27.6.13

Εξυγίαναν το «κακό» και σήκωσαν όλα τα χρυσαφικά σε σπίτι στην Ορεστιάδα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δράστιδων, οι οποίες εξαπάτησαν μία 53χρονη, σε χωριό της Ορεστιάδας.
Ειδικότερα, οι δράστιδες, μετέβησαν στο σπίτι της 53χρονης και αφού την έπεισαν ότι υπάρχει κάποιο είδος «κακού» σε αυτό, επικαλέστηκαν «μαγικές» ικανότητες και της ζήτησαν να τους δώσει όλα τα χρήματα και τα χρυσαφικά που υπάρχουν μέσα στο σπίτι, προκειμένου να εξαγνίσουν το κακό.
Ακολούθως προσποιήθηκαν ότι τοποθέτησαν τα παραπάνω χρήματα και χρυσαφικά, μέσα σε μία ντουλάπα, σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού και της ζήτησαν να την ανοίξει μετά το πέρας τριών ωρών και μόνο με την παρουσία τους!!! Στη συνέχεια αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση, καταφέρνοντας να αποσπάσουν, χωρίς να γίνουν  αντιληπτές συνολικά το χρηματικό ποσό των 4.550 ευρώ, 7 χρυσές λίρες, 1 χρυσό φλουρί και 6 χρυσά κοσμήματα
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δικαίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.