7.3.13

Καλές θάλασσες στο νέο περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Αλεξανδρούπολης

Αγιασμός τελέστηκε στο νεοαποκτηθέν περιπολικό σκάφος του Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης το πρωί της Πέμπτης 7 Μαρτίου 2013.
Στην σεμνή τελετή παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Λίτσα Κουκουβέλα, ο Λιμενάρχης Αλεξανδρούπολης Νίκος Πασσάδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Νίκος Μενεξίδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης Κώστας Κούκουρας, υπηρεσιακοί παράγοντες του Λιμενικού Σώματος και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.
Η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου ευχαρίστησε τους υπηρεσιακούς παράγοντες που πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα και προσπάθησαν για να διαθέτει η Αλεξανδρούπολη, ένα σκάφος το οποίο θα προσφέρει αίσθημα ασφάλειας στους ναυτικούς, τους ψαράδες, τους πολίτες.
Το Λιμενικό Σώμα δια χειρός του Κυβερνήτη του σκάφους απένειμε τιμητική πλακέτα στην Αντιπεριφερειάρχη Έβρου για τις προσπάθειές της.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/3/13 18:58

    ΡΕ ΠΙΑΤΣΑ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ?ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη, αλλά δεν βλέπω κανέναν άλλο πρόσωπο!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/3/13 21:15

    Μονο τιμητικη πλακετα στην Γωγω.Τιποτε αλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.