6.3.13

Με τους Βαγγέλη Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη συναντήθηκαν οι φορείς της Θράκης

Με τις επισκέψεις στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο, τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, καθώς και τον Υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 6 Μαρτίου, οι επαφές των τοπικών φορέων της Θράκης με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων για το θέμα των Χρυσωρυχείων Θράκης.
Στις συναντήσεις συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Άρης Γιαννακίδης, ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος, ο βουλευτής Έβρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ο Δήμαρχος Αρριανών Ιμπραχήμ Σερήφ, ο Δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καδή, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ηλίας Ιωαννάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού Αριστερή Οικολογική Συνεργασία Τάκης Χαρίτου, ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση Χρήστος Τρέλλης και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης Νίκος Παπαθανασίου.
Οι φορείς της Θράκης επανέλαβαν την πάγια θέση τους ενάντια σε οποιαδήποτε εξορυκτική μεταλλευτική δραστηριότητα της εταιρείας Χρυσωρυχεία Θράκης και μετέφεραν το αίτημα του ντόπιου πληθυσμού για στήριξη στον δίκαιο αγώνα κατά του χρυσού. Οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον αγώνα του ντόπιου πληθυσμού ενάντια στα σχέδια και τις δραστηριότητες των Χρυσωρυχείων Θράκης.
Ο απολογισμός των συναντήσεων του διημέρου με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων κρίθηκε από όλες τις πλευρές ικανοποιητικός καθώς είναι έκδηλη η στήριξη και συμπαράσταση στον αγώνα των Θρακιωτών για να απομακρυνθούν τα Χρυσωρυχεία Θράκης από την περιοχή. Οι επαφές θα συνεχιστούν όπως και ο αγώνας ενάντια στον χρυσό μέχρι την τελική δικαίωση.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/3/13 22:29

    Από αυτούς που βγαίνουν φωτογραφία να βγεί ο καθένας και να δηλώσει δημόσια ότι δεν πήρε λεφτά από την εταιρεία χρυσού. Και τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος . Βουλευτές και τοπικοί. ΄Ολοι όμως με μουστάκια και χωρίς και οι ξουρισμένοι.
    Θα επιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/3/13 09:14

    Αυτός ο τόπος δεν έχε καμία τύχη με αυτή την ηγεσία των υποκριτών, των λαϊκιστών των ευθυνόφοβων και των κρατικοδίαιτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/3/13 12:03

    ΜΠΙΤ ΜΠΙ - ΜΠΙΤ ΜΠΙ

    AMPER ALERT

    ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΑΠΑΤΖΗ!!!

    ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΡΙΖΑ- ΔΗΜΑΡ - ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΞΙΜΟΥ
    ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ
    ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ, ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/3/13 22:02

    ποιοί τα άρπαξαν σε Έβρο, Ροδόπη και Τουρκία.
    η εταιρεία θα τα πει τώρα γιαυτό να σταματήσουν οι φαρισαίοι μουστακαλήδες και πρώην μουστακαλήδες να φωτογραφίζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.