3.4.13

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση του προβλήματος με τις πλημμύρες στην Τενάγη Φιλίππων

Ευρείας σύσκεψη για το πρόβλημα με τα πλημμυρικά φαινόμενα στην Τενάγη Φιλίππων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αρχέλαος Γρανάς, ο δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης και ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.
Να σημειωθεί ότι μετά τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, τα χωράφια της περιοχής έχουν μεταβληθεί σε λίμνη και οι αγρότες δεν μπορούν να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους. Στην σύσκεψη αποφασίστηκε να τοποθετηθούν μηχανήματα, το οποία κρίνονται αναγκαία για να εκτονώσουν την κατάσταση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, ανέλαβε να χρηματοδοτήσει την μελέτη, η οποία θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή των Τεναγών. Η μελέτη αυτή, δεσμεύτηκε ο Περιφερειάρχης, ότι θα ενταχθεί στην επόμενη προγραμματική περίοδο, από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, για την ολοκλήρωση των απαραίτητων έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.