11.6.13

Σύλληψη στην Ξάνθη για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων

Συνελήφθησαν στην Ξάνθη από αστυνομικούς, δύο γυναίκες ηλικίας 30 και 32 ετών, κατηγορούμενες για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τις δύο δράστιδες, διότι  το ίδιο πρωί, πραγματοποίησαν τέσσερις αγορές από πλανόδιους πωλητές και καταστηματάρχες, χρησιμοποιώντας πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να πραγματοποιήσουν μία ακόμη συναλλαγή σε περίπτερο, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους καθόσον έγιναν αντιληπτές.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή των δράστιδων έντεκα πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 359,25 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως επίσης τα τέσσερα πλαστά χαρτονομίσματα από τις παραπάνω συναλλαγές.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.