7.3.13

Κρίτων Αρσένης: « Ο Δένδιας φταίει για την κλιμάκωση της έντασης στην Ιερισσό» #skouries #perama_evrou

Να αποσύρει τις αδειοδοτήσεις της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική και να ξεκινήσει άμεσα ευρύ κοινωνικό διάλογο από μηδενική βάση καλεί την κυβέρνηση με ανακοίνωσή του που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κρίτων Αρσένης.
Καταλογίζει παράλληλα στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, προσωπική ευθύνη για την κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή της Ιερισσού επισημαίνοντας πως «φαίνεται να ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή στην Ιερισσό, στις Σκουριές και στην Ελλάδα ενός αστυνομοκρατούμενου κράτους παλιάς κοπής».
Τέλος αναφέρει ότι στηρίζει τον αγώνα των κατοίκων του Δήμου Αριστοτέλη αλλά και το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη ενάντια στα μεταλλεία χρυσού σε Χαλκιδική, Κιλκίς και Θράκη το Σάββατο 9 Μαρτίου.
Η Piazza del Popolo είχε συνομιλήσει το 2010 με τον Ευρωβουλευτή Κρίτων Αρσένη για περιβαλλοντικά θέματα της περιοχής, ανάμεσα σ’ αυτά και των Χρυσωρυχείων. Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα κατά της συγκεκριμένης «επένδυσης».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος9/3/13 11:39

    Κοινωνικοί διάλογοι και πάλι κοινωνικοί διάλογοι , διαβουλεύσες διαβουλεύσεων , συνεντεύξεις , συζητήσεις επί συζητήσεων . Ανευθυνουπεύθυνοι ειδικοί συμβουλάτορες , ειδήμονες επί όλων των θεμάτων άνευ πτυχίων ή ειδικοτήτων .
    Προπάντων κομματικά συμφέροντα και οικονομικά τοιαύτα επιτηδείων.

    Δυστυχώς η Ελλάδα δεν πρόκειται να ξεφύγει από την νοοτροπίαν του ΒΑΛΚΑΝΙΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.