12.4.13

ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: «Ο Γιάννης Βαλυνάκης ως γυρολόγος ξεπουλά την πραμάτεια του»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την επίσκεψη του πρώην υπουργού Γιάννη Βαληνάκη στην περιοχή. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο πάλαι ποτέ κραταιός Υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαληνάκης σε ρόλο γυρολόγου πέρασε από την πόλη μας για να ξεπουλήσει διαλαλώντας την πανεπιστημιακή του πραμάτεια.
«Τα δίδακτρά μας είναι 50% χαμηλότερα φέτος λόγω της κρίσης. Ανέρχονται σε 5.000 ευρώ και βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα ευκολιών πληρωμής τους. Υποσχόμαστε δε ότι τις τιμές αυτές θα τις κρατήσουμε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια». Σε παράφραση των λεγομένων του θα λέγαμε: «Τρελάθηκε το αφεντικό και τάβαλε όλα τζάμπα» κι’ αλλιώς «Για το Πάσχα παράδες. Για τον Αύγουστο χρήματα».
Οποία κατάντια. Υποψήφιοι αγοραστές και αυτόκλητοι ντίλερ η πολιτική και εκπαιδευτική «αφρόκρεμα» της πόλης μας. Τα εύλογα ερωτήματα που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Καβάλας στους θλιβερούς πρωταγωνιστές αυτής της εκδήλωσης είναι αμείλικτα.
  • Από ποιόν η από ποιους άντλησαν  το δικαίωμα να παρουσιαστούν στην κοινωνία της πόλης μας ως διαφημιστές ενός ιδιωτικού πανεπιστημίου, όταν η πολιτεία τούς όρισε ως θεματοφύλακες της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης;
  • Σε ποια κοινωνική πραγματικότητα ζουν οι πολιτικοί μας ταγοί που αντί της δωρεάν πνευματικής τροφής αντιπροτείνουν με το αζημίωτο εκπτωτικό κατά 50% παντεσπάνι;
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Καβάλας το μόνο που έχει να τους επισημάνει σε σχέση με τη θλιβερή αυτή πρωτοβουλία τους είναι το «Μωραίνει Κύριος ούς βούλεται απωλέσαι».

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/4/13 19:50

    Στην Δράμα οι συριζαίοι δεν είναι τόσο σάικο ή δεν πρόλαβαν ακόμη ναψεκαστούν από τον Καμένο. Συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/4/13 06:10

    Στις 20-4 θα περασω και εγω απο την Καβαλα πριν απο δεκα χρονια υπηρξα υποψηφιος δημοτικος συμβουλος, για μενα δεν θα βγει ανακοινωση? Εχουν χασει το μετρο ας ηρεμησουν λιγο σε καποιο χρονικο διαστημα ΜΠΟΡΕΙ να ειναι κυβερνηση τοτε θα δουμε τι θα γινει. Το θελω για να το δω για να παψουν επιτελους να λενε εμεις μπορουμε καλυτερα απο την αλλη το φαβαμαι ποσα χρονια πισω θα παει η χωρα (και μαζι με αυτην και τα παιδια μας)τοτε αυτοι οι ΕΚΜιτεσ θα φυγουν και απο την Ελλαδα με αυτα που θα γινουν ειτε γιατι αυτα που λενε δεν ειναι υλοποιησιμα λογω ΕΕ ειτε θα ακολουθησουν την ιδια γραμμη, Αντεξαμε μια φορα οπισθοδρομισης την δευτερη θα την αντεξουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.