14.6.13

Τέλος το Success Story του Σαμαρά! 2,5% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στην δημοσκόπηση της VPRC

Η εταιρεία δημοσκοπήσεων VPRC δίνει προβάδισμα 2,5 μονάδων στο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ και δείχνει ότι η πλειοψηφία των πολιτών τάσσεται κατά της κυβερνητικής απόφασης για «λουκέτο» στην ΕΡΤ.
Το 65% των πολιτών δεν θέλει να κλείσει η ΕΡΤ,  το 27% δηλώνει ότι συμφωνεί. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την έρευνα της VPRC που έγινε για λογαριασμό του tvxs.gr  στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

  • ΝΔ 26,5%
  • ΣΥΡΙΖΑ:29%
  • ΠΑΣΟΚ: 7%
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες: 6%
  • Χρυσή Αυγή: 14%
  • ΔΗΜΑΡ: 4,5%.
  • ΚΚΕ 7%
  • Άλλο κόμμα: 6%
Πάντως στο σύνολο του εκλογικού σώματος το 44% δηλώνει εκλογική προτίμηση, το12,9% δηλώνει αναποφάσιστο, το 31,5% δηλώνει ότι θα απείχε/θα έριχνε λευκό ή άκυρο στις εκλογές ενώ το 11,6% Δεν ξέρει/Δεν απαντά αναφορικά με την εκλογική του προτίμηση.
Καταλληλότερος πρωθυπουργός παραμένει ο «κανένας» λαμβάνοντας το συντριπτικό ποσοστό 60,2%. Ο νυν πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς λαμβάνει ποσοστό καταλληλότητας 15,4% ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας λαμβάνει 9,2%.

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/6/13 03:42

    Στο HOT DOC του Βαξεβάνη ο Στυλιανίδης πολλά μεγαλεία απτην ανάποδη.
    Το κύριο θέμα είναι το "είδε ο μαφιόζος τον υπουργό και φοβήθηκε".

    Ανασκόπηση των ανοικτών ή κλειστών λόγω παραγραφής Καραμανλή υποθέσεων πολιτικών των τελευταίων ετών.

    Πρωταθλητές ανάμεσα σε 96 πολιτικούς στις δικογραφίες της συγκάλυψης ο Παπακωνσταντίνου και ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ με 11 δικογραφίες.
    ΤΡΑΜ , άδειες φορτηγών, ΑΓΡΟΓΗ κλπ

    ΕΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/6/13 23:44

      Για Στυλιανίδη φίλε ομερτά από παντού.Απόλυτη σιωπή.Χρήμα και σκοπιμότητες.

      Διαγραφή
  2. η χρυση αυγη ειναι πανω απο 20%..............

    καλα ρε θα αφησεις κανενα σχολιο να περασει????????
    τετοια λογοκρισια ουτε η σταλινικη πραβδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/6/13 13:08

      Απ ο,τι βλεπω, 68 χρονια περασαν και σε τσουζει ακομα η ψωλη του μουστάκια στο Βερολινο. Δεν πειραζει, καλα καθεσαι πανω της μεινε εκει!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος15/6/13 09:38

    Μαθαίνω ότι ο Στέλιος (ένας είναι ο Στέλιος ο Κούλογλου) θα παρουσιάσει δημοσκόπηση της VPRC, που δείχνει μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ με 2,5 μονάδες και τους πολίτες να διαφωνούν με το κλείσιμο της ΕΡΤ, στο πειρατικό δελτίο της ΝΕΤ. Ε εσύ θα την παρουσίαζες Στέλιο μου. Εσύ που "τσάκισες" τον Τσίπρα με τις σκληρές σου ερωτήσεις στην συνέντευξη που του πήρες στη ΝΕΤ πέρυσι το καλοκαίρι. Η αδέσμευτη φωνή της Ελληνικής δημοσιο-γραφικής έρευνας.

    Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/6/13 09:44

    Αγαπητέ Αλέξη. Ας υποθέσουμε ότι γίνεσαι πρωθυπουργός. Με αυτοδυναμία. 45%. Έτσι ώστε ότι είναι να γίνει, να γίνει μια ώρα αρχύτερα.

    1. Τα λεφτά που θα τα βρεις

    2. Με αυτούς εδώ που τους έχεις τάξει τον ουρανό με τα άστρα πως θα τους διαχειριστείς; Όταν απλά μια "απλή και άδολη" αναζήτηση εικόνων με το συγκεκριμένο λήμμα σου βγάζει αυτό το αποτέλεσμα;

    https://www.google.gr/search?q=γσεε-αδεδυ&client=firefox-a&hs=vz4&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=1vi7UYqYC8zmPOWXgLAI&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1288&bih=681

    Καταλαβαίνεις βέβαια ότι το "να σας εξηγήσω" που θα πας να τους πεις, θα ακουστεί πιο αστείο από ότι στις Ελληνικές ταινίες του 60, πριν τη σκηνή που ο κωμικός πρωταγωνιστής τρώει ξύλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/6/13 13:06

      εσυ αγαπητε κανονισε παλι να ψηφισεις ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ και αυτη τη φορα να μας μπασεις (λογω βλακειας) τους νεοναζι της ΧΑ στην κυβερνηση...

