13.3.13

Η ακτιβίστρια του ΠΑΣΟΚ … από το Διδυμότειχο!

Η Στέλλα Θεοδοσίου, είναι αυτό που λένε «πιστός στρατιώτης» του ΠΑΣΟΚ, ακόμα και τώρα στα δύσκολα και πέτρινα χρόνια που ξεκίνησε να περνάει το κόμμα. Η ίδια εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ με τις ιδέες, την όρεξη και την αύρα της και στα κοινωνικά και περιβαλλοντικά κινήματα!
Την Δευτέρα βρέθηκε από το Διδυμότειχο στην Κομοτηνή, όπου συμμετείχε στο συλλαλητήριο κατά των Χρυσωρυχείων. Στην πρώτη γραμμή του αγώνα η Στέλλα, έστειλε μήνυμα για ένα ελπιδοφόρο αύριο χωρίς χρυσοθήρες στην Θράκη.
Βέβαια μια τόσο όμορφη γυναίκα, δεν θα μπορούσε να μην είχε … «προστασία» από το κακό μάτι. Τον ρόλο του … ξεματιάσματος ανέλαβαν ο Γιώργος Μανανάς, Γραμματέα της ΝΕ Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος Σταύρος Βαβίας.

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/3/13 23:34

    Λίγο αστείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/3/13 10:18

    Δεν είναι είδηση η «διαδήλωση» ενάντια στην εκμετάλλευση του χρυσού, είδηση είναι η αναφορά του Προέδρου του ΤΕΕ Θράκης ότι τον περασμένο Μάρτιο αδειοδοτήθηκαν ερευνητικές εργασίες για την εντόπιση χρυσού στις περιοχές της Μαρώνειας, Καλλυντιρίου, Μελίταινας τη ΠΕ (Νομαρχία Ροδόπης).
    Τελικά ποιος ποιόν κοροϊδεύει κ. Περιφερειάρχη και κ.Αντιπεριφερειάρχη; Ποιος αποφασίζει για ΕΜΑΣ χωρίς ΕΜΑΣ, μόνο το ¨Κράτος των Αθηνών» ή όλα τα ΔΕΙΝΑ γεννιούνται στη Ροδόπη από την πολιτική ηγεσία και στη συνέχεια ταλαιπωρούν τον ανημέρωτο κοσμάκη στις πλατείες;
    Τελικά θα μάθουμε κ. Περιφερειάρχη ποιος είναι ο «ΚΡΥΦΟΣ ΜΕΓΑΛΕΙΌΤΑΤΟΣ» που κινεί τα χρυσά νήματα της καταστροφής της Ροδόπης;
    Εν περιλήψει αυτή είναι η είδηση που έπρεπε να απασχολήσει τα ΜΜΕ της φτωχομπινέδικης διαπλοκής, που στο φως του ήλιου εναντιώνονται στην εξόρυξη του χρυσού, και στο σκότος καλύπτουν τις χρυσές βρωμιές της πολιτικής ηγεσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/13 12:32

      Αφου μας δουλευουν αυτοι ρε δεν ντρεπονται

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/3/13 09:26

      14/3/13 12:32 Οχι μόνο δεν ντρεπονται όχι μόνο μας δουλευουν, αλλά εκμεταλλεύνται και την άγνοιά μας για όλα τα θέματα αφου δεν ενημερ[ωνουν τους πολίτες. Οι καχρηστικές ετερόφωτες μονοπρόσωπες "συναποφάσεις¨" τους γαρνιρισμένες με "θυμηδία έφεραν τον τόπο στο χείλος του γκρεμού. Αν ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης κ. Νίκος Παπαθανασίου δεν είχε το θάρρος να ενημερώσει δημόσια τους πολίτες για αδειοδότηση ερευνας των νεων χρυσωρυχείων ακόμη οι κάτοικοι της Ροδόπης θα κοιμόταν τον υπνο του δικαίου.
      Τι μέλλει γενέσθαι; αντίσταση στα ψεύδη της πολιτικής ηγεσίας του τόπου,,,,
      Η επόμενη διδήλωση να γεννηθεί μέσα απο τα σπλάχνα του λαου, για την ακύρωση του συνόλου των αδειοδοτήσεων απο την πολιτική ηγεσία που αποφάσιασε και υπέγραψς για "εμάς χωρίς εμάς",

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/3/13 09:24

      Κύριε Βαβία γνωρίζετε ότι Ανατολικά και Δυτικά των μεταλλείων χρυσού του Περάματος και των Σαπών και σε απόσταση μικρή υπάρχουν δύο ανεκμετάλλευτα φράγματα του Ιασίου και των Ασκητών;
      Εσείς κ. Βαβία σαν αρμόδιος αντινομάρχης του πρωτογενούς τομέα και της προστασίας του περιβάλλοντος και υπεύθυνος για την λειτουργία τους θα ανακοινώσετε πότε θα αποπερατωθούν τα παράλληλα έργα ώστε οι χρήστες γεωργοί να αυξήσουν την παραγωγή τους, με προϊόντα ανταγωνιστικά, ως προς τη ποιότητα και την τιμή πώλησης στους καταναλωτές;
      Ή θα εξυπηρετήσετε άλλους σκοπούς με το νερό των δύο φραγμάτων κ. Βαβία;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος14/3/13 19:30

    καλα πλακα κανενετε ποιο πασοκ????? για ρωτηστε ποιος δεμερτζοπουλος την εστειλε στο διδυμοτειχο απο τονοσοκομειο αλεξ/πολης???? ειναι λουλουδι η λουλουδου!!!! αλλα μονο πασοκοσυμφερον ειναι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/3/13 19:31

    Η ΣΤΕΛΛΑ ??? ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ!!! Ο ΝΤΟΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΠΑΡΤΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/3/13 12:20

      αμε.και αυτοι το ξερουν και η οικογενεια της.
      να κανονισουμε καφεδακι αν θες για να πειστεις.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος14/3/13 19:32

    ΑΝΤΕ Ο ΜΑΝΑΝΑΣ ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΒΙΑΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.