14.6.13

Η ΕΡΑ Κομοτηνής εκπέμπει ακόμα με συνεχόμενες βάρδιες των εργαζομένων της

Αντέχει ακόμα δυνατά η ΕΡΑ Κομοτηνής, που από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, συνεχίζει να εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο με ενημερωτικό πρόγραμμα, με συνεχόμενες εθελοντικές βάρδιες δημοσιογράφων και τεχνικών.
Το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουνίου, αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Συμβουλίου, αποτελούμενη απ’ όλες τις παρατάξεις, εκτός του Γιώργου Παυλίδη, επισκέφθηκε στον σταθμό και συμμετείχε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή. Διαβάστε το ρεπορτάζ, στο inpost.gr!

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/6/13 22:53

    Βλεπετε οταν σφιξουν οι κ..... τι καλα κανουν εθελοντικες βαρδιες οι εργαζομενοι, που δεν ηθελαν μεχρι τωρα να δουλεψουν μιση ωρα παραπανω !!!!!!!! και οταν τις δουλευαν χρυσοπληρωνοταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/6/13 09:19

    Ζούμε ιστορικές στιγμές.
    Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ πήγαν στο ραδιομέγαρο.
    Και προφανώς δεν χωράνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/6/13 09:37

    Εγώ πάντως αναρωτιέμαι... οι Έλληνες έπρεπε να είναι ευτυχείς; Διότι έλεγαν:

    α. "Έξω το κεφάλαιο" - και όντως, έφυγε.

    β. "5ήμερο - 6ωρο" - μειώθηκε ακόμα περισσότερο.

    γ. "Σας γ.. τα λύκεια" - ψιλοδιαλύσανε κι αυτά

    δ. "Έξω οι Αμερικάνοι" - φύγανε προ πολλού και ήρθαν οι Κινέζοι

    ε. "Όχι στις φάμπρικες" - πάνε κι αυτές (κάτι λίγες έχουν μείνει κι ετοιμάζονται)

    στ. "Να μοιραστούμε τον πλούτο με τον κόσμο" - ο μισός έχει πάει ήδη στην Ασία

    ζ. "Νόμος είναι το δίκιο μας" - έγινε κι αυτό, η Χ.Α. το εφαρμόζει καθημερινά

    η. "Έξω από την ΕΟΚ" - καλομελέτα κι έρχεται - λαχταρίσαμε πέρυσι

    Όλα τα αιτήματα από το 1980 και μετά ικανοποιήθηκαν.
    Άλλωστε, στο παλιό σύστημα "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία", δεν συμπεριλαμβάνεται η λέξη "εργασία".

    Καλά πάμε σύντροφοι. Λίγο ακόμα.

    @Comte de Toulouse

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/6/13 09:38

    O αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Χοακίν Αλμούνια και πρώην Επίτροπος Οικονομικών παραχώρησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στην Καθημερινή της Κυριακής και το Νίκο Χρυσολωρά.


    Τα όσα είπε αποτελούν με διαφορά τις πλέον σκληρές δηλώσεις Ευρωπαίου αξιωματούχου για την πορεία της χώρας προς τη χρεοκοπία, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Καραμανλή. Παραθέτω ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:
    Το 2009 η κατάσταση επιδεινώθηκε δραματικά, αλλά όχι μόνο λόγω της ανακρίβειας των στατιστικών, διότι η κυβέρνηση εκείνη τη χρονιά, που ήταν και χρονιά εκλογών, ας μην ξεχνάμε, ήταν απολύτως παθητική. Μας έδωσαν το φθινόπωρο του 2008 έναν προϋπολογισμό που προέβλεπε έλλειμμα για το 2009, 1,8%. Τον πρώτο κιόλας μήνα είχε ξεπεράσει το 3% του ΑΕΠ και τον Απρίλιο το έλλειμμα ήταν πάνω από 5%, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας. Παρουσίασα λοιπόν μία αυστηρότατη εισήγηση στο Eurogroup με προτάσεις για την άμεση δημοσιονομική προσαρμογή της Ελλάδας. Το Eurogroup υιοθέτησε τις προτάσεις μου, αλλά η ελληνική κυβέρνηση τους επόμενους μήνες δεν έκανε τίποτα. Μας έλεγαν ότι η κατάσταση δεν είναι και τόσο σοβαρή και σκέφτονταν τις εκλογές που είχαν μπροστά τους.
    Στις αρχές Ιουλίου, παρουσίασα μία έκθεση στο Eurogroup, η οποία αργότερα μου ζητήθηκε το 2010 και την έστειλα στην ελληνική Βουλή. Είπα στον τότε υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας «αν δεν υιοθετήσετε άμεσα τις προτάσεις μας, το έλλειμμά σας θα ξεπεράσει το 10%». Αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα. Μόνο μετά τις εκλογές, ο νέος υπουργός Οικονομικών, στην πρώτη μας συνάντηση, μου είπε «Χοακίν, το έλλειμμα είναι πάνω από 12%». Αυτή είναι η ιστορία. Δεν ήταν στατιστικό το πρόβλημα. Το πρόβλημα ήταν η καταστροφική διαχείριση των δημοσίων οικονομικών από την ελληνική κυβέρνηση το 2009, λόγω της ανικανότητας αυτής της κυβέρνησης και της ενασχόλησής της με τις εκλογές. Το Eurogroup τα ήξερε όλα αυτά, γιατί εγώ τους τα είπα. Είχα επανειλημμένες συναντήσεις με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών και τον πρωθυπουργό και ήταν απολύτως ενήμεροι για τις ανησυχίες μας, αλλά δεν αντέδρασαν. Το Eurogroup τότε δεν ήταν εξοπλισμένο με τα σημερινά εργαλεία οικονομικής διακυβέρνησης, ώστε να κάνει κάτι και δεν ήταν έτοιμο να πιέσει την ελληνική κυβέρνηση.

