6.3.13

Την Τρίτη 12 Μαρτίου σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη ο Αλέξης Τσίπρας

Διαβάστε στο inpost.gr για την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα...

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/3/13 19:37

    Καλώς τον Ανδρέα!!! Εσύ μας έλλειπες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/3/13 21:06

    Ε όχι και Ανδρέας! Όχι τον πρύτανη του Harvard και του Berkeley με το αγράμματο τούβλο του frozen war, τον πρύτανη της κοτσάνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/3/13 22:23

    ΄Ερχεται να καπελώσει τον αγώνα για τον χρυσό. Αλλοίμονό του και σε όσους το σκεφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/3/13 23:13

    Θα μιλήσει και σε έτοιμη συγκέντρωση κατά των χρυσωρυχείων. Ποιός στη χάρη του. Που θα ξανάβρισκε τόσο κόσμο στην Κομοτηνή και με θέμα που σηκώνει λαϊκισμό και αντρεϊκές κορώνες.

    Άγρια εκμετάλλευση των πάντων για την κατάκτηση της εξουσίας. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Τα ίδια έκανε ο συριζα και με τους αγανακτισμένους προσπαθώντας να τους καπελώσει και στο τέλος τους διέλυσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/3/13 09:06

    Είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί κανείς, οφείλει να αναγνωρίσει την έντιμη και καθαρή στάση του Αλέκου Αλαβάνου που ανακοίνωσε την ίδρυση πολιτικού φορέα που έχει ως στρατηγικό στόχο την επιστροφή στη δραχμή. Ούτε «Ζάππεια», ούτε «κωλοτούμπες», ούτε «επαναδιαπραγματεύσεις» ούτε «σταδιακές αποκαταστάσεις μισθών και συντάξεων» που έχουν αναγάγει το «παπατζηλίκι» σε …υψηλή πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/3/13 09:07

    ΦΕΥΓΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
    Στην κηδεία του Τσάβες θα παραστεί ο Τσίπρας

    Μία με τους φοιτητές στη Λάρισα, καπάκι με τον Τσάβες, πολύ εμπόριο νεκρών ο πολιτισμένος ξεχωριστός ΣΥΡΙΖΑ, δε βρίσκετε; Αυτοί θέλουν να κυβερνήσουν σαν "αριστερά";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/3/13 10:01

    Εξαιρετικά τιμητική η επίσκεψη. Μετά το Καράκας πάει Κομοτηνή και μετά Λονδίνο!!!! Νιώθω ήδη πιο σημαντικός παγκοσμίως ο Ροδοπαίος!!! Γιατί θα πάει Αγγλία ο Αλέξης; Φυσικά όχι για να διαπιστώσει επί τόπου αν "έχει η Αγγλία Καλάμάτα". Ούτε για τουρισμό. Αλλά απλά στις 14 του μήνα, την άλλη Πέμπτη δηλαδή, ο πρόεδρος Αλέξης θα αναπτύξει στην επιστημονική κοινότητα της London School of Economics το θέμα «Η έξοδος της Ελλάδας από την κρίση». Ζήτηση στο οποίο δεν μπόρεσαν, όπως είναι γνωστό, να δώσουν λύση άλλοι κι άλλοι, νομπελίστες οικονομολόγοι, πολιτικοί κ.λπ., πράγμα το οποίο αφήνω εντελώς ασχολίαστο.
    Τον κάλεσε το Ελληνικό ΠΑρατηρητήριο με επικεφαλής τον καθηγητή Κέβιν Φέδερστον. Αν σας θυμίζει κάτι το όνομα, σπεύδω αμέσως να ενισχύσω τις υποψίες σας: μα ναι, πρόκειται για τον ίδιο Φέδερστον τον οποίο είχε κουβαλήσει εδώ ο global Γιώργος με το που ανέλαβε πρωθυπουργός το... μακρινό 2009, προκειμένου να του οργανώσει την ελληνική εκδοχή του «οβάλ» γραφείου του πρωθυπουργού και τη Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης. Είχε μαζί του τότε μια ομάδα ειδικών, ήταν και κάτι Αυστραλοί στο γκρουπάκι, και αν θυμάμαι καλά υπέβαλαν και έκθεση.
    Μετά ανέλαβε η φίλη Ρεγγίνα (Βάρτζελη) και ο φίλος Νίκος («αρκούδος» για τους φίλους) Αθανασάκης και το έκαναν εντελώς, μα εντελώς... «οβάλ» το πράγμα και ησύχασε και ο Γιώργος και εμείς μαζί του...

