30.5.13

ΝΟΔΕ Ροδόπης: «Λέμε ΟΧΙ στις εξορύξεις χρυσού» #skouries

Δεν συμμερίζεται τις απόψεις των κεντρικών στελεχών της ΝΔ, η τοπική οργάνωση του κόμματος στην Κομοτηνή, σε ότι αφορά τις εξορύξεις χρυσού στην Θράκη. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης Κώστας Ναλμπάντης, μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής ξεκαθάρισε πως δεν θέλουν τέτοιου είδους ανάπτυξη για την περιοχή.
«Δε συμμεριζόμαστε τις θέσεις των στελεχών της ΝΔ για το χρυσό στις εδώ επισκέψεις τους. Εμείς έχουμε εκφρασθεί ως τοπική ΝΔ μέσα από τα Δημοτικά, τα Νομαρχιακά Συμβούλια και τώρα το Περιφερειακό Συμβούλιο, λέγοντας ΟΧΙ Πολιτικό στις Εξορύξεις Χρυσού. Δεν είναι αυτό το μοντέλο ανάπτυξης που θέλουμε για την περιοχή μας. Θέλουμε την ανάπτυξη του γεωργο-κτηνοτροφικού τομέα και θέλουμε καθαρό και το περιβάλλον», ανέφερε ο κ. Ναλμπάντης.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης, απάντησε μ’ αυτόν τον τρόπο εμμέσως πλην σαφώς στον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος στο πρόσφατο προσυνέδριο του κόμματος στην Κομοτηνή, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της εξόρυξης χρυσού, υπογραμμίζοντας την πρόοδο της τεχνολογίας σε αυτό τον τομέα, για τον περιορισμό των κινδύνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.