15.6.13

Σύλληψη 19χρονου στην Κομοτηνή για κλοπή πετρελαίου

Συνελήφθη στην Κομοτηνή από αστυνομικούς, ένας 19χρονος, για κλοπή πετρελαίου και εργαλείων από αποθήκη σε χωριό της Ροδόπης, ενώ σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία για κλοπή σε βάρος του 22χρονου συνεργού του, ο οποίος δεν εντοπίσθηκε και αναζητείται.
Οι δύο δράστες, διέρρηξαν αποθήκη σε χωριό της Ροδόπης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της, 2 ηλεκτρικά εργαλεία, 500 λίτρα πετρέλαιο και πλήθος εργαλείων – κλειδιών. Ακολούθως, οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και έρευνες που πραγματοποίησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 19χρονο, καθώς επίσης εντόπισαν και όλα τα αφαιρεθέντα εργαλεία τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.