    Χωρίς την παραμικρή δόση υπαινιγμού - να, φιλάω και σταυρό, που λένε - ενημερώνω ότι στο διοικητικό συμβούλιο του Ελληνικού Παρατηρητηρίου μετέχουν ως πρόεδρος ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος και κάτι άλλοι τραπεζίτες ex officio. Φυσικά μετέχουν και πανεπιστημιακοί, όπως ο Ν. Μουζέλης, ο Ηλ. Μόσιαλος, ο νομπελίστας Χρ. Πισσαρίδης κ.ά.

    Η ομιλία Τσίπρα αναμένεται, μου είπαν, με ζωηρό ενδιαφέρον, πράγμα το οποίο αξιολογώ ως αναμενόμενο. Θέλω να ελπίζω ότι θα υπάρξει και αυξημένη προσέλευση κόσμου, τέτοια που να απαλύνει την άφατη οδύνη του προέδρου από την απώλεια του συντρόφου και φίλου Ούγκο Τσάβες. Οπως είναι φυσικό και λογικό, το αριστερό θλιμμένο αγόρι θα παραστεί στην κηδεία του Κομαντάντε Ούγκο αύριο το μεσημέρι στο Καράκας, και από την πλευρά μου εύχομαι ολοψύχως να καταφέρει να ξεκλέψει λίγο από τον χρόνο του Νικολάς Μαντούρο, όστις προαλείφεται για διάδοχος του συντρόφου Ούγκο. Τώρα είναι η ευκαιρία του να το φέρει εκείνο το ρημάδι το φτηνό πετρέλαιο, επιτέλους!

    Ευκαιρίας δοθείσης παραθέτω εδώ χωρίς μεγάλες λεπτομέρειες την παραβολή του «καλού σπορέως» - μια και το θλιμμένο αριστερό αγόρι Αλέξης ανέφερε κάτι για σπορές που άφησε πίσω του ο εκλιπών φίλος και σύντροφος: «Εξήλθεν ο σπείρων του σπείραι τον σπόρον αυτού. Και εν τω σπείρειν αυτόν ό μεν έπεσε παρά την οδόν, και κατεπατήθη, και τα πετεινά του ουρανού κατέφαγεν αυτό· και έτερον έπεσεν επί την πέτραν, και φυέν εξηράνθη διά το μη έχειν ικμάδα· και έτερον έπεσεν εν μέσω των ακανθών, και συμφυείσαι αι άκανθαι απέπνιξαν αυτό. Και έτερον έπεσεν εις την γην την αγαθήν, και φυέν εποίησε καρπόν εκατονταπλασίονα. Ταύτα λέγων εφώνει· ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω» (Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο, κεφάλαιο η', στίχοι 5-15).
    Για ελάτε όλα τα παιδάκια τώρα, βγάλτε κόλλες και γράψτε «πρόχειρο» τι θέλει να πει η παραβολή αυτή. Κι εσύ, παιδί μου Αλέξη! Και μην κρυφοκοιτάς τον διπλανό σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/3/13 10:04

    Εγώ σαν Αλεξανδρουπολίτης νιώθω ριγμένος που δεν είχαμε τον Τσίπρα στο δικό μας συλλαλητήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/3/13 10:22

