18.7.13

Συνάντηση Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ με την Πρέσβη της Αυστραλίας

Τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, επισκέφτηκε την Πέμπτη 18 Ιουλίου στην Κομοτηνή, η Πρέσβης της Αυστραλίας στην Αθήνα Jenny Bloomfield.
Στην συνάντηση, όπου παραβρέθηκε και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κώστας Κατσιμίγας, παρουσιάστηκαν οι αναπτυξιακές δυνατότητες, η οικονομική προοπτική και οι διασυνοριακές συνεργασίες της περιοχής, εντοπίζοντας πως η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στον χώρο της βαλκανικής, μπορεί να διαδραματίσει ρόλο στην διαμετακόμιση προϊόντων και εμπορευμάτων.
Από την πλευρά της, η κ. Bloomfield, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και τους συνεργάτες του για τη θερμή υποδοχή και δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που βρίσκεται στην περιοχή, καθώς κατάγεται από την Καβάλα. Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.