    Σχόλιο Παραπολιτικής: Φυσικά, υπάρχουν κι άλλες εκδοχές για τη χρεοκοπία της χώρας όπως το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων κατά του ελληνισμού, οι μαζικοί αεροψεκασμοί που οδήγησαν στην αποβλάκωση του ελληνικού λαού, το φούσκωμα του ελλείμματος του 2009 κ.α.

    Διαλέγετε και παίρνετε.


    ΠΗΓΗ Παραπολιτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/6/13 09:43

    [video] Σαμαράς, προεκλογικά, ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ: ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΦΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ


    Προσυνέδριο ΝΔ σήμερα: ο Σαμαράς ξιφουλκεί υπέρ των απολύσεων στο δημόσιο.
    Ένα χρόνο πριν, 24 Μαίου 2012, λίγο πριν τις δεύτερες πρόωρες εκλογές στις οποίες ο ίδιος οδήγησε την Ελλάδα:
    «όχι άλλους φόρους, όχι άλλες μειώσεις, OXI άλλες απολύσεις. Αυτή είναι δική μας ξεκαθαρή, κοφτή θέση σε όλα».
    Πάντα υπάρχει μια αναντιστοιχία προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων, αλλά να έρχεσαι να διαφημίζεις σήμερα αυτό που κατηγορηματικά απέρριπτες χθες (και μπλόκαρες κάθε αλλαγή που προσπαθούσε να κάνει η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ) επειδή σου είπαν ότι πουλάει να υποκρίνεσαι πια τον «μεγάλο μεταρρυθμιστή» ακόμα κι αν διόλου δεν πιστεύεις σε αυτό που κάνεις, ξεπερνάει τα όρια της λογικής.
    Ξεπερνάει τα όρια της υποκρισίας.
    Είναι ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/6/13 09:51

    ΣΥΡΙΖΑ Ανακοινωθέν

    Ο σύριζα κηρύσσει και επίσημα το τέλος των λιποθυμιών στα σχολεία για τη φετινή χρονιά. Σας ευχόμαστε καλές βουτιές και προσοχή στους συνωστισμούς στις ψαροταβέρνες. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Συριζα.

    Γ.ο.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/6/13 09:51

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=583746091647870&set=a.352587308097084.76875.352580538097761&type=1&relevant_count=1&ref=nf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/6/13 21:17

      Ειπα κι εγω... λειπει ποτέ παπαριά της Ομαδας Ηλιθιων της ΝΔ απο ποσταρισμα των ΠΑΣΟΚτσηδων σχολιαστων του piazza?


      ΥΓ. καλα ρε, ακομα φαντασιωνεστε πως ανηκετε στην... κυβερνηση? ποσο στόκοι ειστε?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/6/13 09:14

      Λεξικό Μπαμπινιώτη:

      Στόκος: ο εν Ελλάδι υποστηρικτής - οπαδός του Αλέξη Τσίπρα, έλληνα πολιτικού με έναρξη καριέρας από το 15μελές Γυμνασίου, μπαμπά εργολάβο ωφελημένο χουντικό για την πρώτη μαγιά, και απροσδιόριστη επαγγελματική εμπειρία. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό η πόλωση ανάμεσα σε αυτοκαταστροφικό συναισθηματισμό και προσωπικό συμφέρον καθώς και η γενικευμένη ασχετίλα.

      συνώνυμα: Βλαξ, καθυστερημένος, γκαγκά, Τζέφρυ, κουτοπόνηρος, κουτός, "λίγος", χαζούλης, λωλός, ντουβάρι, τενεκές

      Δε βλέπω λοιπόν να ταιριάζει ρε 21:17 πουθενά αυτός ο χαρακτηρισμός με αυτά που προσάπτεις στον 09:51


      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος17/6/13 09:53

    Σε ένα φοβερό συμβολισμό αποκέντρωσης, ο Αντώνης ο Σαμαράς (το γράφω και συγκινούμαι) αποφάσισε να εκπέμπει η ΝΕΡΙΤ από την Καλαμάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/6/13 15:19

    Ως κι ο Στυλιανίδης μίλησε για μεταρρυθμίοσεις που δεν έγιναν γιατι αντιδρούσαν οι βολεμένοι. Το ΜΕΤΡΟ, Η ΑΓΡΟΓΗ, Ο ΟΣΕ και τα εκατομμύρια για τους κολλητούς του, μεταρρύμιση το εννοεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/6/13 18:01

      Στην Ελλάδα ο σουρεαλισμός πράγματι οδηγεί σε τραγελαφικές στάσεις

      αδελφές και παλικάρια
      γίνανε μαλιά κουβάρια

      look who's talking!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.