13.3.13

Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου και βιολογικού καθαρισμού στον Ίασμο

Με παρέμβαση του Υπουργού Εσωτερικών και βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη υπεγράφη από την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος η έγκριση του ποσού των 8,3 εκατομμυρίων ευρώ από το πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ για την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου και του βιολογικού καθαρισμού του οικισμού Ιάσμου στο Δήμο Ιάσμου.
Σε σχετική δήλωσή του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τόνισε πως «με το έργο αυτό επιλύεται ένα σημαντικό πρόβλημα και αποκαθίσταται ένα κενό στον οικισμό του Ιάσμου. Παρά την οικονομική κρίση, η επιμονή μας για τη σωστή αξιοποίηση των κονδυλίων δημιουργεί αποτελέσματα επωφελή για τους κατοίκους αλλά και γενικότερα για την περιοχή μας».

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/3/13 22:37

    κατόπιν ενεργειών μου ο μαυρογυαλούρος να τα αφήσει αυτά και να φτιάξει τον δημο Ιάσμου χριστιανικό όπως υποσχέθηκε κι αυτός κι ο Αμούντζας φτάνει να μας κοροιδεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/3/13 00:28

    ετσι....μαλλον εχει μεταπτυχιακο στον συγκεκριμενο τομεα (αποχευτικο).και συγχαρητηρια σε καποιους για την δαφημιση ..αλλωστε για καποιους η συμπραξη "αριστερας" και ΝΔ αποτελλει ανεκπληρωτο ονειρο kalbit

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/3/13 09:20

    χαχαχααααααααααααααααααααα

    Θα γινόταν το έργο και μπήκε εκ των υστέρων η διαφήμιση "με παρέμβαση του Υπουργού Εσωτερικών και βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη"

    Ποια παρέμβαση ρε; Ότι έγραψε το Δελτίο Τύπου; Ούτε ο Αμούτζας δεν τα έκανε αυτά.

    Περιμένουμε να δούμε το ... πολυκατάστημα των 2075 θέσεων εργασίας που το καθυστερούσε το ανίκανο ΠΑΣΟΚ. Αμούτζας και Στυλιανίδης το διαφήμιζαν σαν έργο πρώτης προτεραιότητας που θα έδινε ανάσα στον Ίασμο και τη Ροδόπη. Μία υπουργική απόφαση ήταν το κώλυμα - μας έλεγαν - και μετά ξεκινούν οι μπουλντόζες και σε πολύ λίγο χρόνο το ... business plan θα γεννούσε τη λύση της ανεργίας στον τόπο μας.

    άιντε να το δούμε

    Ή μήπως περιμένουν πρώτα να καταστευαστεί το αεροδρόμιο Κομοτηνής σαν ... "μοχλός ανάπτυξης;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτριος Κουτσογιάννης14/3/13 09:47

    Αφήστε τη διαχείρηση και τη συγκέντρωση των σκατών γι' αργότερα και κάντε επιτέλους το περιβόητο φράγμα του Ιάσμου (γιοφύρι της Άρτας κατάντησε)... για αγροτική περιοχή με αναδασμό μιλάμε άλλωστε.
    Αν έμενε έναν χρόνο ακόμη η Χούντα θα το 'κανε... φτάνει η κοροϊδία, κάνατε τον Ίασμο γιάφκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/3/13 10:27

    Ναι πειστήκαμε.

    Εδώ δεν παρέδωσαν ακόμα τις εργατικές κατοικίες Ξυλαγανής, του τόπου του Στυλιανίδη, για κάτι δεκάδες χιλιάρικα του βιολογικού, και ο Μέγας Υπουργός βρήκε 8 εκ για το αποχετευτικό Ιάσμου. Του σφύριξε κάποιος ότι θα γίνει (για να δούμε κιόλας τι φρούτο είναι αυτό το έργο...) και χώθηκε μπας και πάρει δόξα.

    Αν θυμάμαι καλά, με αγωνία και κόπο, άλλος εξασφάλισε πιστώσεις για Νοσοκομείο Κομοτηνής, Μετεγκατάσταση Ρομά, φράγμα Ιασίου κτλ. Τότε που ο Στυλιανίδης σφύριζε αντιπολιτευτικά με ότι παπαριά του κατέβαινε στο κεφάλι.

    Και κ.κ. Αμούτζα και Στυλιανίδη έχετε να μας σχολιάσετε μήπως κάτι για:

    1. Μήπως ο Καλλικράτης δυνάμωσε το δήμο Ιάσμου και εξασφαλίστηκε το έργο; Ξέρετε, εκείνος ο ΚΑλλικράτης που έφερε τον Τούρκο δήμαρχο "ενάντια στη θέληση των ελλήνων για την υποδούλωση"

    2. Όταν έκανε εθιμοτυπικές βόλτες ανά δήμο της Ροδόπης ο Στυλιανίδης και τσαμπουνούσε σαν κοινοβουλευτική ερώτηση σε τίτλους "γιατί σταμάτησαν τα έργα τάδε" και "τι θα κάνετε κύριοι του ΠΑΣΟΚ για τα έργα δείνα", γιατί δεν περιείχε πουθενά το αποχευτευτικό Ιάσμου; Ούτε το ήξερε, ούτε ενδιαφερόταν, ούτε το ξέρει το έργο. Σκέτη προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.