10.4.13

Συλλήψεις στην Αλεξανδρούπολη για λαθρεμπόριο εξαρτημάτων φωτογραφικών μηχανών

Συνελήφθησαν σε χωριό της Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς, τρία άτομα, ένας 51χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας και δύο Έλληνες, ηλικίας 33 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για λαθρεμπόριο διαφόρων εξαρτημάτων φωτογραφικών μηχανών.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να μεταφορτώνουν διάφορα εξαρτήματα φωτογραφικών μηχανών, από το όχημα τύπου VAN, με βουλγάρικες πινακίδες, που οδηγούσε ο 51χρονος, σε καρότσα μεταφοράς και στο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι άλλοι δύο δράστες, για τα οποία δεν κατείχαν τα απαιτούμενα παραστατικά.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.554 εξαρτήματα φωτογραφικών μηχανών (ιμάντες, θήκες, βάσεις, φορτιστές, καλώδια, μπαταρίες).
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.