4.7.13

Εγκαινιάστηκε το Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 3 Ιουλίου τα εγκαίνια του Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου Αλεξανδρούπολης, παρουσία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων τοπικών φορέων και σωμάτων ασφαλείας της περιοχής, καθώς και πλήθους κόσμου.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο, το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών της βόρειας και ανατολικής πλευράς της πόλης και ταυτόχρονα θα αποσυμφορήσει το Α’ ΚΑΠΗ. Το κτίριο περιλαμβάνει δύο εντευκτήρια με κυλικείο, γραφείο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, και τρεις ακόμη αίθουσες, οι οποίες θα διατεθούν ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.
 
Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε την προηγούμενη δημοτική αρχή, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και όσους συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση του έργου, ενώ υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, τη σημασία της λειτουργίας των ΚΑΠΗ, ενώ ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Αντώνης Βαμβακερός, εξέφρασε με τη σειρά του την ικανοποίησή για την παράδοση το έργου. Η τελετή ολοκληρώθηκε με μουσική εκδήλωση από τα μέλη του ΚΑΠΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.