29.7.13

Η Βασιλική Τζότζολα … λοξοκοιτάει προς το Καραμανλικό στρατόπεδο

Μπορεί να έχει υπάρξει στενή συνεργάτιδα του Αντώνη Σαμαρά, αφού ο πρωθυπουργός της εμπιστεύτηκε για ένα διάστημα την θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, αλλά κάποια στιγμή η συνεργασία τους σταμάτησε απότομα.
Έπειτα η Εβρίτισσα Βασιλική Τζότζολα αφοσιώθηκε στην οικογένεια της, αφού έγινε μητέρα, ωστόσο σιγά-σιγά θέλει να επανέλθει στο προσκήνιο. Με το σαμαρικό περιβάλλον ωστόσο οι σχέσεις της δεν είναι όπως στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να αναζητά νέες συμμαχίες.
Και κινείται προς την πλευρά Καραμανλή!!! Πρόσφατα ζητούσε μάλιστα από κοινούς φίλους ραντεβού από τον Καραμανλή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Εβρίτισσα, θα βρεθεί αυτές τις ημέρες για ολιγοήμερες διακοπές σε τουριστικό θέρετρο της Θράκης, όπου θα συναντηθεί με πρώην στέλεχος των κυβερνήσεων Καραμανλή, με σκοπό το γεφύρωμα των σχέσεων της ίδιας με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ.
Δεν ξέρουμε αν αυτές οι συναντήσεις θα έχουν αποτέλεσμα, πάντως η τοποθέτηση της το 2010, που είχε χαρακτηρίσει «βαρίδι» τον Καραμανλή και την κυβέρνηση του, την είχε κάνει persona non grata , για την οποία φαίνεται πως έχει μετανιώσει και θέλει να του το πει προφανώς από κοντά...

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/7/13 19:45

    Να προσέχει να μην είναι κοντά όταν δολοφονήσουν τον Καραμανλή οι Αμερικανοί μη την πάρει καμιά αδέσποτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/7/13 19:29

    Το 1996 ο Σαββόπουλος είχε πει το περίφημο "Ψηφίζω Σημίτη για να μην ξαναρθει το ΠΑΣΟΚ". Το 2013 δεν είμαι βέβαιος ότι στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταλαβει ότι από το 26% που πήραν, το 20% ψηφίζει Τσίπρα για να ξανάρθει το ΠΑΣΟΚ. Αυτό φάνηκε κυρίως από την μαζική αποτυχία πασοκογενών να εκλεγούν στα κομματικά του όργανα. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο οι πασοκογενείς είναι οι σοβαρότεροι εκεί μέσα διότι όσο τυχοδιώκτες, κρατιστές και ρουσφετάκηδες κι αν είναι, σίγουρα δεν είναι ούτε μαοϊκοί, ούτε τροτσκιστές ούτε συμπαθούν τα Εξάρχεια. Ως εκ τούτου εαν ο κ. Τσίπρας σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους ανθρώπους αυτούς ως πρόθυμο όχημα για τον "σοσιαλιστικό μετασχηματισμό" δεν θα αργήσει να διαπιστώσει με ποιους έχει μπλέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/7/13 00:39

    Ο Στυλιανιδης θα την μαζεψε και αυτην τωρα αφου φημιζεται για την σαβουρα που μαζευει οπως ο παπαμιμικο ο πανου κλπ.
    Τωρα οπως τα καταφερε με τους παπαμιμικους και τις τζοτζολες ας τα λουστει .
    Στυλιανιδης ο ανθρωπος που εφτυσε την γεννια του για τους παπαμιμικους και τις τζοτζολες.
    Και εις ανωτερα μεγαλε και οτι σαβουρα βρεθει μπροστα σου μαζεψε την ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.