      ΥΓ. και μη πεις "δεν θα συνεργαστει μαζι τους, θα συνεργαστει με Βενιζελο"... τα αλλα με τον Τοτό ειναι καλυτερα

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος15/6/13 11:11

    xaaxaxaxaaaaaaaaa

    Επιτέλους ο "αριστερός" Αλέξης στην εξουσία!!!!!!!! Και η "αριστερά" θα μας "σώσει"

    ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    χααχααααα, αν υπάρξει χώρα μετά τη λαίλαπα "15μελές, του 15μελές" και του "yes i does" θα σπάσουμε πολύ πλάκα που θα αποζημιώνει κάπως την ήδη βαριά, ανυπόφορη φτώχεια μας (την οποία βέβαια έφερε ο ΠΑπανδρέου, το ΔΝΤ κτλ κτλ κτλ με τις .... πολιτικές τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/6/13 13:27

    Σε δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής, που κυκλοφόρησε το Σάββατο στην πρόθεση ψήφου, εάν διεξάγονταν τώρα εκλογές, η ΝΔ προηγείται οριακά του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 0,3%. Ειδικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 21,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 21,1%, το ΠΑΣΟΚ 6,3%, οι ΑΝΕΛ 4,4%, η Χρυσή Αυγή 9,5%, η ΔΗΜΑΡ 3,9% και το ΚΚΕ 5,1%.

    Οπότε πιάτσα άσε τα συριζιώτικα σάπια. Λάβε υπόψιν δε ότι η πλειονότητα των πολιτών (62,7%) ζητεί κυβέρνηση συνεργασίας, ενώ μονοκομματική κυβέρνηση ζητεί το 24,6%. Καταλαβαίνεις. Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συμμάχους, με ποιον θα συνεργαστεί για να μας σώσει;;;;;;; Φρόντισαν καλά το κόλπο να είναι εκ του ασφαλούς η αντιπολίτευση και να κορδώνονται διεθνώς σαν "πετυχημένη αντίσταση"

    Άσε τα σάπια πιάτσα. Δε μασάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα για εσάς του ΠΑΣΟΚους της Κομοτηνής υπάρχει ένα μεγάλο δίλλημα! Στηρίζετε ΚΑΙ ΠΑΛΙ Στυλιανίδη για να μην βγουν οι «κακοί Τούρκοι βουλευτές» ή ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην μπείτε στην Βουλή;;;

      Σκεφτείτε το λίγο. Τσούζει πάντως ε;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/6/13 14:22

      Εμείς οι ΠΑΣΟΚοι της Κομοτηνής (αν μπροεί κάποιος να μας πει έτσι...) στηρίζουμε το καλό του τόπου μας. Τι είμαστε; ΣΥΡΙΖΑ; Ή παλιό, βρομερό, βαθύ ΠΑΣΟΚ; Ούτε ξένους πράκτορες στηρίζουμε, ούτε κατ΄ευθείαν ΠΑΣΟΚ μόνο και μόνο για να μπει με το στανιό ο Βενιζέλος στη Βουλή. Εκεί θα καταλήξουμε; ΝΔ (και όχι ΣΤυλιανίδη) δε μας βλέπω να ψηφίζουμε πάντως, δεν υπάρχει λόγος, εμείς ΣΥΡΙΖΑ θέλουμε πρώτο κόμμα για να ξεβρακωθεί και μετά βλέπουμε τους λογαριασμούς μας με τους λοιπούς ψεκασμένους "αγανακτισμένους".

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος15/6/13 16:20

    Πιάτσα ξέρεις να λασπώνεις μια χαρά τους Πασόκους της Κομοτηνής .
    Στυλιανίδη στηρίζεις εσύ μάλλον κατόπιν εντολής, ξεχνώντας το βρίσιμο που του έριχνες για την δημαρχία.

    Κόψε τους γκαιμπελισμούς. Όποιος δεν είναι με τον αγαπητό σου Χατζηοσμάν ή με τον Κουτάβα είναι Στυλιανίδης. Κάλμα βρες άλλη λασπούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/6/13 18:44

    Ο Συριζα αφου δεν πηρε κεφαλι μεσα στον πυρηνα του κλεισιματος της ΕΡΤ τουλαχιστον 5 μοναδες δεν προκειται να βγει πρωτο κομμα σε εκλογες (που ξεχνιεται η ΕΡΤ στον μηνα της προεκλογικης περιοδου) και μπαινουμε στην ζοφερη πραγατικοτητα (στην οποια ειναι και η original και οχι η μαιμου ΕΡΤ και ειναι πιο δυσκολη για ολους μας). Εσεις ρωτατε piazza τον 13.2 ως παλιο ΠΑΣΟΚ για να καταλαβω ή ως νεος Συριζα? Και δεν ξερω ποσοι Πασοκοι θα ψηφισουν τον Στυλλιανιδη ξερω μονο οτι θα ειναι βουλευτης και παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/6/13 09:36

    Περί Κούλογλου και πανηγυρισμών για τις δημοσκοπήσεις του....

    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/9375_583366558352490_1781584824_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.