8.4.13

Ικανοποιητικές οι κρατήσεις ξενοδοχείων για το Πάσχα και το καλοκαίρι στη Θάσο

Ικανοποιημένος δείχνει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου, Δημήτρης Παπαδημητρίου, όσον αφορά τις προκρατήσεις στο νησί τόσο για τις ημέρες του Πάσχα όσο και για την καλοκαιρινή σεζόν.
«Σίγουρα είμαστε πολύ καλύτερα από πέρυσι που η απογοήτευσή μας ήταν ιδιαίτερα έντονη», αναφέρει ο κ. Παπαδημητρίου, επισημαίνοντας ότι για το Πάσχα έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον τόσο από τη βουλγαρική, τη ρουμανική όσο και την ελληνική αγορά.
Ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε ως ατού της Θάσου τη μικρή απόσταση από την ηπειρωτική χώρα καθώς και το χαμηλό ακτοπλοϊκό κόστος ενώ όσον αφορά τις τιμές στα δωμάτια, έχουν προσαρμοστεί στην τρέχουσα κατάσταση, με μείωση της τάξεως του 30%-40% σε σχέση με την περσινή χρονιά. «Μπορεί να βρει κανείς δίκλινο με 30 – 40 ευρώ», τονίζει ο κ. Παπαδημητρίου.
Όσον αφορά τις προκρατήσεις για την καλοκαιρινή σεζόν, πολλά υποσχόμενη αγορά παρουσιάζεται η ρωσική, ενώ σταθερότητα δείχνουν και οι υπόλοιπες αγορές με αύξηση από τη Ρουμανία και τη Σκανδιναβία.
«Είναι η δεύτερη χρονιά που θα έρθουν Ρώσοι στο νησί και μάλιστα φέτος θα διακινηθούν τουρίστες από τρεις συνολικά tour operators», τονίζει ο κ. Παπαδημητρίου, ενώ για την ελληνική αγορά αναφέρει ότι «οι Έλληνες είναι της τελευταίας στιγμής, δεν μπορούμε να κάνουμε ακόμη προβλέψεις, επενδύουμε όμως και στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού, που έστω και μικρό, ευελπιστούμε ότι φέτος θα επανέλθει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.