6.3.13

Ο αγώνας κατά των χρυσοθήρων συνεχίζεται! Μεγάλο συλλαλητήριο στην Κομοτηνή #skouries #perama_evrou #komotini

Στα πλαίσια της κινητικότητας που υπάρχει στο θέμα της επικείμενης αδειοδότησης μεταλλουργίας χρυσού στη Θράκη και μετά την συνάντηση παραγωγικών, κοινωνικών, επιστημονικών φορέων και αυτοδιοικητικών αποφασίστηκε η συνέχιση και διεύρυνση των κινητοποιήσεων.
Την Τρίτη 12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλο πανθρακικό συλλαλητήριο στην Πλατεία Ειρήνης Κομοτηνής, στη 1 το μεσημέρι.  
Όλοι στον αγώνα … δεν υποθηκεύουμε το μέλλον του τόπου και της ζωής μας για μια «επένδυση» θανάτου. Ήδη το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην Ροδόπη, έχει αποφασίσει 3ωρη στάση εργασίας, για να συμμετάσχει στο Συλλαλητήριο!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/3/13 22:10

    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ !!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. ΑΛΛΗ ΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/3/13 11:46

    ολοι στη πλατεία. τον θάνατο να τον πάρουν στα σπιτια τους. η Θράκη μας δεν θα γίνει ο σκουπιδότοπός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.