17.6.13

Μαζί Πάμε Μπροστά: «Συνεργασίες σε θέματα που συμφωνούμε»

Η δημοτική παράταξη «μαζί ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ», στη συνεδρίαση του Σαββάτου 15/06/2013, αποφάσισε τη συνεργασία της δημοτικής ομάδας με αυτήν της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης».
Η συνεργασία επήλθε κατόπιν συμφωνίας των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων και θα αφορά στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, σε κοινή αντιπολιτευτική στάση απέναντι στη Δημοτική Αρχή της παράταξης «Πόλη και Πολίτες», στα θέματα που συμφωνούμε.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη, ξεκαθαρίζει πως τα όσα γράφονται για συνένωση παρατάξεων ή πρόσωπα υποψηφίων, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ενώ δηλώνουν παρόντες, στην περίπτωση που ο υποψήφιος προκύψει μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η παράταξή «μαζί ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ», συνεχίζει την πορεία της στην κατεύθυνση και την προοπτική της δημιουργίας μιας νέας, ενιαίας δημοτικής παράταξης για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Οτιδήποτε λέγεται και γράφεται το τελευταίο διάστημα για συνένωση παρατάξεων, ορισμό κοινού επικεφαλής ή πρόσωπα υποψηφίων Δημάρχων, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δεν έχει συμφωνηθεί και δεν έχει αποφασιστεί.
Θεωρούμε ότι είναι θεμιτή η φιλοδοξία οποιουδήποτε να ηγηθεί του ενιαίου ψηφοδελτίου που θα προκύψει για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, αρκεί η υποψηφιότητα αυτή να προκύψει μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες βασιζόμενη σε προγραμματικές θέσεις, αρχές και αξίες. Σε αυτή την προοπτική δηλώνουμε παρόντες».

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/6/13 12:05

    η μαλακια παει συνεφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/6/13 17:43

    Μήπως έπρεπε να γράφετε και για ποιά πόλη μιλάτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.