Και με στοιχειώδεις όρους δυτικής ευρωπαϊκής ενσωμάτωσης και βλέπουμε βρε αδερφέ. Αντί να προστρέχουμε σε λύσεις με μουλάδες, σαλεμένους και κομμουνιστές, ή στη μυστικιστική γοητεία της εκ Ρωσίας και Κίνας βοήθειας, λέω μήπως για καμιά 5ετία συμβιβαστούμε ΚΑΘΑΡΑ και χωρίς τσιριμόνιες με την κολεγιά με Μέρκελ και Αγγλοσάξονες.

      Α, ξέχασα αυτό είναι κατοχή και ξεπούλημα, άστο, μη με πείτε και προδότη

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/7/13 00:22

      "δωρεάν υγεία, παιδεία και πρώτη κατοικία, για όλους τους κατοίκους της χώρας" αν δεν κανω λαθος αγαπητε, αυτα τα ειναι τα αυτονοητα σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο - αν τωρα φτασαμε τα αυτονοητα να τα θεωρουν εδω καποιοι ως "επανασταση των κομμουνιστων", τί αλλο να πω;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/7/13 07:55

      Το πρόβλημα φιλάρα είναι ότι ενώ συμφωνούμε στο "πολιτισμένο", τα χαλάμε σε δύο λέξεις σου:

      1. στο "δωρεάν"
      2. στο "όλο" (τον πολιτισμένο κόσμο που λες εσύ)

      Και στα δύο είμαστε πολύ μακριά μεταξύ μας χωρίς να αισθάνομαι απολίτιστος που δεν συμφωνώ μαζί σου. Εσύ κομμουνιστής (κρυφός και δειλός) εγώ σοσιαλιστής - τα θεωρώ στόχο ιδανικό αλλά όχι αυτόματη οριζόντια αυτονόητη παροχή σε αυτό το οικονομικό επίπεδο που λειτουργεί ο πλανήτης.

      Εσύ στον κόσμο σου εγώ στην πραγματικότητα. Ο πολιτισμένος κόσμος που ξέρω εγώ έχει προβλήματα αλλά αυτά δεν τα παρέχει με το δωρεάν που εννοείς εσύ - για αυτό έχει και την πολυτέλεια να είναι πολιτισμένος. ΟΛΟΣ ο πολιτισμένος κόσμος. Αυτοί που ΘΕΛΟΥΝ να γίνουν πολιτισμένοι, αν και αΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ είναι οι πρώην κομμουνιστές που πρεσβεύουν ακριβώς αυτά που λες εσύ αλλά έχουν το θάρρος να παραδέχονται τον κομμουνισμό τους έστω και σαν βίτσιο.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος5/7/13 12:45

      Νεοέλληνες λοβοτομημένοι κουμουνιστές, στη Χιλή που τρώνε με χρυσά κουτάλια και είναι η πλουσιότερη χώρα της Ν.Αμερικής τι έχουμε, χούντα, επανάσταση ή κομμουνισμό;


      For us in Russia, communism is a dead dog, while, for many people in the West, it is still a living lion.

      Aleksandr Solzhenitsyn..

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος5/7/13 12:48

      Μάλιστα, μάλιστα

      δωρεάν υγεία, παιδεία και πρώτη κατοικία, για όλους τους κατοίκους της χώρας

      μάλιστα μάλιστα

      η "σύγχρονη" Κούβα είναι ένα μάτσο απο άπλυτες κομμουνίστριες πόρνες με ποσοστά aids στο 50%. Με 5 ευρώ τις αγοράζουν οι καπιταλιστές για να σπάνε πλάκα στον σοσιαλιστικό παράδεισο του Κάστρο. Και έχουν βεβαίως συνταγματικά κατοχυρωμένα τα δωρεάν υγεία, παιδεία και πρώτη κατοικία, για όλους τους κατοίκους της χώρας.

      Διάφοροι κομμουνιστές για να ισοφαρίσουν, ψάχνουν φώτο με πιθανή φτώχεια στη Χιλή, ας ξέρουν ότι είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας (αν βρούνε καμία).

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος5/7/13 12:48

      https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1044851_593841723971640_670248443_n.jpg

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος5/7/13 21:59

      μαλ'στα... οι ΠΑΣΟΚτσηδες σχολιαστες του piazza ανοιχτα πλεον προτιμανε και ονειρευονται δικτατοριες που θα μας γλιτωσουν απο τον "κομμουνισμο" - γλειψτε κι αλλο τη Χρυση Αυγη παλικαρια μου, και ισως καταδεχτει ο Κλασιδιαρης (ο αθωος ντε!) να σας συμπεριλαβει στην συγκυβερνηση που ετοιμαζει με τη ΝΔ...

