7.3.13

Ανάκληση λουκάνικων με άλογο από Ελληνική εταιρεία στην Αλεξανδρούπολη

Ύστερα από σχετικούς ελέγχους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο ΕΦΕΤ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι ανιχνεύθηκε DNA αλόγου και σε άλλο ένα προϊόν. 
Συγκεκριμένα, πρόκειται για «Λουκάνικο Χωριάτικο» με την εμπορική επωνυμία Nostima με ημερομηνία παραγωγής 23/2/2013 και ημερομηνία ανάλωσης 25/3/2013. Το εν λόγω προϊόν παρασκευάζεται – συσκευάζεται από την επιχείρηση «ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ Ι. & ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Ε.Π.Ε.» με έδρα το 6ο χλμ Αλεξανδρούπολης – Μάκρης. 
Επίσης, ο ΕΦΕΤ ενημερώνει τους καταναλωτές ότι όσον αφορά τους μέχρι σήμερα  εργαστηριακούς ελέγχους, σε όλο το εύρος της διατροφικής αλυσίδας, έχουν ληφθεί εκατό εβδομήντα επτά (177) δείγματα που αφορούν σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων.
Από τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εβδομήντα οκτώ (78) δειγμάτων που έχουν μέχρι στιγμής αναλυθεί έχουν υπάρξει εβδομήντα δύο (72) αρνητικά και (έξι) θετικά δείγματα.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/3/13 23:47

    Πρώην υπάλληλος έλεγε σε παρέα πως αυτό γινόταν συστηματικά...Νεαρός ο οποίος ασχολείται με τα κοινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.