27.6.13

Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Ένας από τους στενούς συνεργάτες του Βαγγέλη Βενιζέλου, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με απόφαση του προέδρου.
Από το 2000 έως το 2005 ήταν μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και διετέλεσε μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ως υπεύθυνος για τον Τύπο και την Πολιτική Επικοινωνία. Στις Νομαρχιακές εκλογές του 2002 εκλέχθηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας και επανεξελέγη  στις Νομαρχιακές του 2006.
Από το Μάρτιο του 2008 είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, εκλέχθηκε βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑΣΟΚ. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου και 17ης Ιουνίου 2012, επανεκλέχθηκε βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑΣΟΚ.
Συμμετέχει ως μέλος στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών, στην Ειδική Διαρκής Επιτροπή Απολογισμού και Γενικού Ισολογισμού του Κράτους και Ελέγχου της Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του Κράτους, καθώς και στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.