14.6.13

Bαρουφάκης: «Ο Πεταλωτής ζητούσε να μην λέω ορισμένα πράγματα στην ΕΡΤ»

Έπρεπε να μπει το λουκέτο στην ΕΡΤ για να αποκαλύψει ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας και αρθρογράφος, την προσωπική του σχέση με τη δημόσια τηλεόραση και όσους τον κράτησαν μακριά από την Αγία Παρασκευή.
Με κείμενό του στην προσωπική του ιστοσελίδα, «καταγγέλλει τον Έλληνα Υπουργό Προπαγάνδας (επισήμως: Υπουργός για τον Τύπο και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, όπως σημειώνει ο ίδιος) ότι ακόμα και μπροστά στον ίδιο έδωσε εντολή να μην τον ξανακαλέσουν στην ΕΡΤ». Είχε προηγηθεί η συμμετοχή του σε πάνελ. Σε ερώτηση follower στο twitter, ο Γιάννης Βαρουφάκης αποκαλύπτει και το όνομα του Υπουργού Προπαγάνδας όπως λέει χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για τον Γιώργο Πεταλωτή». Διαβάστε την συνέχεια, στο inpost.gr!

27 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/6/13 17:02

    Από όσο διάβασα προσεκτικά, ο Βαρουβλάκας το μόνο που λέει για τον εντιμότατο κομοτηναίο Πεταλωτή είναι ότι ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ (και το αφελές βόδι το πίστεψε) ότι ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ να τον κόβουν από την ΕΡΤ. Αφήνω στην άκρη το πόσες εντυπώσεις μπορούν να δημιουργηθούν σε μια επικοινωνία σε τόσο σάπιο περιβάλλον σαν της ΕΡΤ, που ΟΛΟΣΩΣΤΑ περιγράφει ο ίδιος ο Βαρουβλάκας, και παραμένω στο ότι ο ΙΔΙΟΣ ο ΜΠΑΡΟΥΦΟΔΙΑΔΟΤΗΣ παραδέχεται ότι πολλές φορές ....ξαναπήγε στην ΕΡΤ ΜΕΤΑ την "απαγόρευση".

    Μετά κάποια Στάη και ΟΧΙ ο Πεταλωτής, τους είπε λέει (δεν τον βασάνισε κιόλας...) να μην λέει κάποια πράγματα, τα οποία θα άλλαζαν τον κόσμο, και για τα οποία ο DAn Brown ηδη γράφει σενάριο.

    Όλα αυτά ο μπαροβιοβλάκης τα θυμήθηκε 2 χρόνια μετά, μέσα στην αυταρέσκεια της αυτοπροβολής του για ένα άλλο θέμα "ειδικότητάς" του.

    Και φυσικά το πιάτσα (θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά η άτιμη δεν την αφήνει...) σπεύδει να το ... αναμεταδώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/13 23:43

      κατσε να δεις και τι αλλα θα βγουν στην φορα για τον εντιμοτατο κομοτηναιο!!! Οχι απο την κομοτηνη απο την ευρωπη ολη θα εξαφανιστητε ολοι εσεις οι υποστηρικτες του!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/6/13 08:45

      Τι θα πει "τι άλλα";;; Έχει βγει "κάτι" για να βγουν κι "άλλα";;;; Αυτή η μπαρούφα του μπουφάκη, πέραν της υπερπροβολής τους, θεωρείται "κάτι";;;

      χαχαααααααααααα, χαζούλιακες, εσείς μπορεί να ψεκάζεστε, εμείς θολωμένοι δεν είμαστε!!!! Υποστηρικτές και μη του Πεταλωτή. Ο οποίος ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ για την ακεραιότητά του μέσα στις πολιτικές συμμορίες, ένθεν κακείθεν, που χαντακώνουν Ελλάδα και Ροδόπη.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/6/13 10:30