      ποσο ποιο χαμηλα θα πεσετε ακομα ρε ξοφτιλες, ποσο?

      αληθεια ο Πεταλωτης εγκρινει τις αηδιες που γραφετε υπερ του Πινοσετ εδω μεσα?

      αει μπουλο τωρα, γενιτσαριά του ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ που αποκτησατε και "αποψη" για τα πολιτευματα


      ΥΓ. επειδη ο 7.55 μιλησε πολιτισμενα (παρα τα κοσμητικα επιθετα που χρησιμοποιησε) αξιζει μια απαντηση: ναι αγορινα, τουλαχιστον την υγεια την θελω δωρεαν και ξερεις γιατι? γιατι αν αρρωστησω εγω ή καποιος δικος μου ΔΕΝ εχουμε τα φραγκα για ιδιωτικη περιθαλψη και θα πεθανουμε σαν τα σκυλακια στο αμπελι - οπως πεθαινουν αβοηθητοι τοσοι φτωχοι ανθρωποι στις ΗΠΑ

      καταλαβες? "καταλαβα" να λες και να μαθεις καποια στιγμη, εκτος απο την κωλαρα σου τη βολεμενη, να σκεφτεσαι και τους συνανθρωπους σου (μιας και παριστανεις και τον "σοσιαλιστη")

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος5/7/13 23:03

      Tί ακριβώς θέλετε να πείτε; η "Δανία του Νότου" που ονειρευόταν ο ΓΑΠ πάει, τέλειωσε; τώρα το πρότυπό σας είναι η Χιλή;;;


      Υ.Γ. γράφει ο άλλος πιο πάνω (12:45) "στη Χιλή που τρώνε με χρυσά κουτάλια και είναι η πλουσιότερη χώρα της Ν.Αμερικής" - ψηλέ, αν σ' αρέσει τόσο γιατί δεν πάς να ζήσεις στη Χιλή να τρως κι εσύ με... χρυσά κουτάλια; νομίζεις πως θα μας λείψεις;

      πού σας βρήκαμε εσάς ρε;

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος6/7/13 09:21

      23:03 και 21:59, αφήστε τον Πεταλωτή και τη Χρυσή Αυγή και τις άλλες ταμεπελίτσες που διαθέτει το κασετόφωνό σας και απαντήστε στο προκείμενο:

      ο κομμουνισμός του Τσίπρα (ΑΝ τον εφαρμόσει γιατί χλωμό το βλέπω...) είναι "πολιτισμός"; Ενώ στην
      Αμερική που πράγματι πεθαίνουν σαν τα σκυλιά στο αμπέλι κάποιοι συνάνθρωποί μας, είναι "βαρβαρότητα";;;; Ο 0:22 γράφει για την "δωρεάν υγεία" όλου του πολιτισμένου κόσμου. Την οποία λέει η Ελλάδα δεν εφαρμόζει. Και θα την εφαρμόσει ο Τσίπρας. Η ουσία είναι στα εξής:

      1. Να μας πει ποιες είναι οι χώρες που θεωρεί πολιτισμένες
      2. Να μας πει αν το ελληνικό πάρτυ, ΚΥΡΙΩΣ την 6ετία του Καραμανλή του Νωθρού, ήταν πολιτισμός με τη .... "δωρεάν υγεία" και "δωρεάν Παιδεία" που τυπικά ίσχυε στη χώρα
      3. Να μας πει ΠΩΣ θα μας εξασφαλίσει κάποιος "πολιτισμένος" πολιτικός τον "πολιτισμό" που προσδοκεί γιατί από λόγια, άστο, βλέπω Αυτιά και Παπαδάκη καλύτερα
      4. Να μας πει πόσο βρίζει τον ΓΑΠ (εστιάζοντας στο δηλητηριώδες "μαζί τα φάγαμε") τον μόνο που στις Ευρωεκλογές του 2009 έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου ολόσωστα και μιλούσε εύστοχα για "σοσιαλισμό ή βαρβαρότητα". Προσέξτε, όχι για ... "κομμουνισμό ή βαρβαρόρητα". Άλλα πολλοί τον κορόιδεψαν.

