7.3.13

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Το (ανεπίσημο) πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή

Μετά από πολλές διαβουλεύσεις ανάμεσα σε τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και αυτά της Κουμουνδούρου, φαίνεται πως ξεκαθαρίζει το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή, την Τρίτη 12 Μαρτίου 2012. Αυτό είναι το εξής:
9:30 πμ: Άφιξη στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης
10:30 πμ: Παρουσίαση προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την περιοχή, σε θεσμικούς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς. Ο χώρος ακόμα δεν έχει κλείσει.
12:30 μμ: Άφιξη στην Κομοτηνή
13:00 μμ: Παρουσία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο συλλαλητήριο κατά των Χρυσωρυχείων στην Θράκη

7 σχόλια:

  1. Αν δεν είχες κι εσύ αυτό το αποκλειστικό,ποιος θα το είχε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/3/13 17:22

    Από την ημέρα του τραγικού συμβάντος της Λάρισας μέχρι σήμερα, αυτά τα δυο παλληκάρια που χάθηκαν, έχουν γίνει αντικείμενο άγριας εκμετάλλευσης που επιχειρεί να επενδύσει πάνω στον ανθρώπινο πόνο για να εισπράξει είτε πολιτικές, είτε οικονομικές υπεραξίες.

    Μια περιήγηση στο διαδίκτυο βεβαιώνει του λόγου το αληθές. Δεν υπάρχει site και blog που να μην αναλώθηκε σε φτηνούς συναισθηματισμούς μέσα από άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο και ό,τι άλλο κατεβάζει το μυαλό ανθρώπων που ενδιαφέρονται είτε να κάνουν προπαγάνδα, είτε να «καβαλήσουν» στο κύμα, να αυξήσουν την επισκεψιμότητά τους και να την εξαργυρώσουν σε μερικά διαφημιστικά banners. Είναι αυτή η στάση σεβασμός στη μνήμη δυο παιδιών που χάθηκαν; Αντέχει στη κοινή λογική η εξίσωση: ακριβό πετρέλαιο άρα η κυβέρνηση και το μνημόνιο δολοφόνησαν τα παιδιά; Δηλαδή, αν αύριο κάποιος εξαιτίας της ακριβής βενζίνης πάρει το λεωφορείο και πέσει και σπάσει το πόδι του κατά την αποβίβαση θα πρέπει να αποδώσει την ευθύνη στην… τρόικα;

    Έχει ασκηθεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση κι έχω κι εγώ παρά τις αριστερές μου αφετηρίες διατυπώσει ευθέως την άποψή μου πως με τα μνημόνια προς το παρόν και χωρίς ολοκληρωμένο σχεδιασμό και προοπτική κάνουμε μια «τρύπα στο νερό». Άντε να συμφωνήσω για το αδιέξοδο της πολιτικής που ακολουθείται από μια γερμανοποιημένη Ευρωπαϊκή Ένωση και οδηγεί μόνο στην ύφεση, την ανεργία και στον …Μπέπε Γκρίλλο. Την ίδια στιγμή χθες ο Dow Jones έπιασε νέο ιστορικό υψηλό πάνω από τις 14.200 μονάδες γιατί η Fed διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να διοχετεύει ρευστότητα στην αγορά. Κάτι που αρνείται πεισματικά να κάνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παίζοντας το παιχνίδι των Γερμανών. Για όλα αυτά όμως δεν ακούγεται κιχ από τους αντιμνημονιακούς «επαναστάτες». Τσιμουδιά! Ένα σκέτο "δεν πληρώνουμε το επαχθές χρέος" και από κει και πέρα πάπαλα.

    Με ενοχλεί λοιπόν βαθιά σαν άνθρωπο να βλέπω πως το έλλειμμα στρατηγικής και πολιτικής πρότασης να υποκαθίσταται από βουτυρομπεμπέδικες σαχλαμάρες όπως αυτές των νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν χθες και πέταξαν κάρβουνα έξω από το υπουργείο Οικονομικών, εκμεταλλευόμενοι την ημέρα της κηδείας του ενός φοιτητή. Σαν τα κοράκια κάνουν κύκλους πάνω από δύο σoρούς καθώς δεν θέλουν, δεν μπορούν ή δεν ξέρουν να πουν οτιδήποτε θα βοηθούσε να βγει η κοινωνία από την παρακμή μέσα στην οποία βουλιάζει. Τα κοράκια περιμένουν την ασφυξία της κοινωνίας από το μονοξείδιο της προπαγάνδας για να ορμήσουν στη εύκολη λεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/13 23:29

      "Αντέχει στη κοινή λογική η εξίσωση κτλ" ναι, δυστυχως αντεχει. Οπως αντεξε και την υπουργοποιηση πρωην μελων της ΕΠΕΝ και του ΕΝΕΚ, την εκλογη μαχαιροβγαλτων και πορτιερηδων στη Βουλη, τα αλληλοχειροκροτηματα Σαμαρα-Βενιζελου, τη θερμη χειραψια Τσιπρα-Μητσοτακη και τοσα αλλα...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/3/13 20:37

    Ρε παιδιά ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι υπέρ ή κατα των χρυσορυχειων;;;εχω μπερδευτεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/3/13 21:41

    AGAPHTH PIAZZA O ALEX DE THA PAREVRETHEI STO SYLALHTHRIO!!!!EYTYXVS GIATI PHGAINE NA TO TOINAXEI STON AERA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/3/13 21:53

    Να αντιδράσουμε στην καπηλεία Τσίπρα με ένα μεγάλο ούουουου γιατί έτσι εκμεταλλεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ τον αγώνα μας .
    Θα βρει έτοιμους μαθητές, φοιτητές κόσμο για να βγάλει το λογύδριο.
    Αυτά είναι τα αποτελέσματα του θίασου Γιαννακίδη Χατζη οσμάν Λαμπάκη .Σε λίγο θα φέρουν και τον Κ(λ)α(σ)μμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/3/13 11:19

    Ο Τσίπρας δεν θα έρθει Κομοτηνή. Μόνο Αλεξ/πολη! Όλοι οι άλλοι, θα είμαστε την Τρίτη στην ΠΛΑΤΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.