29.7.13

Να μου λύσει κάποιος μια απορία…

Δεν καταλαβαίνω κάτι! Τους τελευταίους δύο μήνες, βλέπω και διαβάζω δηλώσεις του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη κατά του βουλευτή Έβρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Ντόλιο κι αντίθετα! Στο παιχνίδι μπήκε και η ΝΟΔΕ Έβρου με επιστολή της. Η κόντρα φουντώνει 9 μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Όμως κάτι δεν μου κάθεται καλά…
…ο Απόστολος Φωτιάδης δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης; Γιατί σκίζουν τα ρούχα τους οι Λαμπάκης, Ντόλιος και η ΝΟΔΕ Έβρου;…

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/7/13 22:22

    Η ΝΟΔΕ πήρε θέση για την πολιτική αναφορά του Ντόλιου στην περιβαλλοντική ευαισθησία και στον διαχωρισμό δεξιού και αριστερού.Δεν ανέφερε πουθενά για δημοτικές εκλογές και Λαμπάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/13 22:34

    Για μια ακόμη φορά ο Σταυράκογλου πάει να σώσει την παρτίδα για τον Λαμπάκη.Φως φανάρι η δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/7/13 23:12

    mallon tha ginoume oloi dorites organon... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/7/13 09:34

    Ο "ΕΞΥΠΝΟΣ" ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΑΦΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΑ ΑΔΕΙΑΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΑΜΠΑΚΙ..... ΤΑ ΓΚΕΜΙΑ Ο ΤΑΚΗΣ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ!!!!!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΚΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.