19.6.13

Έναρξη προβολών από την Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης στον «Φλοίσβο»

Η καλοκαιρινή σαιζόν της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης ξεκινά την Κυριακή 23 Ιουνίου με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Άπληστον κέρδος» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιάννη Καρυπίδη.
Η προβολή θα ξεκινήσει στις 9.30 μμ και θα γίνει στο δημοτικό θερινό Κινηματογράφο «Φλοίσβος», δίπλα στο δημοτικό camping Αλεξανδρούπολης και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Ο σκηνοθέτης θα είναι παρών στην προβολή, θα μιλήσει για την ταινία του και θα συζητήσει με το κοινό μετά την προβολή της!
Από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 10 το βράδυ και κάθε βράδυ μέχρι το τέλος Αυγούστου αρχίζει το καθημερινό πρόγραμμα προβολών στον θερινό κινηματογράφο «Φλοίσβος».
Όπως κάθε χρόνο, θα προβάλλονται 2 ταινίες κάθε εβδομάδα που επιλέγει η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης από την πρόσφατη παγκόσμια παραγωγή. Τις προβολές της Δευτέρας και Τρίτης επιμελείται η ΚΛΑ, ενώ τις προβολές των υπόλοιπων ημερών επιμελείται η Δημοτική Τουριστική επιχείρηση Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Η πρώτη ταινία (Δευτέρα και Τρίτη 24-25 Ιουνίου) είναι το «California Dreamin' (Nesfarsit)» του Ρουμάνου Κρίστιαν Νεμέσκου η οποία έλαβε το Bραβείο Καλύτερης Ταινίας στο τμήμα “Ένα Κάποιο Βλέμμα” του Φεστιβάλ Καννών το 2007.
Το όμορφο Ελληνικό καλοκαίρι που μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε για λίγο την κρίση είναι εδώ και δεν υπάρχει πιο σίγουρος τρόπος να το επιβεβαιώσουμε και να το απολαύσουμε από τα μαγευτικά καλοκαιρινά βράδια στο Φλοίσβο, το θερινό κινηματογράφο καμάρι της πόλης, με το δροσερό αεράκι της θάλασσας και το θρόισμα των ψηλών δένδρων να αποτελούν το φυσικό ντεκόρ σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες πρόσφατες παραγωγές του παγκόσμιου κινηματογράφου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.