    Το μοντέλο της κολοβής ρουσφετολογικής, αυταρχικής, κομματικής, αναξιοκρατικής, συντηρητικής και διεφθαρμένης Ελλάδας που έστησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και σε πάρα πολλά διόρθωσε σε λιγότερα χειροτέρευσε ο Α.Παπανδρέου καταρρέει και ο κ.Τσίπρας δεν αρκείται στο πάρε-δώσε με την Ακροδεξιά Καμμένου, αλλά επεκτείνεται και στο εγκώμιο στον Κ.Καραμανλή, θεωρώντας πως έτσι με «μεγαλοφυείς» και «μεγαλοπρεπείς» ελιγμούς προκαλεί προβλήματα στη ΝΔ. Η αποθέωση του τυχοδιωκτισμού, του ψαρέματος στα θολά νερά, της άσκησης της πολιτικής όχι ως εφαρμογής αρχών και ιδεών, αλλά ως μηχανουργίας μεταμορφώσεων, παλινωδιών, εξαπατήσεων και ηθικών συμβιβασμών, κορυφώθηκε με τη μικρομέγαλη εμφάνιση στη θεατρική σκηνή του Μεγάρου Λαμπράκη.

    Μπορεί να διατηρεί την αφέλεια του καταληψία ενός δημοσίου σχολείου που δίνει συνέντευξη στην κα Παναγιωταρέα, το θράσος του πολιτικού που μιλάει στην αγγλική που δεν την ξέρει, μπορεί να βασίζεται στην ανοχή των πολιτικών του αντιπάλων και στην ομερτά της συμβατικής δημοσιογραφίας, αλλά δεν μπορεί να κρυφτεί από το κομμάτι εκείνο της κοινής γνώμης, μικρό είναι αλήθεια αλλά κρίσιμο, που διατηρεί επαφή με την πραγματικότητα και με τη λογική και που διαθέτει την αίσθηση του γελοίου.

    Από τον κ.Τσίπρα περιμένουμε να ακούσουμε προτάσεις εκδημοκρατισμού, εκσυγχρονισμού, αποβαρβαρισμού και οικονομικής απογείωσης της ελληνικής κοινωνίας. Αντί γι’αυτά εισπράττουμε δημόσιες σχέσεις, θεατρινισμούς, αβάσιμες υποσχέσεις, ανίερες συμμαχίες, στρατηγικούς ελιγμούς της κακιάς ώρας και υποκρισίες.

    Αλλά τι να περιμένεις από έναν 39χρονο ετερόφωτο που διαβάζει έτοιμους λόγους και λέει ότι ο Εθνάρχης (χαχχααααα) Καραμανλής “Αφουγκράστηκε τις νέες δημοκρατικές ανάγκες…”. Αναρωτιέμαι αν αυτός που το λέει αυτό χρησιμοποιώντας αυτό το παλιομοδίτικο «αφουγκράστηκε» που του έγραψαν, έχει ακούσει ποτέ ότι για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση έγινε διάλογος μεταξύ πολιτικών κομμάτων το 1982 (Αρσένης, Μητσοτάκης, Αμπατιέλος, με συντονιστή Γιομπαζολιά), με αφορμή το «άρθρο τέσσερα». Μέχρι τότε η παρελθούσα καραμανλική εξουσία δια στόματος Παναγιώτη Λαμπρία δήλωνε πως η τηλεόραση (αποκλειστικά κρατική τότε), μετέδιδε μόνο τις δραστηριότητες της κυβέρνησης γιατί η Αντιπολίτευση δεν παρήγαγε έργο! Και αυτό είναι ντοκουμενταρισμένο όσο κι αν η υπέροχη νεολαία, του πιο υπέροχου λαού στον πιο υπέροχο τόπο του πλανήτη αποκλείεται να το θυμάται ή απλά δεν την ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/3/13 13:03

    AISXOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.