12.4.13

Σύσκεψη Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Δράμας

Την Παρασκευή 12 Απριλίου πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Γιάννη Ξανθόπουλου, σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας ενόψει της επικείμενης θερινής περιόδου.
Στόχος της σύσκεψης ήταν η προετοιμασία και ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή πρόληψη και αντιμετώπιση ενδεχόμενων δασικών πυρκαγιών.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, κ. Κοκολάκης,  ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, κ. Χουβαρδάς, η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, κ. Τζελίζογλου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, κ. Αποστολιδης, εκπρόσωποι των αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών του νομού, των δήμων, διαφόρων φορέων και εθελοντικών οργανώσεων, καθώς και στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.