8.4.13

Η Θάσος εξελίσσεται σε νούμερο ένα … αντιφασιστικό νησί

Δεν τόλμησαν τελικά τα μέλη της Χρυσής Αυγής να κάνουν την προγραμματισμένη για την Κυριακή 7 Απριλίου, διανομή τροφίμων στην Παναγία της Θάσου.
Μετά τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας, όπου κάτοικοι της Ποταμιάς Θάσου, σταμάτησαν μέλη της Χρυσής Αυγής για τον ίδιο λόγο, η Θάσος εξελίσσεται σε νούμερο ένα … αντιφασιστικό νησί.
Η Αντιφασιστική εκδήλωση οργανώθηκε από πολίτες της Θάσου, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στον Φασισμό και να διαμηνύσουν στους εδώ εκπροσώπους του, ότι η Θάσος δεν θα ανεχτεί την παρουσία τους και τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια.

1 σχόλιο:

  1. "Δεν ξεχνώ"8/4/13 11:56

    Εντάξει η Θάσος εξελίσσεται σε νούμερο ένα αντιφασιστικό νησί, και η Κομοτηνή εξελισσεται σε κέντρο του φασισμού, θυμήσου piazza τα γεγονότα με τους μετανάστες θύματα των ορέξεων με την ενεργή σύμπραξη της πολιτικής ηγεσίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης!
    "Δεν ξεχνώ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.