9.4.13

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης στην Αλεξανδρούπολη

Στα πλαίσια του πολίτικου απολογισμού του ΠΑΣΟΚ και την έναρξη της διαδικασίας εκλογής των στελεχών για τις κομματικές οργανώσεις, η Νομαρχιακή Επιτροπή Έβρου του κόμματος διοργανώνει πολιτική εκδήλωση.
Ομιλητής της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 στις 11 το πρωί σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Grecotel, θα είναι ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Καρχιμάκης.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/4/13 22:43

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ο ΞΥΝΙΔΗΣ,Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ,Ο ΝΤΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ.ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/13 23:05

      Κοντά στα σημερινά λαμόγια που άλλα έλεγαν κι άλλα έκαναν και στους σαλεμένους σωτήρες του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κρατιούνται για την κουτάλα αυτοί τελικά ήταν άγιοι. Φθάσαμε να τους ζητάμε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/4/13 16:02

      Εισται ο μονος που τους ζηταει. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. Και μαλιστα ακομα μετα απο περιπου 2 χρονια τους βριζουν χειροτερα απο τους σημερινους.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/4/13 18:06

      Φυσικά ρε 16:01

      γενιτσαρισμός άγονος

      αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά

      Ο Γιώργος Παπανδρέου και η ηρωική κοινοβουλευτική ομάδα 2009 - 2012 του ΠΑΣΟΚ θα μείνουν στην ιστορία με θετικότατο πρόσημο

      Ενώ κάτι σκατοΓλέζοι και παπαροΘεοδωράκηδες και ψευτοΣαμαράδες και ασχετοΤσίπρες θα τους ξεράσει η ιστορία σας αίσχιστους πολιτικάντηδες της οπισθοδρόμησης και της εύκολης λαολειχίας

      Δικαιώνεται καθημερινά και ΗΧΗΡΑ ο Παπαντρέου

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/4/13 23:31

      Το ηχηρα φανταζομαι παει στην κληση του στην προανακριτικη για την λιστα Λαγκαρντ, και το καθημερινα που δεν μπορουν να τον αντεξουν ουτε οι ξενοι φοιτητες, και τοσο που εμεινε πρωθυπουργος με την "ηρωικη κοινοβουλευτικη" ομαδα πολυ τους ηταν.Σεμερικα χρονια θα δουμε την ιστορια πως θα τον κρινει, παντως η προσφατη ιστορια και οι στενοι του συνεργατες τοτε τον αποδοκιμαζουν για τις επιλογες του τουλαχιστον και για την παραδοση στο ΔΝΤ ανευ ορων. Γενισταρος δεν υπαρξα ποτε και μαλιστα αγονος διαβαζω βλεπω ακουω μιλαω εχω αποψη αυτη εξαλλου ειναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και μαλιστα καλο θα ηταν να υπηρχε χωρις υβρεις και με σεβασμο στην αντιθετη αποψη, η μηπως και αυτο ειναι οπισθοδρομηση?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/4/13 23:16

    Ειναι και οι κουκλες απο τον Νομο μας.Ολγα και Ελενη.Θα γινει χαμος απο συντροφους.Εχουμε καιρο να τις δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/4/13 18:19

    Χάθηκαν τα νέα στελέχη και μας φέρνουν παλια ξυνα σταφύλια; οχι βέβαια δεν θα πάω και θα το ξανασκεφτω να ψηφίσω πασοκ με αυτούς πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/4/13 09:34

    υπαρχει ακομα αυτο το κομμα?
    μπράβο επιμονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/4/13 09:35

    θα βαλω τα καλά μου και θα πάω
    ουστ ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.