29.7.13

«Καράφλιασαν» με το μωρό!

Δημοσιογράφοι και συνεργάτες ΜΜΕ από την Ξάνθη και την Κομοτηνή βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στις Καστανιές, όπου παρακολούθησαν την 19η συνάντηση νέων του Άρδα! Όμως τους περίμενε μια έκπληξη, καθώς συναντήθηκαν με την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας Αριάδνη Ροροπούλου.
Μόλις τους συστήθηκε η ίδια, μίλησαν για την συνεργασία που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στον Δήμο Ορεστιάδας και τα ΜΜΕ γειτονικών νομών, για την καλύτερη προβολή του Φεστιβάλ, ώστε η ετήσια συνάντηση νέων στον ποταμό Άρδα να γίνει υπόθεση της Θράκης!!! Όλοι συμφώνησαν, το κλίμα ήταν άριστο και τότε οι άνθρωποι που σχετίζονται με τα ΜΜΕ της Ξάνθης και της Κομοτηνής, της πρότειναν να συνεργαστούν για την επόμενη χρονιά και να της στείλουν σύντομα μία πρόταση, τόσο με ιδέες, όσο και με οικονομικά στοιχεία.
Και η Ρορό με την αφέλεια που την διακρίνει, αλλά την κάνει άκρως γοητευτική απάντησε: «Όχι για του χρόνου! Ότι λεφτά έχουμε για προβολή και δημοσιότητα από εδώ και στο εξής, θα τα δώσουμε στα δικά μας ΜΜΕ. Εκλογές έχουμε και πρέπει να μας στηρίξουν». Αν και η Piazza δεν πιστεύει σε κάτι το πνευματικά ανώτερο, η Αριάδνη είναι μία θεά!!!
Όσο για τα ειρωνικά σχόλια που έκανε στην παρέα για συγκεκριμένο δημοσιογράφο της Κομοτηνής, ο ίδιος της δίνει ραντεβού για τις εκλογές…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/7/13 21:30

    H RORO EINAI MIA POLITIKOS (LEME TWRA) MIAS ALLHS DEKAETIAS.MHN THN YPOTIMAS PIAZZA.EDW PANW AYTA PERNANE.SYNTROFIKOYS XAIRETISMOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.