25.7.13

Απώλειες εισοδήματος 1,9 δισ. ευρώ είχαν σε έναν χρόνο τα νοικοκυριά της Ελλάδας

Περαιτέρω απώλειες 1,9 δισ. ευρώ είχαν σε έναν χρόνο (α’ τρίμηνο εφέτος σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2012) στο διαθέσιμο εισόδημά τους τα νοικοκυριά της χώρας.
Αυτό οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στη μείωση κατά 11,1% των αποδοχών των εργαζομένων και στη μείωση κατά 11,7% των κοινωνικών παροχών που εισπράττουν τα νοικοκυριά. Τα συγκεκριμένα στοιχεία προκύπτουν από τους τριμηνιαίους μη χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς θεσμικών τομέων, που δημοσιοποίησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). Δείτε όλα τα στοιχεία της έρευνας, στο inpost.gr!

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/7/13 08:59

    Η κατάσταση στις παραλίες είναι τραγική. Λιποθυμίες μέχρι να εξασφαλιστεί μια ομπρέλα των δέκα ευρώ και συνωστισμοί στις ψαροταβέρνες για ένα τραπέζι. Να δείτε που όλο αυτό θα ξεσπάσει τον Σεπτέμβρη σε λαϊκή οργή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/13 09:28

    Ο λαός που αναπολεί το παρελθόν τόσο έντονα (αρχαίοι ημών πρόγονοι, χούντα κλπ) λογικά είναι καταδικασμένος κάποτε να αναπολήσει ακόμα και τις σημερινές ημέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/13 11:09

    Φταίει ο προδότης Παπανδρέου...

    Μαζί με τον Παπακωνσταντίνου διέλυσαν την Ελλάδα...

    Κυβερνούν εδώ και έναν χρόνο με σιδηρά αποφασιστικότητα υπέρ των συμφερόντων των διεθνών κορακιών, και βυθίζουν καθημερινά στη φτώχεια τον ευλογημένο τόπο μας με τους πιο έξυπνους και ικανούς ανθρώπους παγκοσμίως.

    Πότε θα ξυπνήσουμε;;; Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το 2013, να μπούμε στο εφιαλτικό 2014 για να αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι;;; Να επαναστατήσουμε και να κρεμάσουμε τους κυβερνήτες (Παπανδρέου και ΠΑπακωνσταντίνου για να μην ξεχνιόμαστε) και να λυτρωθεί η χώρα μας από την εγκληματική τους κυβερνητική παρουσία;;;

    Άντε ρε να αναλάβει άλλος. Φτάνει πια η φτώχεια που μας σπρώχνουν αυτοί οι δύο εγκληματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/7/13 12:24

    Κοτσιφάκης – κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών: «Κρατάμε τα σχολεία ανοιχτά ως κέντρα αγώνα». Σάμπως τι άλλο χρειάζονται τα σχολεία; Άει χριστιανέ μου σπίτι σου, δεν έχουμε άλλα λεφτά. Δώσαμε.

    Τρόικα σώσε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/7/13 12:28

    Το πόσο μικρός ειναι ένας Πολιτικος φαίνεται απο την ικανότητα του να ανταπεξέλθει σε μια δύσκολη συνέντευξη. Θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι ο Τσιπρας διέκοψε συνέντευξη με τον δημοσιογράφο της "Frankfurter Algemeine", της πιο έγκυρης και σοβαρής εφημερίδας στη Γερμανία γιατί δεν μπορούσε να απαντήσει στα ερωτήματα του. Ηγέτες του δοκιμαστικου σωλήνα. Δυσμοιρη Ελλάδα

    Ο Τσίπρας απέδειξε ότι έχει την κοινωνική εξυπνάδα ενός πρόεδρου του δεκαπενταμελούς. Αύτο ήταν και αυτό θέλουμε να παραμείνει.

    ΥΓ πάντως φαίνεται ότι θέλει να μας κάνει σαν την Αργεντινή. Θυμάστε τον Υπ. οικονομικών που έφυγε από συνέντευξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/7/13 12:41

    Δε θέλω να ξανακούσω γελοιότητες του τύπου "αν πείναγες δε θα καταδίκαζες με τόση ευκολία αυτούς που πάνε και παίρνουν τρόφιμα απ'τη Χ.Α".Λοιπόν για να τελειώνουμε με τις ανοησίες και στην κατοχή πείνασαν άνθρωποι. Κάποιοι απ'αυτούς έγιναν δωσίλογοι και μαυραγορίτες για να χορτάσουν την κοιλιά και να σώσουν το τομάρι τους ενώ κάποιού προτίμησαν να πεθάνουν στο δρόμο με την κοιλιά τούμπανο και την αξιοπρέπεια ατόφια ή να ανέβουν στα βουνά και να πολεμήσουν να διώξουν τον κατακτητή.Υπάρχουν δυο ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ζουν όπως βολεύονται κι αυτοί που ζουν όπως θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.