18.7.13

Χαίρε Σόιμπλε

Οι ιθαγενείς (ιθύνοντες του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου) έδωσαν στον Σόιμπλε στεφάνι ελιάς. Αργότερα ο μαλάκας φύλαρχος  (Γιάννης Στουρνάρας) θα τον τιμήσει με ολυμπιακό μετάλλιο.

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/7/13 16:36

    Κ. Δήμαρχε
    Ποιός είναι ο ανεπαρκέστατος εισηγητής των υπηρεσιών της τεχνικής υπηρεσίας της ΔΕΥΑ Κομοτηνής που συκοφαντεί το ίδιο το σπίτι του; Είναι τόσο σίγουρος ότι οι τεχνικοί της ΔΕΥΑΚ είναιι ανίκανοι να αξιολογήσουν μια βατή σύγχρονη τεχνολογία την οποία σήμερα τη βρίσκουμε στα περίπτερα; Ε τότε πως θα χειρισθούν τα συστήματα τηλεχειρισμού, προσλήφθηκαν ειδικοί της NASA και δεν το γνωρίζουμε;
    Αυτοί οι τεχνικοί μήπως δεν υλοποίησαν όλα τα μεγάλα έργα της ΔΕΥΑΚ;
    Και εισηγείται την απαξίωσή τους περιγράφοντάς τους με τα καλύτερα λόγια!
    Λέει ο ειισγητής ή η εισηγήτρια κ. δήμαρχε:
    «Όλα τα παραπάνω είναι μεγάλου βαθμού δυσκολίας που η τεχνική υπηρεσία της ΔΕΥΑΚ αδυνατεί να προβεί στην υλοποίησή τους, λόγω του γεγονότος ότι απαιτείται ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, υψηλής τεχνολογίας και πανάκριβη υλικοτεχνική υποδομή και εξειδικευμένη γνώση σε αντικείμενα άγνωστα στην επιχείρησή μας, τα οποία δεν γνωρίζει και ούτε υπάρχει προοπτική σε προσωπικό επιχειρήσεων ή υπηρεσιών τέτοιου είδους να μεταφερθεί...».

    Είναι νέο μοντέλο λαμογιάς made in Gumultzina; Χαρακτηρίζουν ανεπαρκείς τους τεχνικούς των υπηρεσιών τους για να επιτύχει η λαμογιά που έστησαν.Τι μας περιμένει ακόμη.
    Καμια δεκάδα τουλάχιστο Κομοτηναίοι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί με μεταπτυχιακά πήραν των ομματιών και ξενιτεύτηκαν για να εργασθούν στη Google και στη Siemens.
    Για τους Αμερικάνους και τους Γερμανούς είναι χρήσιμοι, για σας κ. δήμαρχε Κομοτηνής τι είναι; Οι παρίες της πατρίδας τους;
    http://piazzadelpopolo.blogspot.gr/2013/07/nasa.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/7/13 10:31

      Οι αγρότες που διδάχθηκαν τον τηλεχειρισμό των αρδευτικων συστηματων τους; Και απο το καφενείο ανοίγουν κλεινουν τις γεωτρήσεις τους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/7/13 21:44

      δήμαρχε το πορισμα Ρακιντζή για τα συστήματα τηλεχειρισμού που περιγράφει τη λαμογιά made in Gumultzina αισίως έφθασε στα χέρια του προέδρου της ΔΕΥΑΚ κ. Καρασταυρου. Ποια είναι ή γνώμη σας επ΄αυτού;
      Ή δεν είναι ανακοινώσιμη, και θα προσπαθήσετε να τα καλύψετε όπως όλα τα "σκάνδαλα" του Κοτσάκη. Καλές οι συμφωνίες με τον Στυλιανίδη αλλα η διαφάνεια είναι διαφάνεια.
      Οι 2 διαγωνισμοί δημοσιεύθηκαν στη διαύγεια καλό πάρτυ στους συμμετέχοντες και προπαντος στους εισηγητές !

