21.6.13

Ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας από αμέτρητους ποδηλάτες στην Δράμα

Ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας με αφορμή την ημέρα κατά των ναρκωτικών, έδωσαν δεκάδες Δραμινοί που συμμετείχαν στην ποδηλατοπορεία που διοργάνωσε ο Δήμος Δράμας με τίτλο «Η  Δύναμη  ν’ αλλάζεις». Αφετηρία ήταν το Δημαρχείο Δράμας και ο τερματισμός στην περιοχή της Ανάπλασης του χειμάρρου Καλλιφύτου.
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ «Κιβωτός» το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Η Δράση» Δράμας και τις Μαθητικές Κοινότητες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διοργάνωσαν ποδηλατοπορεία με στόχο να δείξουν ότι η ζωή είναι συναρπαστική μακριά από τις εξαρτήσεις.
Το μήνυμα πέρασε από κάθε γειτονιά της πόλης από την οποία διήλθε η ποδηλατοπομπή. Οι ποδηλάτες με συνθήματα κατά των ναρκωτικών έδειξαν σε όλους και κυρίως στους νέους ότι η ζωή είναι δίπλα μας αρκεί να θέλουμε να το δούμε. Μετά τον τερματισμό ακολούθησε  πάρτι νεολαίας με το συγκρότημα Believe and Students.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.