17.6.13

Δυναμικό παρών των Κομοτηναίων στην συναυλία αλληλεγγύης προς της ΕΡΤ

Δυναμικό παρών έδωσε ο κόσμος της Κομοτηνής, στην συναυλία διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε στο άλσος της Αγίας Παρασκευής, για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/6/13 15:47

    Που το ειδατε το δυναμικο παρων? δεν ηταν πανω απο 80 ατομα (πολλα να λεω κιολας) στο αλσος και μαλιστα οι περισσοτεροι ηταν απο το Παμε !!!!!!!!Ειπαμε να λεμε υπερβολες και να περναμε αυτο που θελουμε αλλα αυτο παρα ηταν υπερβολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/6/13 18:09

    - Θέλουμε να σας εξυγιάνουμε.

    - Αποκλείεται! Και ποιός σας είπε ότι δεν είμαστε υγιείς; Κάτω τα χέρια από τις κεκτημένες μας αρρώστιες. Αυτή η εξυγίανση δεν θα περάσει!

    - Ε, τότε θα σας κλείσουμε.

    - Μα αν είναι δυνατόν. Έτσι κάνουν; Πονάει πόδι κόβει κεφάλι; Τι πράγματα είν' αυτά; Τελείως ανίκανοι είστε; Χάθηκε μια ωραία εξυγίανση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/6/13 18:11

    Απολαυστικός Αντώνης Πανούτσος

    "Ηταν το βράδυ της 1ης Ιουλίου του 2004. Στην ΕΡΤ κάναμε το «Πάμε Euro» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο. Στην παράταση ο Τραϊανός Δέλλας είχε σκοράρει στέλνοντας την Ελλάδα στον τελικό. Τα στιγμιότυπα από το ματς έπρεπε να μονταριστούν και σε 20 λεπτά από το γκολ να έχουμε βγει αέρα για τη σύνδεση με την Πορτογαλία. Περίμενα στο κοντρόλ όταν ο Κάρπετ ήρθε από το μοντάζ. «Δεν προλαβαίνουμε. Από τους τρεις μοντέρ έχει μείνει ο ένας». «Γιατί;». «Ο ένας από τους τρεις είπε ότι είναι μόνιμος, δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει υπερωρίες και σχολάει στις 11, ο δεύτερος ότι είναι συμβασιούχος και δεν πληρώνεται τις υπερωρίες και έμεινε μόνο ο τρίτος». «Καλά, αν δεν είναι μόνιμος και δεν είναι συμβασιούχος αυτός τι είναι;». Είχα όρεξη και για πλάκα, αλλά ο Κάρπετ δεν είχε. «Δεν ξέρω τι είναι αλλά με έναν δεν βγαίνει το μοντάζ. Υπάρχει ένας ακόμα, που είναι ο μοντέρ βάρδιας. Αλλά θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο τον πρόεδρο». Ο «πρόεδρος» ήταν ο Αγγελος Στάγκος, που το 2004 ήταν ο επικεφαλής της κρατικής τηλεόρασης. «Πρέπει να τον πάρεις γιατί, όπως λέει, πρέπει να του πάμε το υλικό στον όροφο όπου κάνει βάρδια και η σύμβαση δεν τον υποχρεώνει να κατέβει στο μοντάζ». Πήρα τον πρόεδρο, που πήρε τον μοντέρ βάρδιας, που του έκανε το χατίρι. Μπήκε στο ασανσέρ, κατέβηκε τους δύο ορόφους, κάναμε το μοντάζ και η εκπομπή βγήκε στον αέρα. Το πρόβλημα ήταν ότι ο μοντέρ βάρδιας βαριότανε; Οχι. Το ζητούμενο ήταν να φανεί ποιος κάνει κουμάντο στο μαγαζί, το «Αμα θέλω, δεν το κάνω και αν το κάνω, χάρη σάς κάνω».
    Και δεν ήταν μόνο ο μοντέρ βάρδιας. Ηταν ο ψυκτικός που για να ανάψει το κλιματιστικό του στούντιο έπρεπε να ανεβάσει τον διακόπτη, αλλά μετά τις 11 έφευγε και κανένας δεν είχε δικαίωμα να τον πειράξει, ήταν οι διάδρομοι των χαμένων παρουσιαστών όπου έβλεπες πρόσωπα που η τελευταία τους εκπομπή ήταν το ’89 να περιφέρονται σαν φαντάσματα, ήταν οι ρουφιανιές όχι επειδή μισούσε ο ένας τον άλλον αλλά επειδή δεν είχε δουλειά και κάτι έπρεπε να κάνει να περάσει η ώρα. Φυσικά δεν ήταν όλοι έτσι. Υπήρχαν και εργαζόμενοι με επαγγελματικό εγωισμό. Ενας αθλητικός συντάκτης επειδή του είπαν ότι τον έβαλε ο πατέρας του που ήταν τεχνικός παραιτήθηκε και βγήκε στα ιδιωτικά κανάλια, όπου απέδειξε ότι μπορεί να κάνει καριέρα. Ο οργανισμός όμως ήταν βαθύ Δημόσιο. Κανένας δεν μπόρεσε να τον αλλάξει. Και αν υπήρχαν πρόεδροι και διευθυντές που προσπάθησαν, τους κατάπιε η κινούμενη άμμος της Μεσογείων.
    Τίποτα στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει με συζητήσεις και οι συζητήσεις υπάρχουν για να μη γίνεται τίποτα. Αν μπορεί η κυβέρνηση να αλλάξει ακόμα και το κτίριο για να φανεί ότι γίνεται μια νέα αρχή, ας το κάνει. Η Ελλάδα πρέπει να έχει δημόσια τηλεόραση. Οχι όμως τηλεόραση του Δημοσίου."...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/6/13 10:10