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/7/13 20:04

      Κ. δήμαρχε να χαίρεστε τους ποδηλατοδρόμους, μην είσαι τόσο γινατσής, τη περιμένετε για να διορθώσετε την επικίνδυνη κατάσταση; Κeρμασμένο το χαρτί θύματος του ποδηλατοδρόμου στους στύλους;

      Τροχαίο ατύχημα στο ίδιο σημείο για δεύτερη φορά.Διασταύρωση Ν.Ζωίδη με Αγίου Γεωργίου.
      Παρασκευή, Ιουλίου 19, 2013
      Aλλο ένα τροχαίο ατύχημα με μικρές υλικές ζημιές σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής λίγο πριν τις οκτώ ,όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο προσέκρουσε στα κάγκελα του ποδηλατόδρομου στη διασταύρωση της Αγίου Γεωργίου με Ν.Ζωίδη.
      Είναι το δεύτερο τροχαίο που γίνεται στο ίδιο ακριβώς σημείο πράγμα που σημαίνει ότι οι οδηγοί πρέπει να έχουν αυξημένη την προσοχή τους και να διέρχονται με μικρή ταχύτητα από εκεί.Στο μεταξύ έχει αρχίσει η τοποθέτηση από συνεργείο των πινακίδων σήμανσης για τον ποδηλατόδρομο έτσι ώστε να τηρείται ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας και να διασφαλίζεται η ομαλή και ασφαλής κυκλοφορία. Στο σημείο μπροστά από το Δημαρχείο Κομοτηνής ορισμένα από τα κιγκλιδώματα χρωματίστηκαν με έντονες αποχρώσεις πράγμα που δεν άφησε αδιάφορους τους περαστικούς και μάλλον δημιούργησε θετικές εντυπώσεις.
      Foto του ατυχήματος-http://inkomotini.blogspot.gr/2013/07/photos_19.html?spref=fb

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/7/13 19:03

      Στ συγκεκριμμένο σημείο, στο αρτοποιείο Μαυρίδη, δύσκολα μπορούσαν να περάσουν μικρά φορτηγά. Το οποίο σημαίνει ή ότι έκανε λάθος ο μελετητής ή ότι έκανε λάθος ο εργολάβος. Σε κάθε περίπτωση η "αστοχία" θα πρέπει να παοκατασταθεί.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/7/13 21:18

      Πρώτα να αποκαταστήσουν τα εγκεφαλικά τους κυτταρα οι λεβέντες της δημαρχίας.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος21/7/13 21:46

      δημαρχε και τα μυαλά στα κάγκελα, θα γίνει της πουτάνας το κάγκελο αν δεν διορθωθουν τα σφάλματα σας στον ποδηλατοδρομο αύριο κιόλας.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/7/13 23:34

    Νταξ, δεν τον προσκυνάν κιόλας όπως ο Γλέζος τον φασίστα Εμβέρ Χότζα.

    Όταν ο Γλέζος προσκύναγε τον ΦΑΣΙΣΤΑ Ένβερ Χότζα

    http://redskywarning.blogspot.gr/2012/03/blog-post_01.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/7/13 23:38

    Σταχυολογώ τις τρείς σημαντικότερες κατά τη γνώμη μου επισημάνσεις του κ. Schaeuble κατά την ομιλία του στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο:

    1. Τοποθετήθηκε ρητά κατά του κουρέματος στον ιδιωτικό τομέα, λέγοντας ότι "δεν συζητείται".

    2. Απέρριψε τη περίπτωση κουρέματος του επίσημου τομέα μέσω του μηχανισμού στήριξης: "Αν το κάνετε θα πρέπει να απαρνηθείτε βασικούς κανόνες του μηχανισμού, καθώς σε αυτόν απευθύνεστε για εγγυήσεις. Και ασφαλώς θα σήμαινε ότι είστε ψεύτες, ότι ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ κάθε μορφή εμπιστοσύνης".

