11.7.13

Συλλήψεις σε Ορεστιάδα και Διδυμότειχο για 3 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν σε χωριό της Ορεστιάδας και στο Διδυμότειχο, δύο άνδρες, ηλικίας 41 και 39 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αγοράς, πώλησης και κατοχής ακατέργαστης κάνναβης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι εντόπισαν στις οικίες τους μεταξύ άλλων, έντεκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 2756,3 γραμμαρίων, ενώ προέκυψε ότι τα 148,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, που κατείχε ο 41χρονος στην οικία του, τα προμηθεύτηκε από τον 39χρονο έναντι χρηματική αμοιβής.
Κατά τις έρευνες, βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν στο σπίτι του 41χρονου, έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 148,7 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ενώ στο σπίτι του 39χρονου, πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 2.607,6 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.