    Η υπόθεση εξυγίανσης της ΕΡΤ από τον Αντώνη Σαμαρά μού θυμίζει τη γνωστή ιστορία με το βοσκόπουλο, τον λύκο και τα πρόβατα. Φώναξε την πρώτη φορά ο Σαμαράς από το Ζάππειο για έναν άλλο αντιμνημονιακό δρόμο, όπως το βοσκόπουλο φώναξε τους χωριανούς για λύκο και εκείνοι έτρεξαν να βοηθήσουν. Μόνο που το βοσκόπουλο είπε ψέματα, όπως ψέματα είπε και ο Σαμαράς, ο οποίος αφού μας κάλεσε να τον ψηφίσουμε για την αλλαγή, έκανε το μνημόνιο τατουάζ στο στήθος και πήρε τα σκληρότερα και πιο επώδυνα μέτρα ever, ύψους 16 δις €...

    Ο Σαμαράς συνέχισε να φωνάζει για τη μεταρρύθμιση του Δ.Τ. και την επιλογή άξιων και ικανών που θα στελεχώσουν τη διοίκησή του και θα αποτελέσουν την ατμομηχανή που θα μας βγάλει από την κρίση και θα μας οδηγήσει στην ανάπτυξη. Μετά το παρατεταμένο χειροκρότημα του φιλοθεάμονος κοινού, ο Σαμαράς δημιούργησε τη Μεσσηνιακή διοίκηση, γεμίζοντας συντοπίτες του από τον ΣΔΟΕ και την ΕΥΠ μέχρι την Εθνική Τράπεζα και την επιτροπή προμηθειών υγείας [σχ.: Οι Μεσσήνιοι έχουν τη διοίκηση στο DNA τους ]

    Ο Σαμαράς, δια στόματος του αρμόδιου σκιώδη υπουργού του κου Κεδίκογλου, δεν αντιλαμβάνεται, προ έτους, το κλείσιμο της ΕΡΤ και κατηγορεί ευθέως τον Μόσιαλο και το νομοσχέδιο Αλιβιζάτου, τονίζοντας πως στις παραμεθώριες περιοχές υπάρχει ο κίνδυνος κατάληψης των συχνοτήτων από Τουρκικά και Σκοπιανά κανάλια. Σήμερα, κατεβάζει το διακόπτη και παραθέτει ως εναλλακτική λύση το σχέδιο νόμου του ΠΑΣΟΚ, με ολίγη νυχτερινή κοπτοραπτική.

    O Σαμαράς, σήμερα, αναρωτιέται αν "μπορείς να κάνεις μεταρρυθμίσεις, χωρίς να ξεβολευτούν οι βολεμένοι; Μπορούν να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις χωρίς να συγκρουστείς με όλους εκείνους που πασχίζουν να διασώσουν τα προνόμιά τους; Μπορεί να αλλάξει η χώρα χωρίς τολμηρές τομές; Μπορείς να ζητάς από τον κόσμο να υποστεί θυσίες, όταν βλέπει να μένουν άθικτα γύρω του 'προπύργια' και σύμβολα αδιαφάνειας και διαφθοράς;'', ενώ παράλληλα τακτοποιεί κουμπάρους, φίλους, ημετέρους σε κάθε πόστο στη Δημόσια Τηλεόραση.

    Ακόμη και αν ο Σαμαράς έχει αποφασίσει να αλλάξει προβιά, ακόμη και αν πράγματι κατέβηκαν οι λύκοι στο μαντρί, οι Έλληνες ψηφοφόροι δεν πρόκειται να τον πιστέψουν, όπως δεν πίστεψαν οι χωριανοί το βοσκόπουλο για το λύκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.