28.6.13

Χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες για τον Κομοτηναίο Κώστα Μπανιώτη

Σπουδαία εμφάνιση είχαμε από τον Κώστα Μπανιώτη στους 17ους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης στην Τουρκία, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 2.34μ και ανέβασε σε τέσσερα, τα χρυσά μετάλλια του ελληνικού στίβου στη διοργάνωση.
Ο Μπανιώτης μέσα σε ένα απόγευμα «έσβησε» όλες τις μέτριες εμφανίσεις στη διάρκεια της θερινής σεζόν, βρήκε τον καλό του εαυτό και έγινε ένας από τους κορυφαίους άλτες φέτος στον κόσμο.
Με άλμα στα 2,34 μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ύψος, βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 2,28 μ. στον ανοιχτό και 2,32 μ. στον κλειστό και έγινε ο δεύτερος κορυφαίος άλτης όλων των εποχών στη χώρα μας πίσω από το 2.36μ του Λάμπρου Παπακώστα.
Παράλληλα έδειξε πως στη Μόσχα, διοργάνωση για την οποία έπιασε το υψηλό όριο, θα είναι σε θέση να κοιτάξει στα μάτια όλους τους κορυφαίους άλτες του κόσμου. Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου ξεκίνησε από το 2.15μ συνέχισε στο 2.24μ, όπου έχασε ένα άλμα και έπειτα πήγε δίχως απώλεια στα 2.28μ, 2.30μ και 2.32 μέτρα. Έπειτα έχασε μια προσπάθεια στα 2.34μ, ύψος με το οποίο «κλείδωσε» το χρυσό μετάλλιο.
Ο Μπανιώτης στην συνέχεια τοποθέτησε τον πήχη στα 2.37μ προκειμένου να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ του Λάμπρου Παπακώστα, όμως, δεν τα κατάφερε. Παρόλα αυτά έδειξε πως με σταθερά βήματα, θα είναι σύντομα σε θέση να απειλήσει και εκείνη την επίδοση. Ο Κομοτηναίος άλτης με 2.34μ βελτίωσε και το ρεκόρ αγώνων και έγινε ο κορυφαίος φέτος αθλητής στην Ευρώπη.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/6/13 09:24

    Μπράβο στον αθλητή μας αλλά εγώ αλλού έχω το νου μου και θα μου επιτρέψετε να μοιραστώ μαζί σας κάποια πράγματα.

    Δεν είναι μόνο η ΕΡΤ φωνάζουν οι new age κνίτες και κνίτισσες στη κατάληψη. Μα φυσικά και όχι σύντροφοι. Υπάρχει ο ΟΣΕ με τα 400 εκ τζίρο και τα 800 μισθούς. Αυτός δε θέλει κλείσιμο.Δημοπρασία στο e-bay με τιμή εκκίνησης 1 ευρώ. Υπάρχει το μονοπώλιο της ΔΕΗ που μπορεί να είναι ρυπογόνο και πανάκριβο αλλά είναι το δοβλέτι του Φωτόπουλου κι εκεί κάνεις τουμπεκί. Είναι το αγγελιόσημο και η φασιστική πρακτική των συνδικάτων να διαγράφουν,να τιμωρούν και να επιβάλλουν τη δική τους βάρβαρη πρακτική "διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις". Είναι τα "κεκτημένα" των φαρμακοποιών, των δικηγόρων, των συμβολαιογράφων που πρέπει να σταματήσουν άμεσα. Είναι τα τελωνεία και οι εφορίες που κάνανε πλούσιους κάτι κατσαπλιάδες αφισοκολλητές. Είναι η "αγροτική παραγωγή" που έγινε ροδοπέταλα και Καγιέν . Είναι ο Μπούτας, ο Μπαλασόπουλος , ο Σταματόπουλος και άλλα διάφορα κατακάθια της κοινωνίας (όπως με πολλή πειστικότητα τους παρουσιάζουν σχολιαστές). Και εσύ αυτό το βάφτισες "νεοφιλελευθερισμό". Και κάνεις κατάληψη υπέρ των " αλητών ρουφιάνων δημοσιογράφων" που κάνουν μνημονιακή προπαγάνδα. Μνημόνιο ευλογημένο να σαι κι εσύ και η Μέρκελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/6/13 09:30

    Χωρίς να αμελώ να συγχαρώ το 2,34 του αθληταρά μας, νομίζω ότι θα διαβαστεί σαν σχόλιο και το παρακάτω:

    Η δήλωση Τσίπρα ότι πρέπει να επαναλειτουργήσει η Κατσέλης Α.Ε ανήκει σε αυτές τις περιπτώσεις τόσο απροσμέτρητης μπούρδας που δεν υπάρχει καν επιχείρημα για την αντικρούσεις. Αλέξη με νίκησες εδώ, το παραδέχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.