      Άντε κορίτσια του ... πολιτισμού, βγάλτε πάλι το Σαμαρά πρωθυπουργό. Δεν σας έκανε ο ΓΑΠ (ή ο Βενιζέλος, το ΠΑΣΟΚ γενικά) αλλά θέλατε να δοκιμάσετε δεξιά και ακροδεξιά να ... κάνουν πολιτική πασαρέλα με την ακροαριστερά.

      Όσον αφορά αυτή τη μονοτονία με τον Πεταλωτή, Κύριος οίδε πόθεν η φλασιά και η επιμονή. Κασέτα παιδί μου, κασέτα.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος6/7/13 09:23

      Η Χιλή ρε όρνιο 23:03 σαν τοπική σύγκριση στην υπέροχη λατινική Αμερική που ονειρεύεται ο Αλέξης. Ανήκει γεωγραφικά, πολιτιστικά και παραδοσιακά σε μια ομάδα κρατών που μπορούν αρκετά εύκολα να συγκριθούν για να εξαχθούν συμπεράσματα. Αυτό λέει ΟΛΟΣΩΣΤΑ ο 12:45. Ότι αν ο Αλέξης ονειρεύεται Βραζιλίες,Βενεζουέλες, αργεντινές και Κούβες, υπάρχει και η Χιλή. Τον Πινοσέτ πού τον ανακάλυψες;;;;

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος6/7/13 17:11

      Αγαπητε 9.21 θα σε παρακαλουσα να μη βαζεις στο στομα μου λογια που ΔΕΝ ειπα π.χ. οτι την δωρεαν υγεια θα την εφαρμοσει ο Τσιπρας - εγω αναφερθηκα στην υγεια ως κοινωνικο αγαθο το οποιο ναι, πρεπει να παρεχεται δωρεαν (μπορει εσυ ως νεοφιλελευθερος να διαφωνεις, δικαιωμα σου...)

      Και ναι, προσπωπικη μου αποψη ειναι πως οταν ανθρωποι πεθαινουν σαν τα σκυλια επειδη ειναι φτωχοι και δεν εχουν περιθαλψη τοτε μιλαμε για βαρβαροτητα (επισης μπορει εσυ ως νεοφιλελευθερος να διαφωνεις, δικαιωμα σου...)

      Οσο για τις ερωτησεις προς τον Τσιπρα πολυ ωραιες τις βρισκω, αλλα νομιζω μπορεις να βρεις το e-mail του και να τον ρωτησεις

      Καλο σου απογευμα

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος6/7/13 21:09

      Καλό απόγευμα φιλάρα 17:11

      ωραία τα είπε ο 9:21 χωρίς να θίξει καθόλου το δικαίωμα του αδίκως άπορου να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

      και τις ταμπελίτσες αλλού που παριστάνεις και τον ευγενικό

      η διαφορά με κάτι "ιδεολόγους" σαν και σένα είναι απλή:

      Εσύ είσαι κομμουνιστής. Εγώ κανονικός άνθρωπος με αστική κοινή λογική.

      Αν για την ασθένεια Χ που κτυπά 1000 ανθρώπους στην Ελλάδα το χρόνο, υπήρχε φάρμακο Υ που κοστίζει 5000 ευρώ την μέρα και έδινε παράταση ζωής κάποιους μήνες τότε είμαι νεοφιλεύθερος αν δεν συμφωνούσα να μην πληρώνουμε εμείς οι υπόλοιποι τους 999 που ΔΕΝ μπορούν να πληρώσουν μόνοι αλλά ταυτόχρονα να αποδεχόμαστε το δικαιωμα του ενός παμπλουτου να το πληρώνει από την τσέπη του; Ασχέτως αν έκλεψε και έχει. Κοινώς, οι λογικοί αστοί αποδεχόμαστε να υπάρχουν κάποια δικαιώματα ιδιοκτησίας και ατομικού πλούτου που κα΄νουν κάποιους να ξεχωρίζουν - και όσο μας παίρνει να τους τα παιρνουμε πίσω αν τα έκλεψαν ξεκάθαρα.

      Για σας τα απολιθώματα η λογική σας λέει: αν ένας απολαμβάνει κατι, αυτομάτως θεσπίζουμε νόμο να το απολαμβάνουν όλοι γιατί είναι αδικη η ανισότητα.