    3. "Η Ελλάδα βιώνει δύσκολες εποχές και ο μόνος τρόπος για να πετύχει βιώσιμη ανάπτυξη είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση και η τόνωση του ανταγωνισμού, προκειμένου να μειωθεί η ανεργία. Δεν υπάρχει βολική παράκαμψη σε αυτό το δρόμο, μόνο με αποφασιστικές μεταρρυθμίσεις θα οδηγηθεί σε βιώσιμη ανάκαμψη η οικονομία".

    Ακούει κανείς;

    Συμφωνούμε - δε συμφωνούμε, ο μάγκας αν και ανάπηρος έχει περισσότερα cojones από ότι όλοι μαζί όσους συνάντησε εδώ πέρα. Πολύ σκληρός άνθρωπος. Μπράβο του και ατυχία μας, διότι διαπραγματευόμαστε μαζί του, έχει τη θέση που έχει, και πολύ απλά, δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.
    Δεν έχουμε πάρει χαμπάρι τίποτα, ντιπ ντουβάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/7/13 23:44

    Μακάρι να είχατε όλοι μαζί τους αδένες αυτού του ανθρώπου. Δεν λέω αν συμφωνείτε ή όχι. Ούτε κι' εγώ συμφωνώ σε ΠΟΛΛΑ. Απλά βλέπω τη διαφορά δυναμικού, επαγγελματικής και προσωπικής συγκρότησης ανάμεσα σε ένα ανάπηρο άνθρωπο (όσο "ισχυρός" και να είναι) και σε όλους τους αστείους που συνομίλησε μαζί τους.

    Ξέρετε, πιστευω η λίγη ώρα που το θρασίμι των καταλήψεων συνάντησε αυτόν τον άνδρα όταν τον επισκέφτηκε πριν καιρό, πρέπει να ήταν ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΩΗΣ και να τον δίδαξε πολλά πράγματα σχετικά με το τι σημαίνει γενναιότητα και Ανδρεία απέναντι στη ζωή, όπως και το πόσο Καλύτερος μπορεί να είναι ένας "Ανδρας από εσένα και ας είσαι πρόεδρος κόμματος. Μακάρι να είχαμε μαγνητοσκοπημένη ΑΥΤΗ τη συνάντηση αντί εκείνη με το τσίρκο και τον ημιπαράφρονα Ζίζεκ και να βλέπαμε εκείνο το confrontation. Πιστευω ότι αν το είχαμε δει, πολύς κόσμος θα είχε πειστεί για το πόσο φτηνά λίγος είναι ο θρασύδειλος καταληψίας και η εκλογική δύναμη του κόμματος του θα γύρναγε στα ποσοστά γιάφκας που του αξίζουν.

    Βέβαια θα μου πεις ποτέ δεν είναι αργά. Ναι, το θέμα είναι να μη μας κοστίσει άλλη μια Ελλάδα για να μάθουμε τελικά το μάθημα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/7/13 03:07

    Τίποτε! Αν δεν του κάνουν πίπα, ΔΕΝ ξελαμπικάρει. Έχει να γαμήσει από το 1821, τότε που πήδηξε τον εθνάρχη Θεόδωρο Περικεφαλαία.

    Άντε μπας και κάνει καμιά αγαθοεργία ο Σαμαράς ή ο Στουρνάρας, και δουν οι συνταξιούχοι άσπρη μέρα.

    Hey, guys! Μη στραβομουτσουνιάζετε. Στο φινάλε, αν δεν θέλετε να τα καταπιείτε, φτύστε τα!!!

    ULI CHRIS.

    PS; Γεύση σαν τα δικά μου μην περιμένετε. Εγώ σας έδωσα βανίλια. Αλλά τι σας νοιάζει αν σας αρέσει το σνίτσελ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.