21.6.13

Την Θράκη επισκέπτεται η Καναδή βουλευτής των Πρασίνων Elizabeth May

Επίσκεψη στην Θράκη, θα πραγματοποιήσει η επικεφαλής των Πρασίνων στον Καναδά Elizabeth May.
Η καναδή βουλευτής θα βρίσκεται στην περιοχή μας την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη, για το θέμα της εξόρυξης χρυσού με δεδομένο ότι η εταιρία που επιδιώκει να εκμεταλλευτεί τα πολύτιμα μέταλλα της θρακικής γης είναι καναδική πλέον και το θέμα της συμπεριφοράς των καναδέζικων εταιριών εξόρυξης έχει απασχολήσει και το κοινοβούλιο και την κοινωνία του Καναδά.
Τίθενται πέρα από τα θέματα των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και των παραγωγικών δραστηριοτήτων που ασκούνται στην περιοχή, το δικαίωμα να αποφασίζει μια κοινωνία για το μοντέλο ανάπτυξης που θα ακολουθήσει, η διαφάνεια στις επιλογές οικονομικών επενδύσεων, η διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής, η επικείμενη εμπορική συμφωνία Καναδά και Ευρωπαϊκής Ένωσης, το μέλλον της περιοχής  και το πραγματικό όφελος των πολιτών της από παρόμοιες επενδύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.