      Εγώ ο συμβιβασμένος με κάποια στοιχειώδη λειτουργία της κοινωνιας που περιλαμβάνει την έννοια της διαφοράς. αποκαλούμαι μάλιστα "νεοφιλελεύτερος"

      Εσείς.... "φιλολαϊκοί"!!!!

      Ενώ το σωστό αν θέλουμε να βάλουεμ ταμπέλα είναι:

      1 Εσείς κομμουνιστές
      2 Εγώ όχι κομμουνιστής

      Αυτό το "όχι κομμουνιστής" οι Τσιπραίοι και σαλεμένοι παλαιοπασόκοι σαν και σενα το μεταφράζουν σε "νεοφιλελεύθερος", και είναι κάτι σαν το άστρο του Δαβίδ που έβαζαν οι ναζιστές τους εβραίους να το φορόύν υποχρεωτικά.

      Προφανώς και δεν είπε κανείς να πεθαίνουν σαν τα σκυλιά οι άποροι στο δρόμο απο απλές ασθένειες

      Αλλά ταυτόχρονα δεν θα έκανα και επανάσταση αν ο απορος ΔΕΝ είχε αποκλειστική στο ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ενώ ο Βαρδινογιάννης θα είχε 3. Τι να κάνω. Να εκδώσω διάταγμα "όλοι 3 αποκλειστικές και όλοι στο ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ" ή να "απαγορεύεται σε όλους να έχουν αποκλειστικές" ή ακόμα καλύτερα "απαγορεύεται να υπάρχει ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ";;;

      ΤΟ μεγάλο ζήτημα είναι να ΜΗΝ υπάρχουν άποροι. Και σε αυτό ΕΙΔΙΚΑ στην Ελλάδα, πίστεψέ με, δε φταίει μόνο το σύστημα αόριστα αλλά ο καθένας απο μας και όλοι μαζί. Και όχι μόνο οι πολιτικοί. Αλήθεια το στυλιανίδη τον ξέρεις; τον έχεις κριτικάρει ποτέ; Τον Καραμανλή το Β το Νωθρό;;;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος4/7/13 09:15

    Περιττή η ανάρτηση. Μπορούσατε απλά να αναρτήσετε τη δήλωση ΓΑΠ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/7/13 09:17

    Ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει στα Βαλκάνια δήλωσε ο Γερμανός Προφήτης Alois Irlmaier

    Ο Alois Irlmaier έζησε από το 1894-1959 στην Βαυαρία. Έγινε φίρμα μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο όταν χιλιάδες έρχονταν σε αυτόν και τους έβρισκε τους χαμένους συγγενείς.
    Δικάστηκε για απατεώνας αλλά αθωώθηκε πανηγυρικά όταν ΑΠΕΔΕΙΞΕ τις μαγικές του δυνάμεις στον δικαστή.

    Πιο αναλυτικά, είπε ότι ο Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει στα Βαλκάνια από μία απλή σπίθα. Θα γίνει το 2013 όταν μαχαιρωθεί ένας μετανάστης. Αυτή είναι η προφητεία του Γερμανού Μέντιουμ Alois Irlmaier ο οποίος πέθανε το 1959 σε “περίεργες” συνθήκες.
    γερμανός
    Κάποιοι λένε ότι πέθανε από καρκίνο , ενώ άλλοι ότι δηλητηριάστηκε. Η ζωή του μελετήθηκε από τον συγγραφέα Conrad Adlmaier, προσωπικό σύμβουλο της Ανγκελα Μέρκελ, ο οποίος και έβγαλε ένα βιβλίο με τις προφητείες που βρήκε.
    Στα οράματα του ο Alois Irlmaier περιγράφει τον τρίτο Παγκόσμιο και πως αυτός θα καταστρέψει την ανθρωπότητα.
    “Θα γίνει στο όνομα της ειρήνης. Η σπίθα θα ανάψει στα Βαλκάνια και θα κλιμακωθεί στην Μεσόγειο”
    “Βλέπω έναν μεγάλο άντρα. Μετανάστη. Είναι αιμόφυρτος και δίπλα του είναι ένα μαχαίρι… . 2 άντρες σκοτώνουν τον τρίτο. Έχουν πληρωθεί για να το κάνουν. Ο ένας δολοφόνος είναι μαύρος, ο άλλος είναι λευκός και ξανθός”. “Θα συμβεί στα Βαλκάνια, δεν μπορώ να πω ακριβώς που όμως. Ο πόλεμος θα κηρυχθεί παντού σε μια νύχτα. Αυτό θα γίνει το 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.