18.6.13

«Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας» το νέο ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου

Στη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ, το οποίο θα περιλαμβάνει και την περίπτωση του σκανδαλώδους κλεισίματος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, προχωρά ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Αυγερόπουλος.
Ο ίδιος και η ομάδα του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο χώρο του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και καταγράφουν εικόνες, οι οποίες θα προβληθούν, στο πλαίσιο μια διεθνούς παραγωγής, σε ολόκληρο τον κόσμο.
«Η πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ, και ο τρόπος με τον οποίο έγινε, μας συγκλόνισε. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί βρεθήκαμε στο ραδιομέγαρο από την πρώτη στιγμή. Κάθε μέρα καταγράφουμε ότι βλέπουμε. Μοντάραμε γρήγορα 9 λεπτά για να μη σβηστούν από τη μνήμη μας όσα έγιναν την πρώτη μέρα. Αυτός είναι ο τρόπος αντίδρασής μας. Θα συνεχίσουμε όσο μπορούμε.
Η sequence αποτελεί προπομπό του μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ που γυρίζουμε από την αρχή της κρίσης, τα τελευταία τρία χρόνια. Λέγεται AGORÁ – From Democracy to the Market, και αποτελεί διεθνή συμπαραγωγή μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων».
Το AGORÁ θα είναι έτοιμο τον Απρίλιο του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.