10.4.13

Συνελήφθησαν για παράνομους εράνους σε Καβάλα και Ξάνθη

Συνελήφθησαν σε χωριό της Καβάλας, τρεις άνδρες ηλικίας 60, 63 και 66 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη διεξαγωγή εράνου και απάτες.
Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι προσποιούμενοι μέλη μη κερδοσκοπικής οργάνωσης και με το πρόσχημα διεξαγωγής εράνου, εξαπατούσαν πολίτες,  αποσπώντας από αυτούς διάφορα χρηματικά ποσά. 
Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις τους, εξαπάτησαν είκοσι τέσσερα άτομα στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας και της Ξάνθης, αποσπώντας συνολικά από αυτά, το χρηματικό ποσό των 204 ευρώ. 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης, για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.