14.3.13

Με αγρότες της Ροδόπης συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ

Συνάντηση εργασίας με αγρότες της Ροδόπης, είχε το πρωί της Πέμπτης 14 Μαρτίου ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης.
Στην συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, παραβρέθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς και μέλη της Ένωσης Επαγγελματιών Αγροτών Ροδόπης και της Ένωσης Νέων Αγροτών και το θέμα που συζητήθηκε ήταν η απλοποίηση των διαδικασιών για την καταγραφή των γεωτρήσεων στην περιοχή.
Από πλευράς του κ. Γιαννακίδη, υπήρχε δέσμευση πως σύντομα θα υπάρχει συνάντηση με τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, οι οποίες είναι και αρμόδιες για το θέμα, ώστε να απλοποιηθεί η διαδικασία.
Παράλληλα ο Περιφερειάρχης θα θέσει το θέμα και στον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αθανάσιο Καρούντζο.



3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/3/13 12:30

    Αν αυτοί είναι αγρότες καήκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/3/13 18:59

    Ο πατέρας των αγροτών της περιοχής ο κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν πού ήταν; Είχε καμμιά συνάντηση; Σιγά. Αυτός είναι ικανός να μας πει ότι συναντήθηκε με τον Αμερικανό πρέσβη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/3/13 10:44

      ανεξαρτοποιηθηκε αυτος αστον στην ησυχια του....

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.