      Κάθομαι. Αλλά δε βλέπω τίποτα. Πόσο παίρνει το μαγείρεμα;;; Ραγού με πατάτες να ετοιμάζεις, ακόμα κι αν το σιγοψήνεις, πάνω από 2,5 ώρες όλη η διαδικασία μαγειρέματος δεν πάει. Πότε ρε παιδιά η προβολή των αισχών Πεταλωτή; Τα λεφτά μας πίσω ρεεεεεε!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/6/13 16:23

      10.30 χρυσαύγουλο αλλό

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/6/13 17:04

    Αφού ρε παιδιά σπάτε την μονότονη επικοινωνιακή ταπετσαρία της ΕΡΤ, και μπαίνετε στον κόπο να μας πείτε τι λέει ο Μπαρουφάκης, δεν δημοσιεύετε κι αυτό;;;

    http://pame-mprosta.blogspot.gr/2013/06/2010_13.html

    εμείς θα σας τα λέμε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/6/13 17:07

    Δηλαδή αν ο Σαμαράς δεν έκλεινε την ΕΡΤ δεν θα μαθαίναμε ποτέ τον φασισμό του ΠΕταλωτή; Καλά δηλαδή που κλήθηκε να σχολιάσει ο Βαρουβλάκας την επικαιρότητα και είδαμε με τι αντιδημοκρατικό φίδι κολοβό είχαμε να κάνουμε στην πόλη μας. Οι ντόπιοι δημοσιογράφοι που είναι πιο κοντά στα πράγματα (Μαχαίρα, Νικολάου, Βαβατσικλής, Χασάν, Μαυρομάτης κτλ) δεν έχουν να πουν κάτι για το φασισμό του Πεταλωτή - δεν μπορεί, θα τους απείλησε κι αυτούς - και των άλλων ντόπιων πολιτικών;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/6/13 17:09

    Πόσο βλάκας και πόσο ψώνιο είναι κάποιος που αισθάνεται ότι του "απαγορεύτηκε" να πει κάτι στην ΕΡΤ, και αυτό θεωρείται ... "φίμωση άποψης"; Και στέρηση της κοινωνίας από αυτό το υπέρτατο αγαθό;

    Hallo!!!!! 2013!!! Internet, you know internet???? Social Media???? Νέο τοπίο στην ενημέρωση;

    YES I DOES!!!

    Και αν κάποιος δεν καταλαβαίνει, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ και ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ας διαβάσει

    http://www.sofokleous10.gr/portal2/top-story/top-story/2011-11-01-14-12-22-2011110142912/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/6/13 17:12

    Αν ήταν όντως υπουργός Προπαγάνδας ο Πεταλωτής (παραπέμποντας σε Χούντα και Ναζισμό) όπως τον κατηγορεί ανερυθρίαστα ο Βλακοβαρούφας, τότε θα είχε συνεργάτη και κάποιον υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας.

    Και τότε δεν θα ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ τον (ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟ!!!) Βαρουφάκη ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑΣ να μην εκστομίσει τις απαγορευμένες λέξεις. Αντιθέτως, θα ήταν ο Βαρουφάκης που θα παρακαλούσε τουλάχιστον να βρουν το πτώμα του η οικογένειά του. Θα δήλωνε δηλαδή προτίμηση στο χαντάκι και το τροχαίο αντί του τσιμενταρίσματος στο βυθό ή της διάλυσης σε οξύ.

    Άκου υπουργός ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ο πιο εργατικός και προσεκτικός στις διατυπώσεις και τη συμπεριφορά κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο τελευταίος που ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ είχε τακτικό μπρήφινγκ στους δημοσιογράφους για να εκτίθεται να απαντά σε κάθε απιθανότητά τους και τερατολογία τους, ενώ οι τρεις επόμενοι απλά το κατήργησαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/6/13 19:14

    Ε ρε τι κάνει ο Μπαρουφάκης για λίγη δημοσιότητα. Του απάντησε κατάλληλα η Στάη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/6/13 19:18

    ΚΑΛΑ...ΜΗ ΧΑΣΕΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙ ΤΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΤΟΥ.

    Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/6/13 19:23

    Εδώ ο Βαρουφάκης, από το 2010 προβλέπει ανά τρίμηνο (14 τρίμηνα μέχρι τώρα) τη χρεοκοπία της χώρας, στο να αμολήσει μια μαλακία για τον Πεταλωτή θα κόλωνε?

    Ο άνθρωπος μισεί οτιδήποτε σχετίζεται με τον Παπανδρέου.

    Αν ο ΓΑΠ είχε σκύλο, ο Βαρουφάκης θα έλεγε πως τον δάγκωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/6/13 19:44

    Ναι...ακόμα και μπορούσε να το κάνει αυτό ο Πεταλωτής, θα ασχολιόταν με τον Βαρουφάκη? Ο κάθε πικραμμένος έβγαινε και έλεγε το κοντό του και το μακρύ του και ο Βαρουφάκης νομίζει πως ο ίδιος είναι το κέντρο του κόσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/6/13 20:22

    Καλά είπε η Στάη. Μπαρούφες για αυτοπροβολή του Μπαρουφάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/6/13 22:34

    Ο μπαρουβλάκας μάλλον θέλει να πάρει αντιστασιακη σύνταξη και το παίζει αντιστασιακός εναντίον της χούντας του πεταλωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/6/13 23:42

    Ασχετα με το τι ειπε ο Βαρουφακης (ο οποιος ηταν συμβουλος του Παπνδρεου ) εσεις πιστευετε οτι ΔΕΝ υπηρχε λογοκρισια στην ΕΡΤ απο οποιαδηποτε κυβερνηση ηταν στην εξουσια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/6/13 01:43

      Στην ΕΡΤ υπήρχε επί χρόνια κατάληψη των ντεμέκ αριστερών δημοσιογράφων λεφτάδων και ηλιθίων οσφυοκαμπτών.Καιρός να ξεβρωμίσειο τόπος.
      Ακόμη και στην ΕΡΑ Κομοτηνής αν δει κανείς ποιά και πόσα ζαβά δουλεύουν και κυρίως ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ. ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ/ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ
      Μέχρι κι ο Μπακιρτζίδης από τον ΄Ιμερο έβαλε τον γαμπρό του - ντιτζέι- προπονητή να κονομάει μισθάρα.
      Πασόκοι και δεξιοί χρόνια έβαζαν τα φυντάνια τους.
      Άντε λοιπόν με το παραμύθι των φτωχών εργαζόμενων.
      Κάποιοι αξίζουν, κάποιοι ουστ.

      Τώρα για τον Μπαρούφα τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ κι αυτόν ουστ το σάικο ασχολείστε κι από πάνω. Περίπτωση βαρειά κι ανίατη.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος15/6/13 08:59

    Τσσσσσ, τέτοιο "εγκλημα" ο Πεταλωτής...

    Δεν θα πάει στον παράδεισο λοιπόν. Αμαρτία έκανε.

    Αναρωτιέμαι τι είναι χειρότερο. Η συνηθισμένη τακτική των τελευταίων 3 αγανακτισμένων ετών να διογκώνονται ασύλληπτα όλα μέσα στη νεοελληνική τρέλλα (π.χ. "υπουργός προπαγάνδας ο Πεταλωτής;") ή ένας απολύτως συνήθης για τα ελληνικά πράγματα προφορικός αφορισμός στιγμιαίου εκνευρισμού του ΠΕταλωτή (ΑΝ έγινε) μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες (όπως λέει και ο Βαρουφάκης ο ίδιος) "μην τον καλείτε τον παπάρα, δε βλέπετε ότι αντί να ξεκαθαρίζει, συγχύζει";)

    Δεδομένης της χρονικής στιγμής που μας ενημέρωσε ο Μπαρούφας τι (νομίζει) ότι έγινε ψηφιζω ότι κακό είναι το πρώτο και ασήμαντο το δεύτερο. Εσείς;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/6/13 09:00

    Η τρίχα, τριχιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος15/6/13 09:02

    Δηλαδή τώρα για να καταλάβω: ο Πεταλωτής στέρησε ... δημοσιότητα από τον Βαρουφάκη;;;;

    Και ως υπουργός Προπαγάνδας στην Ελλάδα του 2004 - 2013 βαφτίζεται ο ... Πεταλωτής;;;;

    Μπράβο του στην τελική. Εκτός από τα σαλόνια και στα αλώνια. Έτσι γίνεται πολιτική. ΓΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟ.

