15.7.13

Συναντήσεις για την καλύτερη συνεργασία Περιφέρειας ΑΜ-Θ και επιχειρήσεων

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης, συνοδευόμενοι από υπηρεσιακούς παράγοντες, συνέχισαν την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Ιουλίου, τις συναντήσεις με τις επιχειρήσεις της Ξάνθης, στο πλαίσιο συνεργασίας αυτών με τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.
Το διήμερο, έγιναν συναντήσεις με τη ΣΕΚΑΠ, τα Πλαστικά Θράκης ΑΒΕΕ στο χώρο της νέας επένδυσης με εκμετάλλευση της γεωθερμίας στο Εράσμιο Ξάνθης, ΤΕΚΤΩΝ ΑΕ, ΣΜΥΡΔΕΞ ΑΕ και Μάρμαρα Θράκης. Στις συναντήσεις τονίστηκε η στήριξη τόσο της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης, όσο και των αντίστοιχων υπηρεσιών της στην προσπάθεια που κάνουν οι επιχειρήσεις της περιοχής μας, να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.