24.6.13

Διαβάστε όλα τα ονόματα του νέου κυβερνητικού σχήματος μετά τον ανασχηματισμό

Τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η σύνθεση του νέου υπουργικού Συμβουλίου είναι η εξής:

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/6/13 21:46

    Ξεφτίλες. 'Εφυγε ο Στυλιανίδης κι άλλα λαμόγια και φέρανε τον ζουρλομανδύα Άδωνι και το παρεάκι του χοντροβενιζέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/6/13 22:21

    Ο Αδώvης Υπουργός ποιός θα πουλάει τα βιβλία; θα μείνουμε αδιάβαστοι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/6/13 23:27

    Ο κ. Στυλιανίδης έχασε τα τρία αγγονάρια του (Γιαννακίδης, Πετρίδης, Ιωννακης) και τα 3 αγγοναρια έχασαν τον στυλοβάτη τους. Δύσκολα θα υποστηριχθούν ως υποψηφιοι και δύσκολα θα εκλεγούν. Τα λάθη τους πολλά,είχαν πάρει αερα τα μυαλά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/13 02:36

      Kράτησε 6 Καραμανλικούς στην κυβέρνηση για να μην μας πουλάνε οι παπαγάλοι του ότι ήθελε να φύγει ή ότι έδιωξε τους καραμανλικούς. Ανικανότητα σε όλα και λαμογιά.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος25/6/13 14:28

    Ο καταλογισμός ευθυνών για το ΠΑΣΟΚ υπήρξε ιδιαίτερα άδικος και νομίζω ότι τα επιχειρήματα, που το αποδεικνύουν αυτό, παρότι στέρεα και βάσιμα, μονίμως περνάνε στα ψιλά γράμματα . Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα, που δεν πούλησε αντιμνημονιακή παραφιλολογία. Ποτέ. Στήριξε αγόγγυστα την κυβέρνηση Παπαδήμου, πίεσε την Ευρώπη για τη δημιουργία του μηχανισμού διάσωσης από το μηδέν και παρά την καχυποψία απέναντί μας λόγω των Greek statistics, στήριξε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας πέρυσι τον Ιούνιο, και τώρα εκ νέου βάζει πλάτη για να αποφευχθούν εκλογές λόγο ΕΡΤ. Παρά τη δημοσκοπική πτώση δεν λιποτάκτησε.
    Ο Πρωθυπουργός σήμερα πιστώνεται για μια ακόμη φορά τη σταθερότητα, την οποία του προσφέρει η στάση Βενιζέλου. Μια στάση που υπαγορεύει η σκέψη ότι στην υπό πτώχευση χώρα δεν μπορεί και δεν πρέπει να δίδεται χώρος για κόμματα-γκρουπούσκουλα, με ασαφείς θέσεις και ασαφή πολιτικό προσδιορισμό. Το ΠΑΣΟΚ τόλμησε να γίνει εταίρος, παρότι οι ιδεολογικές και άλλες διαφορές του με τη ΝΔ είναι δεδομένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.