    (ακόμα δεν το πιστεύω πάντως τι είπε ο "καταδιωκόμενος" Μπαρούφας, ότι του στέρησαν το δικαίωμα να πει την άποψή του!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/6/13 09:05

    Μπαρούφα φιμωμένε (αχχαχααααααα), αναρωτιέμαι, πριν βγουν στην Κυβέρνηση Παπανδρέου και ΠΕταλωτής, σε ήξερε κανείς;;;

    Εσένα και κάθε άλλο αντιμνημονιακό ρεζίλι;;; Πώς έγινες γνωστός τόσο; Μήπως από υπερέκθεση στη δημόσια επικοινωνία;

    Μόνο ο Παπαδάκης, ο Λαζόπουλος και ο Αυτιάς σας εκαναν μάγκες από τηλεοράσεως για να πουλάτε σαχλαμάρα λαϊκιστική και να εκλέγεσθε "αντιστασιακά" όλοι οι ψεκασμένοι στη χειρότερη βουλή της 100ετηρίδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος15/6/13 09:05

    Save Varoufakis

    Πού είναι η Διεθνής Αμνηστία να υπερασπιστεί το Νομπελίστα που τον φιμώνει στα κρατητήρια ο Υπουργός Προπαγάνδας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος15/6/13 09:20

    Ο ίδιος ο τίτλος της ανάρτησης είναι ΨΕΜΑ σκόπιμο από το πιάτσα. Ο Βαρουφάκης ποτέ δεν είπε ότι ο ΠΕταλωτής του απαγόρεψε να λέει συγκεκριμένα πράγματα. Για τη ΣΤάη λέει που τον "παρακάλεσε διακριτικά" να τη διευκολύνει στην εκπομπή της. Για τον Πεταλωτή λέει άλλο, ελεγχόμενο για την απόδοσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος15/6/13 09:25

    Δηλαδή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της πολιτικής ζούγκλας του 2009 - 2012 έκανε ένα τόοοοοσοοοοοο μεγάλο έγκλημα;;;;;; Πω πω, θα πάει στην κόλαση ο σατανάς!!!!!!!

    Σίγουρα θα βρει και άλλα ακάρια το μικροσκόπιο αν ψάξει την ξεραμένη σκόνη στις σόλες του παπουτσιού του Πεταλωτή. Και μετά θα βγει ένας "αθώος" (εννοώ "που δεν κυβέρνησε") Βαρουφάκης να καταγγείλει: "ΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ζωύφια που δυναμιτίζουν την ελληνική οικονομία ανακάλυψε έρευνα ειδικών στις λασπωμένες σόλες του ΠΕταλωτή: Ε στους αντιλαϊκούς βάλτους που συχνάζεις θα λασπωθείς άτιμε υπουργέ προπαγάνδας!!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος15/6/13 09:44

    Σπύρος Μπλάτσιος

    Μεταμεσονύκτιο Κουίζ...
    Πως γίνεται οι μισοί στην ΕΡΤ να έχουν διοριστεί από την Ν.Δ., οι άλλοι μισοί από το ΠΑΣΟΚ και τώρα να το παίζουν όλοι ΣΥΡΙΖΑ;
    α) Είδαν το φως της επανάστασης
    β) Είδαν την κουτάλα να χάνεται
    γ) Είδαν σε όραμα την κεφαλή του Τσίπρα να λέει "Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν"
    δ) Είδαν φως και μπήκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος15/6/13 09:54

    Δηλαδή μαθήματα δημοκρατίας, ελευθερίας άποψης κτλ μας δίνουν οι καθαροί "αριστεροί";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.